Full fart!



Ojojoj!! Vilken dag!! Som vanligt ( numera ) så var man uppe innan tuppen ens hade fattat att morgonen börja vanka.. men bra gick de! Dock sov man bredvid den mysigaste..- SVÅRT ATT KLIVA UPP!
Men eftersom även han skulle bege sig så gick det.
Dagarna på jobbet bara flyger iväg!!
Var helt slut när jag kom hem.. försökte tvinga mannen ut med hunden.. men han skulle jobba så jag fick snällt bege mig... stark troende över att jag skulle stupa av trötthet..
Men plötsligt så dryper energi över mig!!.. Och då kommer jag ihåg... ahaa!!Red bull!! RED BULL! Åh vad jag älskar RED BULL!
Det kickade in bra snabbt!
Så när jag kom hem igen drog jag igång med städningen.. dock hoppade jag dammsugning och golvtorkning.. Fan liiite självkontroll må man fan ha!

.. Tog en red bull till....

Wroooom!!

Städningen gick undan... en halv miljon maskiner har blivit tvättade.. och jag har omstrukturerat i fönstren. Man måste ju göra nått åt vissa saker som man stör sig på! Så nu trivs jag! Städat och snyggt... mina forna stör moment är borta!- Än så länge!;)

Hann dra en sväng med längdskidorna i spåret.. och utanför spåret- Jag var tamme fan överallt!! Men skönt var det! Orka GÅ när det är en jävla massa snö ivägen;) Neä, helt ärligt så avskyr jag att gå när det är en massa snö på marken. Nelly var en pärla bredvid mig! Hon är helt underbar! Hon hör ( såklart ) till Bra-gjort-Hanna-högen !!


Längtar till imorgon.. ska jobba hela dagen, sen hem, bli snygg (are) och bege hos till en vän på mat och annat trevligt! Jag.. jo jag ska supa Red bull, umgås, skratta åt dom mindre nyktra nissarna, köra och vara oförskämt pigg och kry på Lördagen då jobbet kallar 07.00.


/H








Fullspäckad dag


Ja, säg vad jag INTE gjort idag?
-Neä, just det!
Det var jobb, sedan kaffe sväng hos bror min, shopping, upphämtning av karln mm.
Men det har varit en kanondag, och jag trivs på mitt nya jobb! Massor med bra jobb.. och enligt mig, ett lugnt och trevligt jobb!:)

Idag firar jag och min älskade hälft 1 år och 4 månader!!:)

Jag blir galen!!


Det kliar i fingrarna!! Det är så mycket jag vill ha och så mycket jag vill göra att jag blir tokig!! Självfallet så pratar jag om lägenheten, aka - INREDNING!!Jag älskar att göra det snyggt hemma, men just nu står det still eftersom ekonomin inte riktigt är på det vis jag önskat.
Men när pengarna kommer, så ska jag försöka se till att jag kan köpa någon liten sak som jag önskar ha i hemmet!
Sen har jag en stark tanke.... som jag tror skulle bli bra.... men jag är ju inte själv i hushållet... så .. hm.. ska kolla upp.

Jag är ju en som där jobbig människa som kan få magkatarr och hjärtattack på en och samma gång när jag ser små DETALJER som ser förjävliga ut! Inte lätt när ens pedantiska sida drar igång! Bytte iallafall gardiner i köket igår.. ser mycket mer hemtrevligt ut nu! Mysigt är vad det är!! Vi bor bäst!

Idag fick jag iallafall mer tider- nice!
Mindre nice äre att jag ska upp kring 6 på morgonen varje dag i en veckas tid... Hanna... uppe 6......- På morgonen!
Men tack ändå, mer pengar till lilla mig och alla mina hyss, fniss!


SItter och fryser till döds.. har varit ute med min heta fralla, och det var fan kallt!! En kaffe har precis trillat ner i magen.. och snart ska jag på affären.. tänker starkt på chips.. MM chips..

                                                           Ska jag? Ska jag inte?




/H

Det försvinner snart!


Gud vilket sjukt godissug jag haft dom senaste dagarna!!! Oj, oj, oj!! Shit... det har inte gått att stoppa!!Läskigt..4
Även idag har jag smaskat i mig någon godisbit som vart över från helgen..
Det är farligt! Jag ska ju bli nyttig.. och då ska man inte ha sånt här sug.

