Sista dagen!


.. För bröllopsanmälningar. Och vi kommer att bli ett härligt gäng! Ojoj... vi som skulle ha ett litet bröllop...i mina ögon är det verkligen inte det men jaja.. kommer bli huur bra som helst ändå!!
Underbart att solen kommit fram! Jag har varit ute i solen idag och bara umgåtts med hundarna.. i princip inte träffat en enda människa.. ojoj
Men man har fåttlite sol på näsan iaf.. och jag jobbar kväll imorn och på onsdag så man hinner med den mesta solen då också^^

Jag har fått mitt efterlängtade sommarschemat nu. Många helger ( yes ) och det var få men intensiva dagar.. så man kommer inte ha dåligt samvete när man ska vara ledig. Pengar kommer verkligen INTE vara något bekymmer den här sommaren.

Idag är en jobbig dag.. fan.. nu på kvällen är jag sådär sugen-på-allt!! Och blir-inte-mätt-på-någonting. SUCK!!
Idag har jag fått för mig att jag är en av dom som inte är skapt till att vara just gravida utan borde få hoppa över det steget och bli mamma på en gång! Och tycker man att det är jobbigt nu?????????????? Hallå bruden , det är lite mer än 5 månader kvar.

Men jag blir SÅ less på att man INTE får göra så mycket. 
Just nu så önskar jag att jag kunde sitta vid vattnet med en kall öl ( funkar gott med alkofri med tanke på situationen) och en snus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! snuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssssssssssssssssss!( vilket är OMÖJLIGT )

Ja, idag har jag varit snusfri i 10 veckor....


20 månader!


Idag för 20 månader sedan var det jag och min gubbe som fann varandra!! Och oj vad mycket som har hänt på den tiden!! Men lika kär och lycklig är man! För han är ju faktiskt den bästa karl man kan tänkas ha!!
Dessvärre så jobbar herrn natt, så jag e hemma själv.. trist som vanligt. Fan jag e inte gjort för egna kvällar.. blir såååååååå rastlös!!!!
Och så är det såklart bara skit på tvn.

Neä, de lär nog bli en tidigt säng titt och mys till film där inne i kärlekskammaren- själv.
Kaaaan inte fatta att man ska vara så slut.. och här ska det ruvas flera månader till.. ojojoj!!

/H

Vecka 14


Idag gick vi in i vecka 14, Bara 4 veckor kvar till ultraljudet!! ( Ihhh!! ) DET mina vänner ska bli spännande!! Vi har kommit överens om att vi ska kolla upp könet, så åtminstonde blivande mamma och pappa får veta till, ehm, är det 85 % säkerhet? Vad det är för kön på krabaten i magen.

Idag har varit en riktigt dålig dag, jag har bara legat och inte haft något att göra. Samtidigt så har jag inte ORKAT göra något! Varit illamående och varit på lite kasst humör- Tur man var ensam!
Konstigt hur man ät... igår åt jag supergod mat! Tortellinini+ost+grädde och jag tyckte det var supergott!!
Imorse åt jag som vanligt min fil som jag skulle dö utan... och efter det.. jag KUNDE INTE SLÄPPA TANKEN PÅ GRÄDDE!!!! Och det gjorde mig så galet illamående!! FY FAN VAD JÄVLA ÄCKLIGT!!!!!!! Det är faan det vidrigaste jag någonsin varit med om!!
Lyckligtvis lyckades jag till slut få i mig lite lunch bestående av makaron & köttbullsallad.

Helt sjukt, ena dagen ÄLSKAR man något.... andra dagen kan jag inte ens TÄNKA på det utan att halvöd.

I övrigt så är det som "vanligt", man är (känner sig) som en uppblåst fotboll och jag längtar tills man kan se bebismagen och slippa känna sig såhär.. men det är tydligen normalt, enligt dom man pratat med.
Annars ska jag inte alls klaga.. här ska vi hålla oss borta från en jävla massa onödiga problem... och de lilla att känna sig uppblåst.. äh..





Men vad deprimerande!


Jag har ingenting att göra idag, och jag har inget kaffe!!! Varför glömmer vi alltid attköpa kaffe?? Jag vill ha kaffe!!
Sen är det trist väder också.. suck.
Den här veckan har jag varit "ledig", ofrivilligt. Och det verkar som om jag kommer bli det hela helgen. Men det suger så galet att man inte fått njuta av en massa soliga dagar och värme, när jag haft all tid i världen att ligga i solen och få mig lite brunfärg.
Neä, jag vet inte alls vad jag ska göra idag. Samtidigt så borde man ju ta en lugn dag, jag har ju faktiskt gjort något varje dag... men men man får se. Det skulle behövas handlas- K A F F E !


/H

Vart är solen?

 

               


                                             


Dagen började bra, vaknade bra precis efter 7 imorse.. jisses!! Det var inte igår jag vaknade så tidigt.Jag hann dammsuga och torka golven innan jag begav mig till mamms och papps för en morgonkaffe.  Sen åkte jag och mamma och shoppade.
För första gången har jag fått gjort iordning balkongen!!!! Så nu är, precis som synes, två balkonglådor och 2 krukor uppe på väggen. Snacka om att verkligen känna att man kan trivas på balkis nu!! MM vad jag älskar det!! Nu saknas bara våra stolar, lite ljus poch finväder!

