Mys hemma kväll


Idag är det en riktig myshemma kväll.. jag har gjort lite pedikyr, för det är alltid fint och fräscht att veta att fossingarna är snygga! Det är lite segt att komma igång med, men ack så skönt det känns efteråt!
Sen GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRR det ju ingenting att man gör något så förbaskat F U L T lite snyggare;)


Kort på vackraste sessan

Min lilla bebis som har blivit stor!





























Hm..hm..hm..


Så nu ligger jag hemma och kurerar mig.. dock mår jag bättre idag än igår- Så jag säger ju att man ska utrota skiten innan det är försent! Var iallafall iväg och tog en sväng med bilen, eftersom man ska till att övningsköra igen.. lovely!
Men blev tokförbannad på att ena vindrutetorkaren inte funkade så vi for och inskaffade en ny! Sen gick det kanonbra!
Så nu är det bara till att vara hemma och ta det lugnt tills morgondagen infaller.. då är det fullrulle hela dagen OCH kvällen OCH natten!

Apropå det här med dop.. läste lite kring några som skulle döpa barnen vrs några som INTE skulle göra det. Och jag har alltid tänkt att jag ska döpa mina barn, inte för att jag tror på det dom säger eller vad det hela står för.. utan för att det är tradition i mina ögon. M E N, nu när jag läst kring dom olika personernas åsikter så börjar jag fundera lite.
Istället för dop så skulle dom ha en tillställning där de firade barnet och att barnet ska heta ett visst namn, dvs likasinnat som dop utan präst och kyrka. Men vänner och släkt kommer och firar det hela... man fikar eller äter någon mat.
Skillnaden där blir ju endast att barnet INTE är med i svenska kyrkan och inte blivit döpt. Men i helheten är det precis detsamma.
För helt ärligt.. hur svårt är det att bli medlem i svenska kyrkan?
Sen kan barnen själva bestämma om de önskar gå med i svenska kyrkan eller ej. Inga konstigheter där, what so ever!
Och vill barnet konfirmera sig går det alldeles utmärkt!! Då döps man som 14-16 åring eller hur gammal man nu är när man konfirmerar sig, och det kostar nada.
Såååå.. efter lite eftertanke så tror jag inte att det kommer bli ett dop för mina barn.. utan en mysig tillställning i samma stuk med nära och kära! Men det får man avvakta och se..


/H

Riktig höst

                              

Det är helt sjukt hur fort det går! Man blåser bort och fryser ihjäl så fort man går ut! Jag har åtminstonde påbörjat en av böckerna.. och hittills går det riktigt bra! Jag är ju allt annat än en bokmal... men jag har kommit en bra bit. Fortsätter jag såhär så kommer den att ta slut!
Jag har även gjort ett försök att sticka mig ett par nya lovikavantar eftersom mina förra gått sönder... ojoj.. hur många lovikavantar har man inte avverka under sin livstid??!! Problemet är dock att jag inte kommer ihåg hur man gör... Visst jag har kommit en bit på vägen.. men något känns fel.. hm.. visst att göra räta och aviga maskor.. det kan jag.. dock är det någon suddig bild i mitt huvud som säger att det är något speciellt man ska göra.. men vissa saker KAN jag inte för allt i världen komma på! Så jag ska ta med mig stickningen när jag träffar mammsen för att få en guidning på nytt!



/H

Snart så


Snart är han hemma igen där han SKA vara! Usch.. det är dumt att han ska behöva åka ifrån mig.. man vill ha han här hela tiden. fastän jag haft han nonstop i exantal månader.. men jag lessnar inte.. det går inte att få nog!! Det är det värsta beroendet av allt!

Kom på en sak.. jag brukar ju läsa vänners bloggar och bekanta.. och jag tycker det är kul att läsa och se kort på vad dom gör och vad som händer.. och jisses i himmlen! Det är minsan många som lever vuxen livet.. dom jobbar.. dom är arbetslösa.. dom pluggar.. dom har träffat sina drömmars man... dom har blivit sambo.. dom är nyblivna singlar.. dom är förlovade.. dom har gift sig.. dom är med barn... dom har barn.
Det är så overkligt!! Tänk att för bara några år sen var dom alltifrån skolans nörd till skolans rebell. Så man märker ju att man blir äldre och äldre vare sig man tror det eller vill det. Men jag blir så otroligt glad av att se att det går bra för de flesta..
Och till er som väntar en tillökning... ( bättre sent än aldrig)


Gratulerar till era kommande stjärnskott


Snart kommer han..<3
/H


Det ska la ordna sig..


Ibland kan det faktiskt vara skönt att inte ha ett arbete.. som idag till exempel... jag klev upp, gjorde mig iordning och jag bara va. Och PANG! Så kände jag mig inte alls lika bra längre...näsan började rinna sådär äckligt fökylningsliknande, ögonen blev kanonglansiga och mitt huvve hängde inte alls med. Det gör det väl inte fortfarande heller... För har man ett arbete då känner man ( eller iallafall jag ) mig stressad och får ångest av att vara sjuk.. man kan inte vara sjuk hur länge som helst, och det finns så mycket annat man behöver / måste / ska göra.

MEN jag har legat i soffan precis hela dagen och inte gjort någonting alls!! För man ska faktiskt krya på sig INNAN man blir dunderförkyld! Då mina vänner kan man förhindra och utrota förkylningen.
Men tänk om jag hade haft annat för mig idag? Då hade jag ju självfallet gått iväg med ett påklistrat leende och kommit hem bra mycket värre än när jag vaknade på morgonen. För jag har ju inte direkt så många fysiska besvär.. utan mest psykiska? Hehe.. neä, men inombords-problem kan vi så fint kalla det. AKA= Huvudet känns tungt, ingen ork, svettas... ja, ni hänger med. Och det är bland det värsta jag vet!! Hellre ligger jag med en kanonkula i halsen och duschar i mitt eget snor!

Nu är det läge för Idol mina damer och herrar!!


/H

Äntligen!


