Shopping


Har insett att det faktiskt är dax för lilla fröken att införskaffa sig mera skor.. jag är ju en sån där "konstig" brud som ALDRIG har fattat det "otroligt" speciella med skor..
Huvudsaken är att dom är hela, snygga och sköna och det räcker med ett par!
Men när man har för STORA skor så är det dax att unna sig!
Jag har ett par förstora vinterskor som jag precis har mördad fötterna med! Sen skulle jag behöva ha nya vadstövlar som kommer väl till pass höst-vinter-vår. Så lilla damen ska minsann ta och unna sig framöver!


          

              - Åh mammsen har den góaste skrutten i världen!  




/H


Förbaskat bra!


Oj vilken bra start på veckan! Allt glider på riktigt bra! Man har fullt upp precis hela veckan.. för nu i dagarna ska vi börja packa ner våra grejer. Det känns helt overkligt att vi om 4 dagar börjar frakta saker till nya boningen. Det går så fort!
Men det är jag glad för.. hatar segfösare!

Dagen började bra, har varit och gjort en massa nu på förmiddagen och mer väntar. Varje dag är späckad...möten, packa ner saker, umgås och fixa och dona. Men glad är jag!
Dock skulle jag vilja önska att saker och ting kunde sprida ut sig en aning..
MEN här ska man inte vara bitter!

I helgen var vi både på 80-års kalas för fammo och på dop för lillkusinen. Det blev en massa fikande, ätande, umgänge och bilkörning.
Dock är det sällan man hinner med att bege sig mot annersia. Eller ja.. hinner med nått överhuvudtaget..(?)

Ikväll blire iväg på ljusparty.. INTE för att handla , utan för att UMGÅS. Jag har ju precis varit iväg och spenderat en massa pengar och känner att det inte riktigt är dax för en ny penga-slösar-våg.

/H

Sista gången


Idag var sista gången jag städar här hemma- När vi BOR här. Självfallet ska man till och flyttstäda lite längre fram.
Men den sista veckan vi bor här behövs de inte städas, eftersom vi kommer ha lådor med saker överallt och leva i kaos igen.
Men sen ni, då flyttar vi!!! Om precis 7 dagar!!

Snart kommer Ubbe hem och vi ska äta lunch... och jag SKA HA KAFFE! Har icke druckigt morgonslurken än.. jisses!
Jaja, jag har åtminstonde öppna ögon.
Sen kommer Simon och vi ska göra lite saker idag, bland annat handla.
Men jag ser mest framemot kvällen... då jag har bestämt att det blir grönsaker, dipp och glögg!


/H

Men är det bara jag?


Som har lyckats med att börja läsa vissa "kändis" bloggar? Ni vet dom dära som är med på radio, tv och allt vad det är. Allt för att få visa sig så mycket som möjligt och bli känd.
Jag vet och jag vet, att det är JAG som bestämmer vilka sidor jag ska gå in på, vad jag ska se och vad jag ska läsa.

Men ibland är det lite svårt.. är jag lite seg och göralös så brukar jag läsa bloggar..
Men man blir ju sååå galen på dom där "kända" fenomenen! Ojoj, skulle aldrig för ONE MILLION DOLLAR, marknadsföra mig själv på ett dåligt sätt, för att få ut pengar och ehm - kändisskap(?)

Nog om det.. man må ju få bli lite aggressiv så här i slutet på veckan..

Idag var man som vanligt, på möte.. Så enormt segt! Jag tycker starkt att jag borde få särbehandling och slippa gå på mötena. Istället få sitta hemma och arbeta med uppgifterna.
För vi är ARBETSLÖSA inte EFTERBLIVNA, vi är VUXNA inte 1-ÅRINGAR. Och med det menar jag.. att varenda litet ord som står på ett papper -( som vi för övrigt får med oss HEM ) berättar och berättar coachen vad det betyder och vad man ska göra.

Jo.. men de e klart.. det är lätt att missförstå vad skriva betyder och innebär.....


/H

Ljus!


Idag kom Tobbe förbi med ljusen som vi beställt ifrån ljuspartyt! Åh dom luktar fasanfullt gott!!
Helt otroligt att jag lyckades välja ut 3 sorter av dom miljoner som finns, och 1 olja!
Men glad är jag! För det skulle bli på tok för dyrt om man tok ALLA som man tycker om!
Det blev bara en juldoft.. men vad fan!! Man får snåla lite, sen är det ju bara jul en månad om året!

Är precis hemkommen ifrån fika och är supermätt!! Men fastän magen är full så ska man snart påbörja middagen, lax och potatis ( mos? ).
Sen ikväll är det soffan som vanligt...
För det är ju nämligen Bonde söker fru 20.00!