Man har fått i sig thaima (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) och sitter och drömmer om mina påse räkchips.. men jag måste vänta!! Idag blir det Tortellinini, ost och grädde- Mmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!




/H

Snacka om skillnad..

.. Gällande energin!! Idag har jag haft energi!! Jag och Nelly begav oss ut till mamms och papps mitt på dan.. sen har vi busat och tagit en långpromenad ute i skogen. Lillan fick springa benen av sig!!
Jag kom hem för omkring en timma sen. Men vad gör det. Gubben jobbar natt inatt och jag är ledig.. eller ja, jag har inget jobb denna vecka ( än så länge ).
Vanligtvis brukar jag däcka lagomt mitt på dagen eller vara helt slut mot kvällen.. men det är jag inte idag.

Imorgon hoppas jag att energin är på samma nivå, fullt upp! Ska hämta upp mamma, köpa blommor och allt vad det innebär till balkongen, kolla på ring med hjärtat, åka bortåt Rödön och låta prinsessan löpa fritt!
Har varit och handlat så mina drömmars drömmar finns i kyl och frys!! mm!!

                                                                                       ¨























Aningen slut.


Jag och gubben tog oss en joggingtur runt elljus spåret idag. hela 2,5 kilometer!! Och vi vilade ingenting.. bara små, små, små , små obetydliga stopp. Det är bra att komma igång så man klarar av allt som komma skall. Jobbigt att man känner sig så galet klumpig bara. Håll hade jag i omkring 2 km... men ändå så joggade jag hela varvet runt, så Yiihaa på mig!!

Men.. nu har man ju problemet............- Man är inte sig själv!
Efter den här turen är jag helt slut och jag ska jobba sen..vilket innebär ett hopp upp på cykeln och spurta iväg, jobba, ta cykeln hem och . (?)
Men jag ska försöka vila innan man ska bege sig så att man känner sig lite mer som människa och så man klarar av denna hårda dag. Imorgon väntar en till joggingtur, kanske.. oj.. jag blir alldeles matt av att tänka på de.

Det tråkiga med det hela är att några direkta resultat kommer ju inte synas.. lite bättre kondition kommer man ju få men i övrigt kommer det snarare gå åt motsatt håll.



/H

Tiden går fort

.. Jag har bloggat sen 2005. Oj! Men gud vad kul det är att ha kvar gammalt groll som man skrivit. Skitkul att gå tillbaka och se vad man hade i tankarna då. Och man kommer ihåg precis vad det handlade om och vad man tyckte och tänkte. Dock är det väl både på gott och ont. Men jag orkade inte direkt läsa vad jag skrivit i bloggen för .. ojoj.. man skrev.
De e ganska segt å läsa ibland faktiskt.
Och samtidigt som jag hade min gamla blogg så hände det mycket, man blev singel, man flyttade.. man flyttade igen.. och ytterligare en gång. Man bytte sambos och man träffade mannen i sitt liv.

Bland annat hann jag med att ha en kvinnlig sambo, galet kul! Sommaren 2008.. ojoj.




Måste få färg!





Jag behöver verkligen få en massa sol på mig.. ska jag våga visa mig ute i mina skjorts, kjolar, klänningar och bikinis i sommar så måste jag bli brun!! Men vädret är inte helt på min sida, och jag har en känsla av att jag inte kommer hinna på en snygg bränna den naturliga vägen.
Jag skulle behöva lite BUS. Men en bra sådan, inga kladd, håller bra och som ger en fräsh lyster och brunhet.
Men jag är så galet dålig på sånt där så jag kommer väl att bli orange och fläckig.. suck.

Nåja, jag måste iallafall ta och inskaffa en och testa ex antal gånger INNAN bröllopet så man slipper bli ett monster. Just nu försökte jag tappert använda Dove, men vet inte om jag tog för ljus nyans?
Man ser ju fortfarande lika blek ut.. syns inte ens yttepyttelite att man fått sig en aning färg.




/H

Nöjd!


Nu har jag bestämt mig för vilken bukett det blir. En helt galet svår uppgift, men dom på Östersunds blomster är helt underbara.. dom brinner verkligen för det dom gör och har stenkoll samt massor av idéer. Bra för dom med beslutsångest.
Det blev även en fika.


                                      Vecka 13



Nu är vi i vecka 13 ( 4:e månaden ) och jag mår bara BRA! Förutom att jag nästan är konstant hungrig. Varannan timme måste jag äta annars kurrar magen och jag blir så där jobbigt trött och irriterad. Det spelar ingen roll om jag ätit MASSOR.. utan som på beställning så är jag hungrig efter 2 timmar.
Sen det här eviga vakna tidigt på morgonen för att kissa ( ? ).. ojojoj.
Som tur är så börjar mina små hatobjekt att försvinna, avskyn för vanilj och mint lukt, jag som älskar vanilj.
Så snart kanske jag kan njuta av dom dofterna igen, kanske?
Men lite ska man ju stå ut med.. huvudsaken är att allt annat är bra, lite små " problem " må man ju få ha.
I övrigt ska man inte klaga så mycket, viktmässigt har man kanske inte dragit på sig så mycket, men kroppen är helt klart större än innan och den är har pluffsat till sig rejält.