Så nu är jag hemkommen ifrån stan.. jag avverkade 4 timmar där idag.. men välspenderade!! Det blev ett par sommarskor, för huuurr lite som helst.  Och eftersom dom var så grymt billiga så passade dom mig eftersom jag inte är en sko-tjej direkt. Det blev även en ny höst/vinter jacka.. som var snygg och bekväm! Alltid bra.. något som jag aldrig köper.. och det är faktiskt läge att köpa en ny när det börjar dra sig mot kalla tider O C H den gamla jackan börjar gå mot sitt slut...
Hårfärg för utväxten, nagellack..( som jag inte har av någon anledning. ALLA tjejer brukar ha miljoner olika färger... men MINA är borta!) och leggings!! För av någon anledning så har dom jag köpte senast försvunnit.. hmm.

Helgen var som ni kanske läst innan alldeles kanon!! Jag fick många bra saker som jag ville ha!! Och självklart så kom det en massa trevligt folk på fika! Jag lyckades även med smörgåstårtan.. dock vet jag till nästa gång hur jag ska gå till väga för att få den ÄNNU bättre.
På lördagen blev jag tok-överasskad av min gubbe!! Såå otroligt söt han är! Huvva.. nu har jag press på mig inför hans födelsedag samt för vår 2-års dag.. som jag få ordna med! Men jag ska nog lyckas göra han MINST lika nyfiken och överasskad som jag blev!!


Nu ska jag vila upp mig.. det blev ju en hel del spring så.. puh!!


/H

birthday and oneyear celebration




Den här underbara smörgåstårtan hade älskling gjort alldeles själv! Plus en massa annat gott oxå. Hon är så otroligt duktig! Vi hade massa vänner och släkt som kom hit och fikade i fredags. Trevligt! Av mig fick hanna en pyjamas som hon länge har önskat sig. Sen fick hon bl.a tekoppar blommor böcker godiskål presentkort strykbräda och strykjärn...jättebra presenter!

Vi har ju även firat ett år i helgen. Så i lördags hade jag fixat att vi skulle göra en grej. Hanna hade ingen aning om vad de va för de ville jag inte avslöja...Gissningar var de ingen brist på iaf:)) Först åkte vi till badhuset och simmade samt tog en relax med bubbelbad och bastu:) Sen skulle vi iväg på multihallen och köra gokart följt av middag på jack rabbit slims. Dom körde pulp fiction kväll där. De va en teatergrupp som spelade upp korta sketcher från filmen medans man satt och åt...Vi hade jättemysigt. Efter de åkte vi hem och drack champagne och myste...kanon dag verkligen!



Tack för de första av många år gumman. ÄLSKAR DIG!!


En stor dag..





Grattis Grattis Grattis!




..För idag är Hannas födelsedag, Hurra, hurra, hurra!
Precis, idag då fyller jag år! Och snart ska jag garnera smörgåstårtan... och sen kring 11 då kommer älsklingen hem och sedan är det fika här hela dagen! Jag är så nyfiken, som alltid.. som sagt barnasinnet kommer alltid att leva kvar.
Däremot så, neä, det KÄNNS inte att jag är äldre.. jag vet inte om jag blivit en riktig vuxen människa. Men varför ska man bli det? Det räcker med att vara en aning mogen, en aning barnslig och.. ja ni fattar, lite av varje.
Bara 44 år kvar till pension!
/H

Längtan..

Har ni nångång tänkt på hur otroligt viktigt det är att ha saker att se fram emot? Det har jag. Jag måste ha något speciellt att se framemot varje vecka, annars blir jag tokig!! Visst, jag ser framemot när hjärtat kommer hem på kvällarna.. och jag blir alltid glad och känner ett lugn när han kommer hem.. MEN jag vill gärna ha mer att se framemot, något lite extra.
Det är otroligt viktigt!
Den närmsta tiden har jag mycket att se framemot, imorgon fyller jag år och får träffa folk på fika, följt av middag.. sen är det Lördag.. och då...vet jag inte alls vad som händer.. annat än att jag och gubben ska öppna en av våra champagne flaskor! Sen veckan därpå när Torsdan rullar in så blir det öl med gott folk följt av en krogrunda.. och förhoppningsvis, om inget ska krångla.. så blir helgen därpå spenderad med några damer man inte sett på länge!
Så nu är hela September och halva Oktober ordnad!

                                                 



Just nu var jag TVUNGEN att göra rimbobullar.. för det första så älskar jag dom.. och för det andra så är dom otroligt goda! För jag känner inget för dom där cupcaksen..
för det första så är det citron-smak.. missförstå mig inte jag älskar citron.. när det kommer till att dricka, äta färsk och ha i mat. Men när det gäller bakverk så är det inte min svaga sida. Däremot så måste jag och Ubbe smaka på dom ikväll.. bara för att få veta hur dom smakar.

Eftersom jag är så lat.. så blir det nog inget fotbad idag... är ju helt slut.


/H

Puh!!


Puh, puh, puh! Vilken dag det har varit!! Var ju som bekant hos tandläkaren och det gick bra. Min tandläkare hade någon lärling med sig... har nog aldrig legat så länge hos TL utan att dom gjorde nästan nått! Dom tog kort.. och pillade i jaa...väldigt kort tid! Men fasen vad kul det var att BETALA!95 rixdaler gick kalaset på! Jag har ju hört talas om att försäkringskassan ska betala en viss summa.. dock trodde jag dom endast gick in när det gällde dyra TL-beök.
Dock gör det inte mig något, inte alls!!

När jag kom hem så var det dax för tvättstuga.. och städning!! Jissses! Det tär på kropp och knopp av att springa runt i alla rum och trimma till! Men det är det värt! Tror inte det finns ett enda smutsigt plagg kvar..
Ikväll ska jag tända ljus, sätta på nattikläderna, fotbada och N J U T A av ett rent och snyggt hem! Samt vara nöjd över mig själv!

Btw.. dom där cupcakesen.. hmm... FAN VAD JÄVLA FUL DOM BLEV!!Ska provsmaka en ikväll.. får hoppas att dom smakar bättre! Dock skiter jag ju i dom där cupcakesen.. de e smörgåstårtan jag vill åt.
Nu ska jag fortsätta innan det är dax att varva ner..


