Vecka 20


Idag är vi inne i vecka 20+1 och tiden går fort, men ändå sakta! Nu har man så galet mycket att tänka på.. och jag känner att "Faaan , jag borde tagit mindre tider innan bröllopet", Samtidigt så har jag inte direkt något jag behöver göra.
Jag ska testa klänningen en gång till och dom ska sy upp det sista, sen är det klart. Sen är det resterande något som man må göra tidigast 2 dagar innan bröllopet.. så, varför ska man vara helt lediig??
Idag träffade vi även prästen och gick igenom vad som ska hända... jag har mer koll... men jag känner mig vilsen. Ojoj. Giftermål kan vara en stress om man tänker på det.
MEN jag har bestämt mig för att skita i allt och Go with the flow.. ibland kan man inte ha kontroll. Och vad är det värsta som kan hända??????

Hur som helst kommer JAG att få gå därifrån med MIN MAN, M I N man!! Och vi gifter oss inte för en perfekt ceremoni, utan för att vi älskar varandra och vill ha en minnesvärd dag. Och ser man dagen på det viset istället.. som något minnesvärt så kan det inte gå fel.

Jag mår bra, man ser lite rund ut... dock lite fundersam över att jag inte gått upp mer i vikt ( ? ). Vägde precis lika mycket som för flera veckor sedan, och det är någon vecka kvar tills vi ska till MVC. Men jag tror inte att det är något att oroa sig över.. snart säger det pang och jag kommer blir stor som ett hus och invalid- Fniss.
Skönt ändå att det gått halva tiden. Men det är länge att fortsätta i 20 veckor till. Men!!! Som sagt.. det är GALET mycket som händer och efter bröllopet kommer vi ha gott om tid att förbereda allt som behövs och fokusera på barn.. för än sålänge känns det inte som att man riktigt "fått", haft tid eller kunnat fokuserat så mycket på det, utan first thing first.. bröllopet.


/H

RSS 2.0