Men jag ska vara glad att jag inte fått dille på en massa onyttigt ( fast jag äter en del när jag behagar ), däremot så är jag galet sugen på bär, JORDGUBBAR,BLÅBÄR, HALLON, SVART /RÖDVINBÄR, KRUSBÄR.. etc.

Neä... nu får banne mig vattne vara klart snart, hungrar ihjäl!!


/H


Jag e en jävel på kärlek!


Nu är det jag och GES som fyller lägenheten med liv. Jeanette har begett sig hemåt, men vi har haft en trevlig stund här hemma, hann även med en glass.
Imorgon ska man ta och ordna med bröllopsbuketten.. shit!! Fan det ska inte vara lätt att gifta sig inte!! Det finns så mycket när det kommer till detaljer... dessa detaljer.. och detaljer är viktiga. Puh, men får man sällskap så ska nog denna eviga valångesten slås i spillror.

Neä, det är alltför sällan som man lyssnar på gammal musik. Ibland glömmer jag till och med bort vad jag en gång ÄLSKADE (?) man kan inte längre varje ord som man tidigare kunde rabbla upp i sömnen. Sen när man till och med var förälskad i Strömstedt. Och till råga på allt kom han på yran ett år, jag fick sitta på pappas axlar och ÖP tog ett kort på en förstenad flicka sittandes på ett par axlar.




                     

Neä det finns galet bra musik här i världen, synd att man är så förbaskat senil att man glömmer bort många pärlor.
Sen för att inte prata om bland annat Björn Rosenström- Oj vad sommarsugen man ska bli!!!

/H


Så är det.


Fan. Man kan vara HUR nyttig som helst och ÄNDÅ så rullar fläsket upp. Hehe, okej det är ju av en specifik anledning, men måste erkänna att det känns konstigt.
Om man skulle vara sitt vanliga jag så skulle man känna sig som en liten pingla.
Okej, nu låter de som om jag BARA lever på grönsaker och frukt.. och skulle jag säga det, då ljuger jag.

Igår insåg jag att äpple är den sämsta frukten i världen, inte fan blir man mätt länge av ett sånt inte. neä.. efter jag slutat så skyndade jag mig på affären och inskaffade diverse bra saker och hem för att fika medan karlarna kikade på hockey.

Nu ska jag ta och äta upp risifrutti.. och åh.. riskakor <3


/H

In new Yoorrrk


Idag har jag testat min klänning, superfin är den!! Däremot så måste den sys in och sys upp ( Inte lätt att vara en aning kort här i världen.. ) Men det är ju absolut inga problem, allt går å fixa. Det är bra att det finns gravid klänningar så man slipper oroa sig för fettman som sakta men säkert fastställer sig, utan man kommer se ut som en het-mother-fucker iallafall.
Har även ordnat lite annat till bröllopet idag så.. ja.. det känns att det börjar närma sig:)



Har storstädat i sovrummet idag, och jag menar STORSTÄDAT, tagit garderoben, fönstren, sängkläder, dammning, dammsugning.. etc.. U name it. Helt underbart med en garderob som ser ut som ett visningsobjekt. Men jag vet att det inte kommer dröja längre än till morgonen innan det ser fördjävligt ut igen!! Grr.. Fan, jag e inte bra på å hålla ordning i garderoben.
Resten av lägenheten fick sig en halv storstädning.. men imorgon må vi fan ta och putsa resten av fönstren också.. 


                                 

Mitt i garderobstädningen så hittade jag mina fc bandanas från tiden som cooling,småbrudarna fick ta på sig en varsin, och dom blev sååå fina!
Neä.. energin börjar domna bort.. ojojoj!! Nu blir det tv, kvällsfika ( Mmm, salami ) innan man dimper ner i sängs.

/H

Oj vad jobbigt det blev nu..


Ska snart iväg och jobba- I G E N. Smart som man är så tog man på sig 2 timmar nu på kvällen också.. 2 timmar- HA! Det är ju rena rama slavgörat. Dock sa jag att det var enda gången.. är så icke värt det att åka ifrån Lugnvik till Valla för att tjäna 2 timmars lön.

Gubben hade varit kanonduktig och tvättat en massa!!<3 Jag var dock tvungen att köra om en maskin, eftersom det enda sköljmedel vi hade hemma var med vanilj , och jag har börjat att hata vanilj, jag spyr på vanilj!!! Och det var sängkläder.. och kanske inte såå mysigt att känna sig döende kring vanilj osen på natten.
Sen för att inte komma inpå de där med Mintlukt.............. brr..


Neä, nu ska man ta och krama om bruttsen och dra iväg på jobb och handling!


/H

RSS 2.0