/H

Nu är det nära

Nu ska jag snart till tandläkaren.. men det kommer nog gå bra. Hoppas bara att dom inte påstår att jag har något hål- FÖR DÅ BLIR DET DYRT! Så jag ska bara dit på min rutinkontroll sen är jag färdig! /H

Världens bästa!

                               

Åh jag har verkligen världens bästa kille!! Idag kom han med en röd ros och ett kort där det står att han älskar mig! Naw!Finns ingen bättre än min pudding!<3
Jag håller på och bakar för fullt! Har bakat klart bullarna och nu håller jag på med muffisarna! MM, hoppas att allt blir gott! Jag har aldrig bakat, såkallade- cupcakes.. så jag hoppas att dom smakar bra! Men om inte annat så är dom ju sjukt fina! Så ögat får ju iallafall något fint att titta på om inte annat, fniss

Imorgon bitti så ska jag till TANDLÄKAREN... suck!! Fy fan! Har iofs skjutit upp besöket i omkring ett år, så lika bra att bege sig. Det kommer att smärta på kontot.. men det är det värt. Jag kollar hellre upp mina tänder omkring vart annat år än att jag låter tiden rinna iväg för att sedan upptäcka en miljon hål och/eller fel.. och står där med min första miljon räkning..
Neä, framförhållning och koll på läget är bra skit!

Btw.. snart är det bara en dag tills jag fyller år och 2 dagar tills vi firar 1 år!! Jag är så grymt nyfiken på vad vi ska göra!!
M E N! Jag fick ledtrådar!!! Håll i hatten nu!

* Ubbe gör det, om jag gör det..
* Han vet inte om jag kommer att göra det
* Det kostar pengar..
Haha!... Så jag har en del att fundera på...


/H


En bättre dag(?)


Ja, som ni kanske förstod så hade jag en total skitdag igår! Så den här dagen kan inte annat än bli bättre. Idag tänkte jag iallafall bege mig till badet.. för igår blev det inte.. för varför skulle jag det? Igår var en helt omvänd dag. När jag hade VILJAN saknades ORKEN och MOTIVATONEN, men när väl dom infann sig så fanns ingen VILJA.

Och idag kommer ju hjärtat hem och han ska också simma, så då far vi ju tillsammans. Här håller vi på att jobba med sexy-mother-fucker-beach-body-winner-2010!! Men jag måste bli bättre på att käka rätt också..för jag är EXTREMT duktig på att sätta igång en kastrull popcorn, eller att gå på affären och köpa chips! Vid enstaka tillfällen kan en godisbit falla ner.. men godis lessnar man ju på så sjukt fort.

/H

Börjar bli lite delad..


Har suttit och kikat på lite kort och upptäckt att jag saknar mitt hår. Jag har ju faktiskt haft långt hår länge nu.. och trivs väldigt bra i det. Dock har längden varierat en aning, alltifrån en centimeter till en decimeter.. men ändå. Man kan GÖRA så mycket med håret då!
Samtidigt så tycker jag att det är så förbaskat sött med en kort hästsvans! SÅ jag ångrar mig inte samtidigt som jag ångrar mig. Mennee, det är ju normalt. (?)
Så jag har kommit fram till att jag ska njuta av mitt korta hår, för när jag minst anar det så har det vuxit ut igen! Tadaa


                                  
                                                                           

Sen var det ju toklängesen man träffade på dom här brudarna! Ska se om man lyckas ragga upp dom framöver;)

/H


Less, less, less,less..

                                                                            Nelly




Åh idag är jag så sjukt less på precis allt! Usch, vilken skitdag de här skulle visa sig vara! Usch, jag blir så arg!
Har dock hunnit med kaffe hos Magda- Man tackar! Och varit ute och sprungit med hundarna.. nu ska jag snart till och ringa pappa och iväg på lite besök igen. Men usch... det är fan inge kul att vara på det här humöret!!

Sen ska man försöka få till någon smaskig middag idag! FAST jag ska äta själv. Än så länge blev det mackor till lunch.. jag vet.. jag är oföränderlig. Men vaddå.. ibland är det så.(punkt). Helst av allt skulle jag önska mig nudlar.. ÅH mina nudlar!! Finns det en enda nackdel med nudlar! Nej! Dom är billiga, lättlagade, goda, består av olika smaker och man blir mätt.


Jag kommer ju jag vara själv ändå till 12.30 Det är groteskt.. men jag klarar det.. jag har gjort det förr och kommer göra det igen. Sen imorgon blir det till att baka lite olika saker.. hehe. Så imorgon kommer vara en bättre dag. Samt att jag får hjälp med hundarna.. säg vad ni vill... men att ha 2 hundar är minsann ingen barnlek...åtminstonde inte när man är upp i dom nästan 24 timmar om dygnet, och för det mesta är själv. Då får humöret sättas på prov vill jag lova.


Neä, nu ska jag ta och ringa pappsen och bege mig!

/H

En ny dag!

God morgon! Åh vilken skön morgon..har ganska nyligen vaknat och ligger med min kopp men nyheterna i bakgrunden.
Men morgonen var lite kaotisk.. Nelly har en kärlek för vår toalett.. exakt vad det är så roligt där inne vet jag inte. Men av någon anledning så brukar hon ( och Lea ) om tillfällena finns, SNO MINA TROSOR!
Och den här morgonen lyckades lilltjejen få upp toalett-pappers-korgen och vad snodde hon dåå? Joo... en tampong!
Usch, usch, usch!

Idag känns det inte som att jag direkt är sugen på att göra ett skvatt.. men det verkar dessvärre som att jag ska iväg och simma.. hm.. Men då ska jag tänka så här.. de är bra och det ÄR skönt.. när man väl kommit dit och gjort det!
Både imorgon och på Torsdag har jag fullt uppe hemma, jag ska hinna iväg till tandläkaren och sedan är det Fredag och Lördag. Dagarna bara flyger iväg.

Ska ta och ta det lite lugnt framför tvn och sen se vad dagen bjuder på!


/H

...