Jag har även lyckats få världens största munsår!! Usch!!! Fy fan, det gör så JÄVLA ont! Men hann iväg på apoteket och köpte både munsårsplåster och kräm!! Här ska munsåret väck!!!



/H

Halften död


Huga ligen! Idag har jag verkligen inte varit på topp! Jag har känt mig lite hängig.. och det passade ju perfekt idag eftersom man ska tvätta då gubben jobbar- NOT!
Men här hänger man i! Och snart ska det sista få torka sen är lidandet slut.

Bror min kommer snart och håller mig sällskap, vi ska äta mat tillsammans och bara umgås. Fastän man är så nära så ses man alltför sällan! Dock kan det gälla de flesta, synd, synd! Men man får helt enkelt ta tillfällen i akt!


Och jag KAN INTE släppa mina lyckokänslor för att vi ska flytta!! Åh vad det kliar och pillar i hela mig!
Om en vecka och 3 ( 4 med idag ) så börjar inpackningen i nya boningen!!


/H

Om en vecka..


.. Så är det dax för alla att inta jul-andan!!



Visst här har vi minsan druckit både glögg och julmust, samt smakat på någon pepparkaka. Men det är inte förrän nästa helg allt drar igång! Visst, pyntningen kommer att få avvakta till helgen efter... till min stora besvikelse.
Dock är det inte mycket att göra åt. Sen kan man ju vända det till något positivt- Jag får göra ALLT som har med julen att göra samma helg som vi har ett nytt bo!!

Men det vi ska börja med nästa helg som man absolut MÅSTE det är att baka lussebullar och kanske lite vanliga pepparkakor.. för det är lätt att ta med till nya boningen- OM det nu finns några kvar till dess, hehe.

Mm, jag köpte lite glögg ikväll också..
så ikväll ska man återigen njuta av den ljuvliga Blossa glöggen!


/H



Typiskt Måndags göra..


Åh när ska helgerna sluta gå så fort??!
Fan nyss var det Fredag och nu är det en ny vecka.. jisses!
Men men, det innebär en massa göra saker! Och att flytten  närmar sig!

Vi hann med att kika på soffor idag, och jag tror att vi har hittat den vi vill ha i nya lägenheten! En mys-soffa!!!
Tur att vi tycker och tänker så lika! Annars hade man varit illa tvungen att ta tag i hårdhandskarna! Fniss, fniss!

Och tror ni inte att stöken BRULL har varit framme? Jo, tamme faan! SÅ nu när jag äntligen har kommit hem så är det dax att dra igång städningen! Precis efter man har betalat räkningarna. Men när man har betalat räkningarna så får man en sån där underbar KONTROLL på tillvaron. Jag vet exakt hur mycket pengar jag kommer att ha kvar, vad jag kan göra, vad jag kan köpa osv.

Så att betala räkningar behöver inte alltid vara negativt utan de kan även vara nått positivt.



Men hur som haver.. man har minsan H U R, OBS! HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRR, mycket som helst man ska göra på så kortans tid... ojoj!
Här kommer man nog hamna på sjukan av , för-mycket-att-göra-som-är-roligt-sjukan.


Men nu ska jag dra upp röven ur soffan , slurpa i mig kaffe och get started!



/H

thats it

idag har lägenhetsaffären blivit klar! Den blev riktigt lyckad och efter skatter och mäklararvode så blev de ändå en ganska bra vinst! Och jag vet iaf vad jag ska göra med en del av pengarna. Har varit iväg och hittat en soffa idag som vi hämtar i samband med flytten. Och sen blir det en ny tv och saker till simpas nya rum. Vill ju verkligen få till det bra så att han trivs. Älskar ju den lille grabben otroligt mycke och vill hans bästa såklart! Helgen har varit lugn och skön. Bara slappat i stugan med bastu, kortspel och sköna promenader:)) Tack gumman för en underbar helg! Soffan jag har nu ska säljas. Har lagt ut en på blocket. Så om det är nån som vill ha en sjysst soffa, så kan ni söka på tygsoffa och kolla in den:))




//U

Åh vilken lycka!


Ja, jag vet att jag är tjatig, men det hör till kvinnans natur!! Men nu börjar saker verkligen att rulla framåt..om 2 veckor bor vi i nya lägenheten, vilket innebär att vi kommer ha superfint på JUL!
Vi kommer kunna slänga upp granen, julstjärnor, adventsljusstakar, pepparkakshus.. ha glöggkvällar, baka lussebullar och allt som hör julen till!!
Usch jag är så lycklig att jag kan spricka! Och så ska man ju som välbekant- Bli lägenhetsägare!!

