brum brum

Här är vår nya bil!! Snart ska jag iväg och hämta den. Visst är den fin?

Klicka för att se nästa bild

times are changing

Dags för mig att inleda bloggandet här på våran gemensamma blogg nu tycker jag. Så jag berätta lite om vad som händer nu.

Väntar på kök, och innan dess måste de rivas ut och fixas i de gamla såklart
Måste hitta bil, mitt lilla vrålåk blir de nämligen körförbud på from imorgon.
Idag har jag lite ont i huvet, va ju ut och träffade några vänner igår och drack öl. Trevligt! Ett plus är ju oxå att sverige vände och vann i förlängning mot United states of america:)
Idag blir det grillning och lite fest misstänker jag.

Igår träffade jag förresten en underbar person och hade ett bra samtal i några timmar. Kändes skönt. Vissa människor är verkligen starka alltså. Hur mycket  pallar man egentligen? Ja, jag är iaf glad att man har bra och fina människor runt i kring sig som finns där när man behöver det.

/ Ubbe

Take my breath away


Åh, jag kan inte vara den enda som upptäckt hur sjukt störig reklamen för hockey är..(?) Den hamnar innanför bannbenet fortare än maten i magen. Idag hann jag träffa kusinen, karln hennes och deras söta dotter, riktigt trevligt. Konstigt nog så har man inte "tid" , eller inte tid att träffa folk numera... vet inte vad det beror på, men det finns en (O)medveten stress inom mig som kommer avta, sedan så är jag på full rulle igen.
Älsklingen är ute på krogen och dricker öl med en vän och jag är hemma och tar en öl och väntar på min vän! Och självklart sitter jag och youtubar, fasen alltså, ni som sett talang 2009, Julie som sjunger sin låt forever..ojoj, vilken talangfull tjej, eftersom hon skrivit låten själv.. visst låten kanske inte är den mest fulländade låten, men den är grymt bra tycker jag.
Sen får man absolut inte glömma en av jordens bästa låt... det går inte att känna annat än en skön känsla i kroppen när man hör den.. ja precis.. jag pratar självklart om hallelulja, när Kurt Nielsen och vänner sjunger den. Den låten har man många minnen till, speciellt nu under de senaste året då man festat loss på kvällen, och under för och/eller för festen slängt loss i allsång till bland annat denna låt. Den passar till allt och lite till.

"..I been lost if I lost you..."



Jag älskar min karl så sjukt mycket. Han är pricken över i:et i mitt liv. Han får mig att vara den jag vill vara, han får mig att känna det jag vill känna, han får mig att se det jag vill se. Han är så perfekt på alla sätt och vis, både hans yttre och inre är så otroligt fint. Det går inte ens föreställa sig hur livet skulle vara utan han, för då skulle livet inte vara fulländat. Tack för att du finns hjärtat!

A whole new world


Lillsnuffsan när hon var mindre, eller liten i mina ögon, nu är hon en stor tjej!

God morgon allesammans!Fasen vad underbart att det är sol ute! Idag ska jag iofs inte göra så mycket, annat än att läsa och vara en aning social. Jisses, man blir ju tokig av att aldrig sova länge, men det är ändå härligt att ha precis hela dagen framför sig, istället för att sova bort hela dagen.  Har sovit supergott, fastän jag inte hade mannen min i sängen, istället fick jag mysa järnet med våra änglar Lea och Nelly.
Om ett tag tänkte jag brumma med dammsugaren, för det blir så fort skitigt.. och jag vill kunna gå runt utan sockar utan att ha en sandlåda som fastnar under fötterna. Sen blir det till att dra hit grannarna på kaffe och bullar!

Igår låg jag och lyssnade en massa på disneylåtar.. ojoj, det var inte igår! Okej, en helt ny värld, Aladin, har jag pumpat en hel del under festandets tid i somras/höstas, men resterande? Ja, dom är kanon allihopa!






The things that helps you get better


Nu har jag bakat bullar och redan slängt i mig 3 stycken, mmm, bra penetration för smaklökarna! Det var länge sen dom fick sig en omgång av bullar! Men man ska ju ta det lite lugnt på den fronten också, samtidigt som man måste få leva. Sen är jag som jag sagt tidigare är jag född i en för liten kropp och mage..
Idag kommer jag att sova själv, vilket jag hatar. Är man van att ha en manskropp bredvid sig varje natt så är det minsan inte så lätt när manskroppen beger sig till jobbet för att jobba natt. Men jag har mina bullar iallafall, och sedan ska jag ju även plugga järnet.



Degen:
25 g jäst
2 1/2 dl mjölk
1/2 dl socker
75 g smör

Fyllning:
100 g smör
1/2 dl socker
1 tsk kanel


Det finns inget lättare att göra än bullar. Smält smöret, häll i mjölken i det smälta smöret, låt svalna/värmas till ca:37 grader. Smula jästen i en skål och häll över mjölken och smöret. Häll i socker och sedan mjölet pö on pö tills degen blir fast och fin. Låt jäsa i 30 minuter. Kavla ut och bred över fyllningen( blanda gärna ihop fyllningen separat i en skål innan, I do it) rulla ihop, skär upp dem och låt jäsa i 30 min. Pensla ägg, strö över strösocker och in i ugnen på 225 grader i 5-10 eller tills dom fått  färg.


/Hanna

Send them to live


Will I find my way home


Hej hej, nu har vi införskaffat en blogg för 2. Vi är i full rulle och letar efter en ny bil.. innan veckan är slut så har vi vår nya bil iallafall, en som är större! SÅ att man ryms med massor av saker! Vi har varit iväg i några dagar och tittat och testat bilar.. och än så länge så vet vi ingenting, men snart så!!
Nu längtar jag till Torsdag och sista april, valborg.. som jag aldrig säger. Då blir det middag, lite öl och en trevlig kväll med vänner och kära! längtar till dess! Nu innan torsdag så ska mina dagar bestå i att läsa, läsa och bara läsa! Fan! Varför har inte tekniken och världen gått framåt? Allt borde finnas inspelat på en cd, så jag kan se  en film.. inte en ren fakta film, utan dom ska ha gjort om dom till en serie, typ csi, eller en flashig film..skulle det funnits då hade jag varit klockren på allt! Men men, det är väl bara till att  fortsätta drömma och fantisera, och öppna böckerna helt enkelt...




                                                                                                                               / Hanna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0