Idag påbörjar jag ett långt jobbpass! Börjar nu 8.30 med utbildning hela dagen. Sen blir det direkt till jobbet där jag blir kvar tills imorrn kl 09. Sen är det bums iväg till en ny utbildning som slutar 12.30 imorrn. Puh! /U

Stay in the right

   
                         

 
Visste ni att vi firar 1år på Söndag? Tänk att ett år kan gå så sjukt fort! Men ni vet ju hur man säger.. " Tiden går fort när man har kul..". Och jag är så grymt nyfiken på lördag då vi ska fira oss själva! Jag tycker om överasskningar, men jag hatar dom ännu mer! Fast det kankse ska vara så när man är nyfiken i en strut.


Ikväll ska jag självfallet slå på 3:an och se på Svenska hollywood fruar! Missade premiären, och jag tänker inte göra om samma misstag! Ett program helt i min smak!!


/H

It´s in a game

Nu ska jag vara riktigt busig.. hihi. Jag vet att det är middagstid.. men jag.. hihi.. jag ska göra en annan sak att smaska på! Men jag säger inte vad! För då kommer fler än nödvändigt få veta att jag är knäpp!



/H

There´s hope


Åh, lite duktig är jag ändå! Tyckte att det var dax att ändra om bloggen lite.. det är ju faktiskt höst nu! Och jag tyckte bloggen var så sjukt trist, och framförallt mörk!
Tro det eller ej, men idag har jag suttit och knåpat en massa vid datorn... och framöver blir det en del möten.. puh! Fasen man blir ju knäpp i skallen av alla sidor man ska kunna UTAN OCH INNAN och alla jävla lösenord man ska kunna UTANTILL.
Jag är ju van att kunna mina lösenord.. men när man måste ändra eller ha ett som någon annan har bestämt... ja då blir livet bra mycket svårare.

Eftersom jag får förfrågningar efter vad jag önskar mig tänkte jag att jag skriver en önskelista här.. dock är jag VÄLDIGT VÄLDIGT LÄTT att köpa till...bara själva grejen att jag får besök när jag fyller år gör mig glad.. och själva grejen att någon ens vill köpa present gör mig glad.. och själva grejen att mina vänner är mina vänner gör mig glad.. ja..ni fattar metodiken.
M E N! Vi gör en liten lista ändå!

Tekoppar- Jag har inga.. har aldrig haft. Jag älskar doften av te, men smaken är lite varierande. Samtidigt som jag ÄLSKAR att sitta hemma under kalla kvällar, med tända ljus och en STOR FIN TE KOPP i min hand..

Pyjamas/mjukiskläder- Jag har(?) men de flesta har det blivit hål i, blivit målarfärg på eller annat skrot. Och det är samma sak där.. kalla vinterkvällar..( eller hemmadagar/kvällar i allmänhet ) ÄLSKAR, ÄLSKAR,ÄLSKAR!

Halsband- Älskar halsband ( Helst guld ), nu syftar jag på såkallade "partyhalsband".. gärna långa och självklart ska dom vara snygga!

Pengar- Mhm! Vem kan få för mycket av det?..sätter punkt.

Kläder- Samma där.. man växer tammefan varje dag, så nya kläder är aldrig fel när man i tid och otid måse rensa bort gammalt skråll.

Baileys- Alla som känner mig, vet att Baileys är vägen till mitt hjärta, fniss

Grytlappar- Ja, jag önskar mig RANDIGA grytlappar.. mm..me like

Kalender- En handkalender är aldrig fel i min värld. Man har totalkoll på allt! Och självklart ska det vara en lite piffig sådan, inte en SUPER tjejig.. men en snygg.

Sjalar- Det är något jag fastnat för! Och det är snyggt! Passar perfekt till hösten, vintern och våren. Så hit me! Borde dock tala om att jag redan har en svart och en blå..

Fotoalbum- Behövs inte beskrivas direkt... ett vanligt fotoalbum för kort helt enkelt. Det gööööörr ju inget om det är superduper snyggt, så länge det är ett fotoalbum

Bok- jag vet att jag aaalldrig direkt läser. Men för något år sen fick jag en bok i julklapp.. och det tog slut ( UTAN FUSK ) så gärna någon bra, är svårflörtad. Men en bok som handlar om intriger, sex,våld, kärlek eller är verklighetsbaserad... hit me!


Så, nu hoppas jag att ni har fått någon idé om vad ni kan tänkas hitta på.. för, för tillfället är min arkiveringscentral ur funktion.


/H




The thing that should not be


God morgon allesammans!
Nu har man varit vaken, hör och häpna, ända sen klockan 7!.. Eller ja man kan väl kalla det halv 7, för det var första gången jag klev upp. Jag är grymt sugen på en  kopp kaffe till det dagliga tv4-nyheterna... men mjölken är slut! Så jag känner en viss ångest.. ska jag? eller ska jag inte?
Nu är det inte många dagar kvar till Fredag! Och det händer såå mycket kul nu framöver.. på Fredag blir jag nämnligen ett år äldre än vad jag är idag. Och under veckan ska jag baka, baka och baka! Hade tanken på smörgåstårta.. hm... DET mina vänner är en utmaning!! Inte lätt att få den snygg... men.. hm.. det är bara att kleta i det som är gott och pilla på det som  ser bra ut... då BORDE man lyckas!!
Men jag ska även baka muffins.. mm.. har så många goda(?) muffinsar i lager. Och muffins går inte att misslyckas med, så då har jag åtminstonde någonting att bjuda på.

Jag vill ändra om den såkallade looken på bloggen, men jag tycker att det är så förbaskat segt! Varför kan dom inte införa någon vettigare taktik.?
Jag hade tänkt mig... att man kan sitta vid datorn och beskriva hur man vill ha det.. och swisch! Så blir den så!
NÅGOT ATT TÄNKA PÅ!! Hehe hehe..

Neä, nu tar jag en kopp svart!

/H


The mind said



Nu är vi hemma igen! Wiho! Har haft en superbra helg som vanligt.. dock intensiv. Vi har påbörjat ett nytt bygge-K O J A N!
Dock har vi inte kommit såå långt än.. men det tar sig. Nu har vi ett projekt att fortsätta på nästa gång vi åker dit. För den måste vara klar innan vintern kommer, med tanke på planerna som ska sättas till världen då.