Inte fan trodde jag, för ett år sen att jag skulle bli lägenhetsägare! Det trodde jag skulle få vänta minst 5 år till. Men här är vi. Enormt många vuxenpoäng!
December kommer vara den lyckligaste månaden det här året! Av enormt många olika anledningar, bland annat flytten till nya lägenheten och att jag och hjärtat firar vår 1 års FÖRLOVNING och 1 år och 3 månader tillsammans!!

Huga, jag är så där oförskämt lycklig!!


Jag har det verkligen SÅ JÄVLA BRA PÅ ALLA SÄTT OCH VIS!!!!!

Men va tok!

Va på affären och skulle handla en massa saker! och såklart så glömmer man det viktigaste.. mer toalettpapper!
Man blir ju rädd när man är inne på sista rullen hemma.. brr.. läskigt..
Och glödlampa till toaletten...
För det blir så förbaskat mörkt där inne utan lampa!

Men eftersom jag har en snutt som jobbar till 10 ikväll så passade jag på att njuta och göra sånt som är HANNA-STUFF.. till mellanmål blev det nämligen chips, och till middag tonfisksås med pasta!

Snart ska man hjälpa pappsen att tapetsera i lägenheten på Frösön.. så man har det man gör.



Sen är det så här.. att i December händer det vekligen jättemycket!!!
Väldigt mycket roligt.. men jag blir så ivrig att fjärilarna flyger "antiloper" i magen. Shit! Vissa saker är mer kända saker och någon sak behålls hemlig. Men gud vad vi lever det perfekta livet!!! Åh vi skulle inte kunna ha det bättre än vi har det nu!! Allt är SÅ perfekt!


/H

When I grow up!


Brukar strömma ur min mun! Jävla reklamer alltså!! Fattar dom inte att hjärnan blir helt störd efter en dags tv-tittande? Aja.. men lite mer störd gör la inget.

Idag var jag med Magda till mvc kanske? Jaja, här försöker jag iallafall att vara lite duktig och vara nån med fötterna på jorden.. med andra ord så var jag med henne när hon skulle på koll... hur bebben i magen mår. Och allt såg kanonfint ut och hon var N O R M A L!!

När jag kom hem fick jag även veta att vi varit såååå duktiga, att vi till och med missade vårt inbokade möte!
Jag fick även höra att jag skrivit in ett möte på fredag.. och tur var väl de, annars hade jag helt klart glömt det.

Det absolut sjukaste med den här veckan är, att igår skrev JAG EN UTFÖRLIG LAPP om vad jag ska göra Onsdag, Torsdag och Fredag!! Jag kollade min MAIL, KALENDER, MOBIL och i HJÄRNBALKEN.. och ändå så lyckades jag att glömma dom 2 viktigaste händelserna den här veckan!!

Ja, ordning och struktur i all ära (???)


/H

Ett barn som väntar på nått gott...

.. VÄNTAR ALLTID FÖR LÄNGE!!!

Nu har saker verkligen börjat hända... idag har folk budat för sitt liv.. och som tur är så har budet börjat skjuta i höjd! Vi har kommit över det lägsta beloppet nu ( dvs, lägsta tänkbara summa som vi (Ubbe) skulle tänka oss att sälja för ), och det känns förbaskat bra!!
Så jag tippar på att vi senast i slutet av den här veckan vet NÄR vi kan flytta och även har sålt denna! Vilket känns förbannad jävla bra om jag får säga det själv!!!!!

Och eftersom vi börjar knappa in oss så har lilla jag förberett vad som komma skall. Jag köper tillbaka sko och hatthyllan som jag och Jeanette köpte.. så nu behöver vi inte fundera på det längre!!
Nu är det bara vissa saker som behövs:



Sko och hatthylla
Soffa
En till tv
Ny stor spegel
Hylla till badrummet
Micro
Vattenkokare
Duschdraperi


Ja, det är väl det som vi verkligen BEHÖVER.. sen är det såklart lite pysselgrejer som behövs. Och sånt kan man alltid lite "pö-on-pö". Och  duktig och cool som man är.. så vet jag redan nu var man kan finna grejerna!! Eller ja.. allt utom tvn och soffan. Men det minst viktiga är ju tvn.. den kan man leva utan ett tag till, man klarar sig ju fint med en också!


/H


Efter tio

Är nått som jag brukar se nästan varje dag.. ojoj, vilka vuxenpoäng! Hihi.
Men ibland är det faktiskt riktigt intressant.

Idag pratade dom med en mamma som hade mist sin 16 åriga dotter. Dottern hade tagit livet av sig. Fy fan vad hemskt det var att höra henne berätta om det!
Det är något som ingen människa ska behöva genomgå, att mista sitt barn, eller annan nära.