Idag är jag långt ifrån vettig.. lite knäpp...värre än vanligt.. lite illamående och är på alla vis man inte ska vara när man är som man ska. Men det går nog över. Idag ska vi nämnligen ära nått riktigt onyttigt!! Så jag har ju en hel del att fundera på...Hamburgare, Pizza, Kebab??
Det är långt ifrån lätt när det kommer till någon med grov beslutsångest (gällande mat).. så skit i I-landsproblemen, 
- DET HÄR ÄR JORDENS UNDERGÅNG!!!


                 


/H

Hit the road


Neä, idag är en dag man helt enkelt får vara arg. Vi hade tänkt iväg och simma.. och visst skulle vi det! MEN då kom mrs röd tillbaka... say what? Jaja.. kul att hon hade semester igår kväll och fick för sig att komma hem så pass tidigt. Men det är inte så mycket att göra åt. Jag får vara hemma och vila innan vi ska bege oss.

Det har varit väldigt förvirrande gällande Nelly.. hon har ju haft "ont" i ena bakbenet ett tag nu, hon haltar när hon kliver upp efter sitt sömnpass. Men hon har inte ONT när man klämmer på hem och hon rör sig och springer som vanligt. Ändå så tyckte vi att vi skulle boka tid eftersom man aldrig kan veta med säkerhet. Sen som bekant så var jag med syrran och hennes hundar igår och hon sa att hennes minsting hade på samma sätt ibland och att det var växtvärk. Då blev jag konfunderad och skulle till att avboka tiden.. men då sitter damen i andra sidan och håller på med skräckexempel! Så jag avbokade inte.. sen fick jag mitt mod till fånga efter att ha pratat med Ubbe och kollat på internet.. och det är väldigt vanligt att hundar kan ha så när dom är V A L P... så damen jag pratade med nu hon sa bara " Okej, då är tiden avbokad".. istället för att gå in på detaljer. Puh!


Idag åker vi till stugan.. det ska bli så härligt.. visst vi har varit där en hel del sista tiden.. men alla trivs så bra, vuxna som barn och hundarna. Så varför ska man inte åka iväg? Sen är det nära till skog, man har egen tomt och det är lättare och roligare att hitta på aktiviteter.


/H

shall we

Så, nu är det helg. Vaknade imorse på jobbet på ett inte så bra humör...vet inte varför:S Men men, nu är jag hemma och ska ta en vilopaus på soffan innan jag drar på badhuset och simmar mina längder. Är så skönt att simma, man tränar, filosoferar och efteråt är det helt underbart!

Lyssnade på min vän Marcus på radion nyss. Han hade intervjuat en man som fick besked om i februari i år om att han hade prostata cancer och att han hade ca ett år kvar att leva. Kan bara hålla med honom när han säger, man ska inte gnälla över småsaker...perspektiv på tillvaron är bra att ha!

Idag kommer lillprinsen och Lea! Vi drar till Landön...skönt!

/ U

Shall we?


Åh.. typiska kvällar.. pigg som en mås. Men jag ska snart slå på en film inne i sovrummet.. mitt "nya" sjuka begär. Har dock haft det i omkring 3-4 år nu.. FAN! Jag som alltid somnade utan minsta problem och helst skulle det vara knäpp tyst.. inte ett enda knyst skulle höras. Men nu är det inte så.. utan nu får det gärna vara ljud runt omkring.

Snart är som ni alla vet ett väldigt,väldigt,väldigt viktigt datum! Och vi har suttit och tänkt ut hur det hela ska te sig.. och just nu tycker jag att det känns som att jag vet vad jag vill. Så hela nästa helg är nästan uttänkt och genomplanerad...nu är det bara lite detaljer jag behöver ordna med. Och i veckan blir det full rulle då det måste ordnas en hel del. Och skojigheterna slutar inte där.. utan kommer att fortgå till mitten på veckan därefter.
Men jag längtar till dess.. jag tror aldrig jag kommer bli av med min barnsliga sida. Och varför skulle jag? Vad eller vem lönar det?
Neä, så jag är fortfarande nyfiken och exalterad över det som komma skall, av flera olika anledningar!

Nu ska jag se på tv... hm jag skulle vilja se på csi som börjar 12.. hm.. ska jag? hmm... jag vet inte än.. filmer är bra.. dock något tjatigt när man sett dom enmiljard gånger. Vi får se vad jag och jag ska komma överens om..



/H

And the girl sing


Äntligen börjar hemmet att likna ett trevligt, mysigt hem igen. Idag har jag nämligen städat. Är inte färdig än.. för har bara hållt på i en halvtimma. Har varit med syrran och lekt med hundarn + tränat lite. Sen är det som alltid.. dagarna bara rinner iväg! Men idag var en perfekt dag att göra nästan ingenting och en massa. Sen är det TOK skönt att ha det städat och snyggt när man ska åka bort.. för finns det något värre än att komma hem till ett stökigt hem? Eller bara att VAKNA upp i ett sådant? Neä, fy fan..

Igår hade jag och jeanette en tjejkväll.. vi köpte med oss vin och sushi och begav oss till Frösön. Vi började på och pratade en massa och åt. Dessvärre fick hon ont i magen och ville gå och vila.. ja men det är ju fine.. klart man ska vila bort smärtan. Klockan var kring 6-7 tiden då kanske.. sedan vaknar JAG till av att Jeanette knackar på mig.

-" Ubbe kommer nu"
-" Hmm... vaa?!, men VAD är klockan egentligen?.."


Sen ser jag älsklingen i dörren.. och ja.. vår tjejkväll började bra.. men slutade med en ond mage och att 2 tjejer somnade tills det var dax för hemgång. Men lika trevligt hade vi ändå! Dock blir det en omkörning på den där kvällen, då utan sushin och självklart kommer den hålla på längre.

Nu ska jag invänta lite Idol, som jag förövrigt haft en jävla tendens att missa! Men inte ikväll inte, nej ,nej, nej!


/H

There and back again


God morgon allesammans! Blev väckt av att älsklingen kom hem en sväng för att säga hej, innan han ska bege sig på sista jobb-rundan. Nu kommer han snart hem igen.
Åh.. jag vaknade med jordens mensvärk, AJAJAJ!! Vafaasen har han som skapade mensen för problem med kvinnor egentligen.. aj...aj...aj! Men jag har tagit alvdeon nu så jag hoppas att det försvinner snart. Så idag måste jag inte bara köpa mer snus utan även en massa kvinnoprodukter.

Dagen kommer att flyga iväg, för har massor planerat. Ska på arbetsförmedlingen idag och fixa och trixa med cv:t och personliga brevet.. det var dock frivilligt. Men jag kände att det var lika bra att tacka ja.  För jag tvivlar på att man kan få för många tips och råd. Senare idag ska vi på körskolan och köra handledarkursen till körkortet! Det ska bli kul, för då kommer jag kunna köra en massa! Det är det som är så tur och bra att jag har den underbara karlnen som jag har, och vi kan åka ut och köra hur mycket vi vill och när vi vill.


                                                             Har ätit gröt idag^^

/H

 


After all said and done



Jag har kommit på att jag verkligen behöver en ny dator och photoshop!! Nu!! Nyss och HELST igår! För jag vill kunna ta nya kort, göra dom grymt snygga, framkalla och göra görläckra fotoalbum. Och självklart ska jag ordna med fotoskivor.
Så jag behöver detta nu!



/H

Used to



Nu har dagen kommit mot sitt slut.. vilket innebär att jag och datorn ligger tätt intill i soffan, ljusen brinner och all annan mysbelysning är igång. Dessvärre har jag ingen kärlek som kommer springa in genom dörren och rätt in i mina armar 
ikväll, dock får jag ett härligt samtal senare. Idag har jag hunnit haft 3 möten, trevligt med kaffe hos min nya granne, men min föreviga kusin ( för att ändra på de, vore nog inte så lätt) sedan träffade jag Jeanette och hann med en sväng hos Diana. Det är ju en hel del saker man ska klämma in den här veckan.. så rastlös tvivlar jag starkt på att jag kommer vara.

              "The sun is breaking in your eyes . To start a new day. This broken heart can still survive."

Fastän dagen har varit fylld med glädje så har den även varit fylld med en andra massa känslor.. usch. Jag är så förbannat jävla less på all jävla skit elände som finns överallt. Jag kan omöjligt förstå att det ska vara så otroligt komplicerat och jobbigt.. och det värsta av allt är att vara förvirrad och att den stora ovissheten ska infinna sig. Jag tycker om saker som är okomplicerade, lätta och ja, raka rör. Man har stel koll och förstår.
Men det finns inte så mycket att göra än att förbereda sig på det värsta och hoppas på det bästa.


/H

You and I


Så nu är ännu en helg avklarad, och inte vilken helg som helst utan Angelicas födelse-dags-helg! I fredags kom Simon till oss också.. och eftersom man sedan länge varit inbokad på kalas samma Fredag så inskaffade vi barnvakt.
Så lillkillen och Tobbe var hemma och vi begav oss iväg. Vi kom ganska tidigt.. men vadfasen de gjorde alla!
Kvällen var lyckad, massor med roliga människor, prat och spelande!

Födelsedagsbarnet och Syrran


God smörgåstårta, som iallfall jag åt alldeles för lite av



Matilda och Linda



Marre och Jag



Lina, Roger och Syrran



Jag och Ubbe



Greger och Jessica


Jesper, Carro och Jessica



I Lördags så tog vi det lugnt men hann med en tripp till Barnens Hus.. min prinsessa hade nämligen fått tag på ett par av Simons handklovar-Aj aj! Viktigt viktigt att inte ha något på golvet när hon ännu är aningen ostabil. Dock glömde jag köpa något som jag länge längtat efter och som jag tror Simon skulle tycka var kul, men det får bli nästa gång. Vi köpte även mer lera och en maskin som hörde till det.. han älskar verkligen leran.
Igår for vi på badhuset! Riktigt mysigt att vara där med familjen.. och det är riktigt bra för oss också 20 kr kostar det varje gång vi tar med Simon, inget mer! Vi har ju nämligen bestämt oss för att börja simma... och har varit iväg 2 ggr.. så det är inte direkt någon dyr kostnad.


To the top



Ohoooooooo vad kul det är med en cam, nästan som med en vanlig kamera, *harkel*. Ikväll vet jag iallafall vad jag ska göra! Jo, jag ska iväg till Diana, dricka lite vin och snacka massa strunt! En härlig kväll helt enkelt. Annars hade jag bara suttit hemma och glott in i vägen.. hur kul är det på en skala till miljonen?
Neä, så istället för att längta efter karln så ska jag göra nått för att sedan invänta honom i mina drömmar.
Sen väntas en otroligt efterlängtad dag, nämligen middag på Eastern palace!! Oh jag är så kär i deras buffé att jag kan dö! Det är det mest perfekta munknullet jag nånsin stött på... mm. Sen är det Fredag och då ska presenten ges bort.


There´s only two


Så nu har vi varit på stan och inskaffat en present till födelsedagsbarnet!! Lill Nelly fick vara själv hemma.. och det gick kanon!! Så lycklig!! Hon var iofs bara själv i 1 timme.. men det går framåt! Vi har ju faktiskt varit tvungen att börja om 2 gånger.. så tredje gången gillt.. verkar verkligen gälla i dom flesta fallen. Men vi ska inte brusa upp för mycket utan fortsätta i tempot vi har just nu. För hon ska ju klara 4 timmar i sträck själv.

                                           Paketet från oss till ANGELICA

    

Just nu sitter jag och väntar på att Marre ska infinna sig, vi ska ha en liten dejt såhär på Onsdags eftermiddagen! Så jag kommer nog få i mig mer kaffe idag också.

/H

Holding on togheter



HAHA! Jag hittade ett så jävla roligt kort på näästan hela familjen! Men det var 3 år sen. Jag lyckades lura ut pappa och geten till krogen. Dock så fanns ju Heaven&Hell då, vilket ändå passade för dom flesta. Det blev en hård natt, men ändå kul att man fick festa med de flesta i familjen ute bland vimlet-samtidigt!