Sen blev jag även jävligt arg.. för dom hade inte fått korrekt hjälp från psykiatrin eller av annan hjälp"organisation".
Dom hade sagt att hennes första självmordsförsök endast var ett " rop på hjälp " och inget man skulle lägga vikt vid.
VA!? Hur fan kan man påstå att man INTE ska ta något sånt på ALLVAR!??
Är man legitimerad läkare, eller en proffessionell ( vilket man tar förgivet att man är ) arbetare inom psykiatrin så borde man veta att man ALLTID ska ta sånt på det allra största allvaret!
Sorgligt nog så slutade historien i att dottern tog sitt liv.. och efter dotterns död blev dom inte erbjuden någon hjälp. Det ska väl vara en SJÄLVKLARHET att ALLA i familjen- Mamma, Pappa och syskon ska bli erbjuden hjälp i form av terapi??

Neä, fy fan jag blir så jävla förbannad när man hör sånt där.. usch! Psykiatrin blir bara mer och mer opålitlig, vilket är förbannat synd... med tanke på att depressoner, självmordsförsök och annat fortsätter att stiga...
Men hamnar man i en sån sits så kan man tydligen INTE förvänta sig att få korrekt hjälp och stöd från dom som borde ha kunskapen och erfarenheten om det.


Lite slut


Så nu har man städat här hemma, rent och luktar mumma!! Ubbe och Simon är på bio, lite kvalite tid! Och då passade jag på att rejsa med dammsugare, trasa och mopp! Vi har även bytt sängkläder.. åh vad härligt!!

Nu kunde jag inte längta mer till vår nya lägenhet.. och det är verkligen VÅR.. hihi.. min första lägenhet!! Som man kommer att ÄGA. Härligt!!
Vi har ju slängt Simons säng eftersom han ska ha en ny säng i nya lägenheten.. vilket resulterade i att allihopa får sova i min och Ubbes säng.. vi 2, Simon, Lea och Nelly. Hm!
Dock blev det så att jag somnade på soffan istället.. och tur är det att man har en skön soffa!
För jag är en sån som måste vrida och vänta på mig, dra till mig och dra ifrån mig täcket.. och HELST ska jag antingen LÄSA eller se en FILM tills John blund kryper fram. Och då kändes de ganska jobbigt att sova tillsammans med så många. Det är ju otroligt dumt om mina sovvanor ska förstöra för lillkillen.
Men det är bara mysigt, då blir man väckt tidigt och kan kika på barnprogram tillsammans!

/H

Vilken lycka!


Åh imorse när jag vaknade så blev jag glatt överasskad av ett sms.. det är nämligen så att Jeanette har blivit moster och Therese och Robin har blivit föräldrar till en liten tjej!
Åh åh åh, man blir alldels varm i kroppen och man blir så glad för deras skull!

 
           Ett stort Grattis till er och många lycko önskningar!


Imorse var det även riktigt mys.. äntligen är det så pass mörkt på morgonen att man kan krypa upp i soffan, tänka ljus, ligga under en filt och mysa!! Det finns få saker som är så bra. Idag fick även hjärtat lite sovmorgon. Man hinner så sjukt mycket när man är uppe tidigt. När klockan var 8 så hade jag ätit frukost, sminkat, klätt på mig, varit ut med hundarna och myst! Inte illa pinkat de inte!

Idag ska vi få besök av grannarna... och sedan blir det BOWLING för barnen!! Ska bli roligt!
Neä, just nu ska vi bara njuta av det mysiga vintervädret och busa.


/H

Hell ye!


Oh nu är det fredag igen! Skönt, man har ju planer den här helgen också.. och redan planer för nästa helg!! Kanon!! Sen har man en del att göra hela veckan, kanon kanon kanon!!
Idag kommer Simon och Lea tillbaka till oss.. då nu är man 1 hund rikare i 2 veckor:)

Jag vet en person som redan tagit fram granen.. aningen avis här inne må jag erkänna. MEN nu är det så att vi inte vet hur situationen kommer se ut i december i detta hushåll. Är det så att vi kommer flytta 1:a Januari.. ja så kan man plocka fram julutsmyckningen snabbt för den måste ner i mitten på December.. eller ja sista veckan på December.. eftersom man då måste börja förbereda för flytten. OM vi nu får vår önskan igenom att flytta i December.. då kommer granen upp sent i min benämning.
Hm, men men, vi får se.

Visningen igår gick iallafall bra, det kom bra med folk, och vad vi fick höra var alla intresserade. Så nu är det till att hålla tummarna för att många vill buda och att dom har möjlighet att ta lägenheten i januari!! Då lever vi, viva la vida!! ( Som är Nellys kennelnamn )


Neä, nu ska man göra sig redo för en barnfylld helg och ett 2 hundsliv!!:)

/H




Veckans Ilandsproblem


Nej! Torsdag är redan här! ( eller ja snart..) och det innebär att jag ska upp 06.30 imorgon, göra mig iordning, sätta igång kaffe- hälla över det till en termos ( dom hade inte något kaffe eller någon kaffe automat på Österängsskolan.. ehm.. josåattee ), gå till Österängsskolan och sitta i 3 timmar.
Imorgon hoppas jag att det blir mer givande än sist. Sist kändes de som om jag satt med 17 småbarn med socialfobi... hm.. förstår faktiskt inte varför så många unga ska ha sånna problem med att kunna hävda sig eller vara sig själv när man är i en främmande grupp? Situationen blir ju bra mycket mer pinsam ( på ett ironiskt vis ) när ingen vågar svara på tilltal..
Så imorgon hoppas jag att sällskapet jag ska spendera 3 timmar med har växt på självkänslan en aning.

Och jag vet.. dom flesta Svenssons arbetar Måndag-Fredag.. men eftersom det var länge sen jag jobbade nu så är det bra segt att bege sig på något MÅSTE. Sen skulle jag hellre ha måndag till fredag jobb.. eller ja jobb överhuvudtaget..
Men jag tycker att det är lättare att bege sig på saker och ting när man har struktur och koll på vad man ska göra. Samt att man kommer in i vardagen lättare med tätare aktiviteter / arbetstider.


Och ikväll sover man även själv. Undrar när man egentligen ska vänja sig vid att sova själv vissa nätter. (?)
Det är ju inte så att jag alltid haft någon i min säng.. såattee.. ja. Man får se. Jag har ju alltid MINST en liten sötknöl med mig i sängen!

/H

Nam nam!

Ska iväg på middag idag- Mums! Skönt att slippa göra iordning mat till sig själv. Visst det blev ju över rester ifrån lunchen.. men dom duger gott och väl till lunch imorgon!

Idag har jag äntligen tagit tummen ur röven. Ska bli skönt. Jag har enorma förhoppningar och tro det eller ej, även V I L J A N, så nu ska väl inte något kunna gå fel?
Nja jag tror inte det iallafall.. så nu är det självdisiplin som gäller! Men det ska gå bra ska ni se! För här har jag nästintill all tid i världen att ägna till något vettigt!


/H

Slutklämmen


Igår var jag fastän lat-syndromen, riktigt duktig! Det är bara garderoben i sovrummet och Ubbes garderob som är kvar att städas.
Jag la även ut balklänningen för försäljning.. för den kommer jag ju aldrig att använda igen.. så varför ska den ligga och skräpa hemma?
Neä..det är bra dumt. Så nu får man hoppas att någon är intresserad av den, för jag tycker det är enormt dumt att ha kvar saker man inte använder.. det blir bara förstört eller samlar damm. - DUMT!

                


Idag har jag bokat tid för Nellys 1 års vaccination! Tänk att den där lilla saker snart är stor!! Visst saknar man tiden då hon var så förbaskat liten och söt! MEN just nu måste jag erkänna.... jag är så glad att hon blir äldre! Hon är mycket lättare att ha å göra med.. och bättre blir det. Så snart kommer vi ha 2 Lea i hushållet! Haha.. och med det menar jag 2 lugna hundar!


/H


Fy skäms!


Jag är på tok för lat idag!! Jag har ju ioförsig nästan städat klart i hallen..har bara ett skåp kvar.. och till råga på allt så har vi huuur mycket som helst som nu ska slängas! Det är otroligt hur mycket skit man kan gömma undan i skåp. Men det är ändå skönt att vi storstädar nu inför visningen, för då kan man även passa på att sålla bort sånt som vi inte ska ha med oss till den nya lägenheten.
Och vet ni vad jag hittar? Omatchande handdukar och kuddfodral??????? NEJ NEJ NEJ! Och tack gode gud så höll gubben med. För visst vi har kanske inte enormt många handdukar, men då köper man bara nya. Det kostar i princip ingenting att köpa nya.. men då kan man ha likadana så att det ser snyggt ut, samt att dom är mysigare än gamla snuskiga!

              Men jag ska snart fortsätta med det jag påbörjat!


Jag har suttit och kikat på lite saker som vi kommer att behöva till vi flyttar, och jag har minsan hittat en hel del!! För vi ska ha ny hatthylla, skohylla, soffa, stolar, duschdraperi. Ehm.. och sen vill jag ha en ny stor spegel.. och eeehh ... ja de va ju nått mer kanske. Men hursomhaver så har vi en del saker vi ska införskaffa!