The Mechanix

Jag kom på att idol drar igång ikväll!! Whiii! Då vet jag vad jag gör 20.00 ikväll iallafall! Älskar hösten då alla tv program drar igång igen! Underbart säger jag!
Just nu ligger jag och poppar lite musik.. och eftersom jag suger på teknik så kan jag inte lägga in youtube klipp? Nån själ där ute som har nån aning om hur man gör?
Här kommer iallafall en låt a lá hanna.
Sen lyssnar man på snyftare, whiskey lullaby.. ojoj. Finns ingen  bättre lugn låt i denna värld.

" Ohlalana.
Hej, hur är läget, det var länge sen
Nu ska jag berätta nått för dig min vän
Det var länge sen jag skrev nånting nu
Men jag har faktiskt längtat efter dig

Men va é de nu? Varför svarar inte du?
När jag ringer dig, snälla svara mig

Åh jag får inte tag på dig, å de irriterar mig
Du svarar ingenstans, var är du nånstans
Du går ju inte å nå
Jag skickar vibb på msn, och smilisar på efterfesten
Kan du svara nångång, eller ska jag prova @ hotmail.com?

Jag har sålt min lägenhet
och skaffat hund och fixat körkort och en bil
Jag e singel igen å det känns skönt ändå
Men frågan är hur det ska gå?

Men va é de nu? Varför svarar inte du?
När jag ringer dig, snälla svara mig

Åh jag får inte tag på dig, å de irriterar mig
Du svarar ingenstans, var är du nånstans
Du går ju inte å nå
Jag skickar vibb på msn, och smilisar på efterfesten
Kan du svara nångång, eller ska jag prova @ hotmail.com?

Tänk att det ska vara så svårt
Är det inte tillräckligt hårt?
Känn ingen press, men harru gått och bytt adress?
Får aldrig tag på dig, fast jag har din mail

Åh jag får inte tag på dig, å de irriterar mig
Du svarar ingenstans, var är du nånstans
Du går ju inte å nå
Jag skickar vibb på msn, och smilisar på efterfesten
Kan du svara nångång, eller ska jag prova @ hotmail.com? "


I know you whant me


Idag har jag tagit min första tupptur! Karln min var hemma och vi åt lunch... sedan somnade vi ihopklistade i soffan. Riktigt mysigt var det! Jag har faktiskt inte gjort det förut, utan jag har alltid varit bakis, sjuk eller annat. But I liked it! Åtminstonde idag. Det ska absolut inte bli en vana! På dagarna ska jag vara pigg och allert, för det kvittar vilken tid jag kliver upp på morgonen, tidigt som sent, så har jag ändå problem att somna innan 12.. gärna sker det kring 1-2 tiden på natten. Så ska jag tillägga tupplurer... ja.. då blir det ingen natt sömn.

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen på möte, jobbgarantin. En bra grej tycker jag! En riktig trygghet! De flesta av er vet nog vad det hela innebär. Man ska fortsätta söka jobb.. och har man a-kassa fortsätter samma summa dyka upp på kontot. Dock har man även möjlighet till praktik- betald. Kanon!
Jag trodde inte att jag överhuvudtaget skulle bli arbetslös för några år sen.. men tiderna ändras.. och det är inte bara färskingar som jag man ser utanför portarna vid af, utan även välutbildade veteraner.

Dock tycker jag endast att det här är en bra uplevelse för mig.. testa på att handskas med a-kassan, söka jobb, omformulera cv:t/personligt brev, sälja mig själv via telefon/ irl och via mail. Så jag kommer veta hur jag ska hantera dessa situationer i äldre dar ( peppar peppar) om så skulle behövas. Sen toppen på i:et, jag har möjlighet till praktik, VAR SOM HELST! It´s my call! Så nu ska jag fundera ut olika ställen och yrken jag vill testa på för att sedan hoppa på en praktik.
Är det inte finurligt hur regeringar och politik kan ändra förutsättningarna för arbetslösa under några år?
Jag har massor med förutsättningar och möjligheter för att utvecklas och skapa erfarenheter.. inte illa pinkat för den unga donna jag är.


/H

Jump In The Fire


Nu ligger jag och väntar på att hjärtat ska komma hem. Snart ska jag hoppa in i duchen och förbereda mig för en dag som innehåller:
*upp i tid
*bege mig till ett visst ställe
*ta sig hem igen.

Jag har ju även börjat med bantningen- igen! Men den här gången ska jag lyckas!! Jag började igår, såklart, det var ju Måndag! Dock kan man väl om man ska vara PETIG, säga att jag bröt det igår.. det fanns nämnligen kvar chips! Ostkrokarna, my darlings, for i sopkorgen. MEN här ska man inte påstå att en nål är en skithög! Utan jag bortser den lilla missen och fortsätter min snacks fria vecka!
Dock gills det inte på Fredagar och Lördagar. För mig räcker det med 5 dagar i sträck, med frukost,lunch,fika,middag och fika.. utan snackset! Då får jag ge mig en dunder-svull dag!

Så vi får se om jag lyckas... snart en dag utan något gott  och jag ligger och tänker om det finns nått gott........ kanske ska göra varma mackor med svampstuvning tills hjärtat kommer hem?



Imorgon ska mamms och papps fara på IKEA och då ska dom få inhandla nya sängkläder till oss, så jäkla synd att jag inte kan åka med. Just den dagen jag INTE kan.. det kallar jag otur! Men jag får ju iallafall hem det jag vill ha så vad faaan!!
/H

Fuuk


Fan, jag vill ha körkort nu!! Helvetes anusknull! Tyvär är det en vecka kvar tills jag kan förnya körkortstillståndet samt ta handledarkursen. Sen efter det så rullar det på...men det är SVINIT dyrt! 8500 kr har jag räknat ut att det i värsta fall kostar oss stackars ungdomar som vill kunna ta oss själva till andra platser.. och varför är det så dyrt??Jo.. för att någon dum fan har kommit på 2 nya moment som kostar pengar. Och gör man inte dom, blir det inget körkort! Joho ni..
Jag tackar gud för att jag vet vad jag gör bakom ratten, dock behöver jag mer träning inom fickparkering, men i övrigt är jag hyffsat bra. TACK!
Så nästa vecka blir det inskrivning och full rulle... och som tur är så finns det avbetalning för körkortet nuförtiden, så det gör inget om jag så kommer upp i 100 000 innan jag väl lyckas.. det får jag helt enkelt drabbas av längre fram.
Dock är det lättare att få jobb. Inte bara för sådana jobbs om KRÄVER körkort, utan även i allmänhet. Fölr face it.. det är inte kul att lunka en kall vintermorgon i snöstorm till sin arbetsplats.