Fick även en bakbok idag!! Tack snälla Magda. Nu har jag dock pressen på mig att göra en del av bröden, samt att lyckas:)


/H

Tar aldrig slut


Men idag är mitt mål ( till hälften ) att bli klar med städningen. Jag har ingen aning om varför det tar en evighet att storstäda. Speciellt inte idag när vädret är enormt tråkigt. Då har man tid och möjlighet att vara inne och dona med det som skall göras!!

Blev väckt imorse av älsklingen, sen begav vi oss ut på en promenad och nu sitter man här... i pyjamasbyxa och linne. Och dom kommer minsann få vara med mig hela dan!

     -Neä, ske ma?


/H

Baka, baka liten kaka



Jajamensan här bakas det!! Bättre sent än aldrig!! Jag ska ta och baka mer någon annan dag också. Det är skumt att baksuget alltid dyker upp mot kvällen. Men det är ju så underbart gott med nybakatbröd till kvällsfika!!!
Jag är en sån som nästan aldrig äter mjukbröd.. MEN hembakat mjukbröd!! Det är gudomligt!!
Men det är så förbaskat synd att det inte finns något vettigt recept på tomatbröd på nätet.. men men.. tur att man är huslig och har bakat sen man gick på pottan. Improvisera är minsann spännande grejer! Kan bli precis huuuur som helst.
Men lite bra och fina receptböcker är alltid välkommet i julklapp * blink blink * Och det gööörrr absolut ingenting om det rååkar vara PER MOBERG som vi båda avgudar!;)

Därav är det nästan alltid omöjligt att fråga mig hur jag gör sakerna jag bakar.. för det är ju alltid kul att slänga i lite extra, byta ut något eller ta bort något. Sen som sagt, har man känslan och kunskapen så krävs det inte världens koll på mått och annat.
Så nu håller vi tummarna för att brödet blir lika gott som jag önskar att de ska bli!

/H

Stanna upp

Kan det ibland vara bra att göra. Det händer så otroligt mycket och det HAR hänt enormt mycket det senaste året. Så ibland kan det vara bra att stanna upp och suga i sig allt som hänt och vad som komma skall.

Idag var vi som sagt hos grannen på kaffe ( alltid lika trevligt ) och kom hem.. och jag påbörjade städningen. köket är nu superrent, och imorgon ska garderoberna städas.. och om man hinner även badrummet. Sen är det dammsugning och torkning av golv som står på schemat. Sen borde lägenheten vara duglig för visning. * Åh jag vill flytta NU*

Så dagen började bra! Förutom att man blev väckt av 2 nissar som skulle byta vridmoment till elementen. M E N av någon anledning så blev dagen en katastrof , i min värld. Från att ha en bra dag, gjort bra och trevliga saker till att tycka att tammefan allt är skit! Och då menar jag allt! Fy fan. Ibland vore det bästa om man kunde få fly ifrån sin skalle, sina egna tankar och sitt såkallade förnuft. Visst jag står starkt fast vid att det är viktigt att leva ut och känna ALLA känslor för att kunna ha ett normalt och hälsosamt liv. Men det är inte kul när man vill känna att allt är fel samtidigt som man har ett så förbaskat klokt förnuft som säger alla rätta och kloka saker.
Man ska inte alltid vara den där starka och förnuftiga människan, utan ibland vill man vara den svaga och hjälplösa.. men hur fasen sånt ska gå med ett vettigt tänk? .. Ja, säg det.

Men hur som haver, så har jag lyckats med en förbaskat dålig dag, där negativa tankar fått flöda fritt.. vilket var behövligt! Det var på tok för länge sen som jag kände mig så ynklig, AV ABSOLUT INGEN ANLEDNING.
Dock längtar jag mer än vanligt efter min karl så jag får känna mig lite ynklig i någons närhet.






I cry




I Cry




Sometimes when I'm alone
I Cry,
Cause I am on my own.
The tears I cry are bitter and warm.
They flow with life but take no form
I Cry because my heart is torn.
I find it difficult to carry on.


If I had an ear to confiding,
I would cry among my treasured friend,
but who do you know that stops that long,
to help another carry on.


The world moves fast and it would rather pass by.
Then to stop and see what makes one cry,
so painful and sad.
And sometimes...
I Cry
and no one cares about why.



Så enormt fin text! Me like! Rotade igenom mina gamla papper och böcker och hittade den. Och blev tvungen att skriva ut den. Fin, fin , fin!


Ny vecka!

Jisses, vad tiden bara rinner iväg! Och det känns inte som om alla saker man ska göra minskar.
I helgen har vi tagit det relativt lugnt.. jag och hjärtat var på dejt i Lördags och gick då på bio.. vi såg Flickan som lekte med elden. Och den var bra!! Grymt roligt att det kommit 2 bra SVENSKA filmer!! Längtar redan till nummer 3.

Igår for vi mot krokom och hälsade på Annelie och Semb.. superfint hus dom har köpt! Man blir lite lätt avundsjuk!
Samtidigt så är jag enormt glad och nöjd över VÅR nya lägenhet!! Och jag längtar tills vi kan flytta in!
På Torsdag är första visningen, och förhoppningen är att det inte behövs någon fler, och att lägenheten snabbt blir såld till ett bra pris!

Och idag ska man bege sig till grannen på en kaffe och sedan hem för att städa.. S T O R S T Ä D A  inför visningen.. och vad är bättre än att börja i tid? Juste.

Neä, nu ska jag våldpussa karln!


/H

Vilken bra dag!


Idag vaknade jag kring halv 9, utsövd och allt! jag gjorde mig iordning och åt frukost i lugn och ro med gubben och hans mamma som kikade förbi.
Så nu ska man snart bege sig till Barnens hus och inskaffa födelsedagspresent till 1 åringen!! Man får se vad man lyckas hitta för skoj när man väl är där.. hihi.

/H

Fredagsmyys!

Åh, vem kan bli less på den där perfekta formulerade låten!?
Äntligen helg, ( blir fortfarande brydd när JAG ser framemot helger, när jag alltid är "ledig" )och ikväll tror jag det blir lugnt, vi ska tvätta!! Vi har gjort det igen! Väntat alldeles för länge med tvätten! MEN den här gången har vi en bra anledning.. vi har haft fullt upp i renovering, städ och allt vad det heter.
Imorgon ska hjärtat ta med mig ut på DEJT! Ska bli riktigt spännande!! Hihi.. så vi får se vad som hittas på och om herrn lyckas flörta till sig en godnattpuss;)

Idag fyller mitt kusin barn 1 år! Och imorgon ska vi dit på kalas!

                                                                        
                                                                            Grattis Tilde!!



Ja kanske..


Hm nu har jag suttit och kollat upp en del saker..så jag har en ganska bestämd åsikt just nu. Jag har vissa saker som jag vill ändra på till det bättre.. ( förhoppningsvis ) för jag håller på och blir galen!! Fan folk säger att DOM lever ett stressigt liv.. ni vet inte vad ni pratar om. Neä, när gubben kommer hem idag så ska vi ha en snack...förhoppningsvis så tycker han detsamma som mig.
Det är ju bättre att testa utan framgång än att inte testa alls. Så nu håller vi tummarna för teamwork och en framgångsrik period!

/H

Farligt att vara hemma


För det är ju snö ute!! Och jag önskar att det var närmare jul så jag fick plocka fram alla julsaker! Åh vad mysigt! Jag längtar ihjäl mig tills det är dax!!! Men snart, väldigt snart är det julpyssel!!




/H


My day off

.. Hehe som om det är ovanligt?*ler*. Imorgon upptäckte jag att jag ska in med penga lappen. Det är ju nämligen så att det ska vara så komplicerat som möjligt att få ut pengar. Ifrån a-kassans händiga internet kassakort... till en blankett från försäkringskassan, som man illa tvungen var tvungen att ta med till arbetsförmedlingen SAMMA dag.
NU är det så att jag först måste till Österäng och få en underskrift och SEN åka till arbetsförmedlingen och lämna in den.
Pust! Ja, inte ska det vara lätt att leva på samhället.
Men så länge allt funkar så är jag på glatt humör!!

Vi har även fått korten som kommer ligga ute på Hemnet imorgon!! Superfina kort! Så här hoppas det för fullt att folk vill ha den FORT SOM FAN!! För här hemma vill vi hemskt gärna flytta in i December.. så man hinner göra julfint där!! ( annars flyttar vi in 1:a Januari ) För blir det i Januari så kommer hemmet att se bra hemskt ut vid jul... eftersom man i GOD TID MÅSTE PACKA NER SAKER! För tvi och skam för allt som har med stress eller panik att göra!
Tur är dock att vi inte kommer fira julen hemma hos oss.. så det gör inte så mycket ( annat än att jag inte får pynta och göra förbannat snyggt och mysigt hemma!)
Det blir även första gången på nått år som vi kommer fira med fler familjer.. eller ja 3.. Vår ( Jag, Ubbe och Simon ), Min och Ubbes. Så det ska bli roligt! Fasstee.. nu är det ju så att alla tillsammans är vår familj.


Så om vi alla håller tummarna så ska det här minsann gå bra!

De gick lá bra!