Jag har ju dock aldrig varit i behov av körkort, om man nu kan vara det? Eftersom jag haft vettigt(åtminstonde någorlunda) avstånd till mitt jobb, jag har suttit still på mitt jobb.. och jag har alltid haft chafför!


Så nu jävlar om dagarna bara kunde gå fortare så! För hade jag haft körkortet idag, då hade jag haft ett JOBB IDAG!
Dock så var dom verkligen intresserade av mig och bad mig att återkomma så fort jag hade körkortet i handen.
Sen, snäll som hon var.. skulle hon kolla runt om någon kollega hade något annat ledigt jobb åt mig, som isådanafall skulle återkomma.


/H

me and my heart


new haircut



trivs helt klart bäst i kort hår!!

feel rested

Fan, vilken underbar helg! I fredags va gumman iväg på fest så jag och nelly hade lite hemmamys för oss själva. Tände lite ljus och tittade på tv. Jag älskar verkligen när jag och gumman är hemma och myser. Men vi låg och pratade om en sak i helgen. Jag berättade att även fast jag saknade henne så va de skönt att få vara ensam hemma några timmar. För jag är ALDRIG själv har jag kommit fram till. På jobbet är de alltid folk runtomkring en och för de mesta på fritiden oxå. Så, de va skönt att få lite "egentid".

Igår söndag åkte vi iväg till frösön där gumman håller på att måla om sina föräldrars bod. Jag passade på att städa bilen invändigt. Sen på hemvägen så passade jag på att svänga in på tvättomaten vid max och tvättade bilen utvändigt. Den är ju svart så den blir fort skitig. Men nu är den såå fin! Är nästan sugen på att sätta in en wunderbaum, men nånstans måste man dra gränsen;)

Middagen blev vi bjudna på hos vår underbara vän Magdalena...Pasta carbonara...Gudomligt god! Sen efter middan stack vi ut på promenad upp på körfältet där vi mötte upp Mogge och hans Nellie...Våran Nellys nya kompis...(dock 30 kilo tyngre), men de går bra ändå:)
 

Så en underbar helg och idag känner jag mig otroligt utvilad och redo för en ny arbetsvecka:)

/U

In the darkness


Den här helgen har varit underbar! I Fredags var vi hos Marre på inflyttningsfest, riktigt härlig kväll! Det var så länge sen man träffade henne, och några andra som var där! Självklart blev det en del dansande och sjungande... blandat med en del prat!! Det som var riktigt synd var att man såg ut som en knullad get på varje kort.. dock lyckades vi med ett gruppkort.





Igår så hade vi middag för Oline, Magda och Mogge... åt supergod mat!!! Efteråt blev det fotboll, någon öl ( en halv för mig) och chips, dipp och ostkrokar! Mums!! Idag är det vi som är bortbjuden på middag, nam nam!! Trevligt att ha lite små planer varje dag. I  veckan är det full rulle! Angelica fyller år så det är full rulle hela veckan.. längtar!!

/H


Nelly




Åh hon har varit såå liten min pinglaa! Men jag är ändå glad att den tiden är över.. nu behöver hon lite finputs sen är hon precis som hon ska! Fast hon har ju varit sjukt duktig, men det har varit vissa saker som varit jobbiga.


On the road again


Det är helt otroligt att finvädret ska komma så förbaskat sent! Nu har väl 99 % av alla haft semester, och då kommer värmen! Jag som längtar efter höstkylan, dom vackra löven.. mysiga varma tröjor...ny vinterjacka.. nya vinterskor.. och till sist snön, med mysiga hemmakvällar och hundra ljus som lyser upp rummet. Men det får väl vänta ytterligare antar jag.

Nu har j och kussen fått tillgång till sitt nya hus, åh vad jag är avundsjuk! Jag vill också flytta! ( till hus) Men jag får väl avvakta 1-2 år innan vi köper ett hus. Det är inte såå länge om man tänker efter. Jag har ju några saker jag måste lyckas ordna innan vi kan fixa huset. Så jag behöver inte känna någon stress eller press.

Imorgon är det äntligen Fredag!! Skönt, då ska vi ha middag för T och hans mamms, och självklart är jag själv och Ubbe bjuden;)Hahaa. Efteråt bär det av till kära gamla frösön för partaj! Ska bli grymt kul att träffa min gumma igen, ilag med någon annan gumma jag inte sett pålänge!



/H

Highway man

 
Idag kom mina efterlängtade kläder! Nu väntar jag endast på en sak till, eller ja.. kanske något mer också.. men inget som jag tänker avslöja här, eller någon annanstans som en viss person kan upptäcka!;)
Dom satt snyggt alltihop.. dock inte perfekt eftersom bruden i spegeln såg ut som skit. Inte konstigt egentligen, med tanke på att jag har städat hela dagen. Så nu har jag nya, snygga kläder.

Men nu är det faktiskt rent, fönstrerna skiner och allt är avtorkat och dammsugaren har tagit allt skräp. Det enda man skulle kunna göra är att torka golven.. men de orkar inte jag. Magen e ond!

Funderar på att ha lite tjejkväll med mig själv, men jag orkar inte just nu. Det verkar som att jag får ligga och aja mig för magen, dricka vatten och se på tv.

/H

Its done!!

Nu är vårt nya kök klart! Här kommer lite före och efter bilder:)



Så här ser det ut nu


ubbe och hanna

ps tack ni som hjälpt till med de här!