Jo det gick minsann bra på alla vis igår. Dock är jag inte såå förtjust i att höra samma saker om och om och om igen. Men nu vet jag iallafall att möjligheterna till jobb kommer att framträda. Däremot så får jag snällt vänta på mitt personliga möte till i slutet på November... suck.

Igår gick fotograferingen av lägenheten jättebra! ( tydligen ) Åh jag längtar till imorgon så man får se på korten!! Synd att dom inte kunde bli inlgada redan idag!! Men men..

Idag ska jag nog bara ha en lugn dag.. för igår var det hektiskt.. vi hann även med att storhandla. Men såklart så glömde vi en av de viktigaste sakerna- maskindiskmedel!!!!
Så vi måste iväg en sväng på affären idag med..

Nu ska morgonkaffet ta slut i min kopp!


/H

Ren känsla?

Idag har jag varit så JÄVLA äcklig!! hann inte duscha imorse eftersom vi skulle bege oss iväg på möte hos banken... -vilket för övrigt gick kanon!;)
Sen har jag svettats som en gris.. vi slängde iväg Simons säng eftersom han ska få en helt ny! Och jag och pappa ordnade med det sista (?) inför imorgon. Jag har även städat. Och eftersom jag inte tycker om att göra saker halvdant så blev det nära på en STORSTÄDNING..men vad gör det? Jag skulle behöva torka av luckorna i köket.. men just nu orkar jag inte.
Ryggen ska inte behöva lida pin hela tiden. Men imorgon så är det vi som är hemma tillsammans.. vilket innebär MYS och kanske lite ryggbehandling? *blink blink*
Men nu har jag tagit en lång dusch efter några intensiva dagar.. puh! Undra om man överhuvudtaget vågar pusta ut?

Jag kunde inte hålla mig.. jag köpte några kartonger som jag sorterade Simons leksaker i. Och bra blev det.. tillfälligt!! Men dom kommer absolut att användas..troligen till hans leksaker.. men var dom kommer hålla hus får vi se... just nu spelar sånt inte världens roll eftersom vi kommer fixa och trixa med inredningen sen när vi väl HAR flyttat och inte nu innan.


Imorgon ska jag iväg på ett möte igen.. fan!! Vad är det med världen egentligen? Jag har haft all tid i världen och det är just dom 2 senaste veckorna ( inklusive denna ) som alla möten och alla göra saker ägt rum.
Det blir bara till att hålla tummarna för att det blir ett bra möte.
Jag har ju ingen aning om vad det kommer att innebära, annat än vad jag HÖRT.

                                      .... Men som alltid.. jag hoppas på det bästa!


/H



Snart, snart snart!

Så kommer pappsen.. men man har väntat otroligt länge! Hatar att inte kunna göra allt själv. För man blir helt galen av att leva under renovering.. ingen kontroll på något.. saker överallt.. stökigt och det värsta av allt... - Det kliar i fingrarna men man KAN INTE göra något eftersom man inte vet exakt hur man ska göra det.
Sen har jag upptäckt att min perfektionist sida är ett problem ibland.. usch! Saker som många inte ser, ser jag. Och det gör det hela ännu värre. Men jag vet att vi ska fokusera på en sak. Bort med massa saker, renovera klart , städa, lägga ut lägenheten, flytta och göra fint i nya boningen!

Sen har vi inte hunnit storhandla mitt i allt.. så vi har typ ingen mat.. så man slängde ihop en hamburgare. Usch! Jag ville  ha riktig mat.. men som vanligt är det FÖR L Å N G T till affären:)

Helt sjukt att det ska vara så förbaskat dåliga program på tvn.. usch för tv!!

Renoveringen fortsätter


Oj! Det känns som om man aldrig kommer bli klar!!! Fast idag kommer pappa och fortsätter med golvet. det har ju faktiskt gått fort. Tapetseringen i hallen tog en kväll.. och golvet kommer att bli klart idag. Jag har tapetserat 2 längder i sovrummet och där återstår bara 1. Hm.. sen är det bara lite små pyssel i köket som ska ordnas.. och sen är vi K L A R!
Så egentligen kan man inte klaga! Idag är det ju det sista rycket.. och imorgon är det städning av hela lägenheten och dan där på så kommer mäklaren och tar kort!!

Imorgon ska vi även iväg på banken och göra det nästsista inför flytten. Så det känns riktigt bra!! Det är ju närmare än vad man tror tills man är LUGNVIKS-BO!

Nu måste jag ta en liten vila.. finns ingenting kvar direkt.. som jag kan klara SJÄLV, jag är ju något händig.. men inte tillräckligt för att ge mig på det som är kvar. Så nu blir det nog till att försöka få undan saker tills pappa kommer ikväll!!


/H

RSS 2.0