Okej, man KAN ju hålla emot suget... men...eh.. jag är inte en sån person, utan jag kan gott unna mig!!;) Samtidigt så är jag less på att vara så här godis sugen, det räcker med en dag, sen får det vara nog!
Och att förbjuda sig själv... det är syndigt! Då TVINGAR man sig själv att sukta efter godsakerna, så det kommer inte på frågan.


Idag har man umgåtts med Jeanette.. ojoj, om det är nått vi kan så är det att prata och dricka kaffe.. ( Mmm kaffe ) och det var givetvis något vi gjorde. Och mitt i allt hann vi även med en långpromenad. Nice.

Neä, nu ska jag fortsätta hålla suget borta... se på tv... bli en fräsch bomb... och softa!


/H

I got the power


Du du du du du!! Du du du du..! ( sjunger så där ljuvligt som bara jag kan )

Ikväll är det myskväll! ( vilket det ALLTID är när vi är hemma tillsammans, och inget annat står på schemat )

Det har varit en kanon dag... vi begav oss ut till Frösön och umgicks med Sandra och hennes tös, vilket gick alldeles utmärkt! Mot kvällen blev vi bjuden på middag hos mamms och papps, och det var supergott som alltid!!
Så nu är man mätt och belåten, kanske liiiiiiiiiiiitee för sugen på chirre bara;)

                                         Simon, numera stor 5-åring

               

                                                 Fingerfärgsmålning
      
               

                         Idag blev det en draktatuering hos Sandra & Isabella

               

Idag var vi illa tvungen att lämna tillbaka kameran.. ( snyyft ) Men man är bra dålig på att ta kort!!! Däremot så ska vi ha en kamera till sommaren. För det blir ju lite speciella händelser då och även senare under året.
Men, men några tjusiga kort har man lyckats med, så snart har man ett gäng med kort som ska utvecklas till fysiskt format.




Dun dun

.. så låter nyheterna! Här ska man minsann höra om det hänt något nytt!

Men vi har en TOTAL KATASTROF här hemma!! Det är overkligt!!!
Kaffet är slut!! SLUT!!! slut!!!!!! Jag tänkte att jag skulle göra lite av julkaffet i perkulatorn istället då.. men det är borta!! ( slut )
Så hör sitter jag.. 09 på morgonen.. och varit vaken i en och en halv timme... och inte ens känt lukten av kaffe...





/H

Vit månad ( ? )


Åh ikväll har det pratats lite grann om nästa helg, då ska vi nämligen iväg på kalajs, lite blandat sådant, där vi ska fira olika bra saker och umgås med trevligt folk!
Dock ska jag upp sjukt tidigt dagen efter, vilket innebär att jag inte kan ta mig en jävel. Det gör iofs ingenting heller, för jag har ju upptäckt att den här månaden kommer bli en riktig skitmånad!
Men, det känns ändå bra att jobba på Lördag, med tanke på att man faktiskt får LÖN.. och det kommer rulla in i Februari, vilket kommer att resultera i att jag kommer ha mer pengar... och möjlighet att unna mig själv något!
Men det är ändå så typiskt, att det oftast är så att jag av någon anledning inte kan när det dyker upp speciella saker. Men som tur är så kommer jag kunna närvara på Fredag iallafall! ( så vitt jag vet i dagens läge.. )

Tänk att inte ha ett enda öre att göra någonting för! Huvva ligen! Utan varenda krona kommer att försvinna till räkningar........ usch.

Jag hatar pengar, samtidigt som jag älskar dom.
Pengar är bra när man har dom. Och har man dom inte så är dom bara till problem!

Neä, nu ska man inte tänka på pengar.. jag har ett jobb.. pengar kommer i Februari... och sedan går det bara uppför:)

/H

När ska detta ta slut?


Det är otroligt hur många i ens omgivning som är gravida, som jag skrev i ett tidigare inlägg. Dom senaste 2 åren har varit helt sjuka!! Mina 2 händer räcker inte till när man ska räkna upp alla nära, bekanta, eller andra människor man känner igen, som är eller varit med barn.
Och 90 % av dom har varit under 25 år. Vissa är till och med inne på barn nummer 2..

Shit, jag börjar bli gammal!!

Haha! Skämt åsido! Det är riktigt kul ändå att det är många man känner har små barn, och ÄNNU roligare vore det såklart om dom kunde vänta på mig och kläcka ur ett barn när JAG är med i dom svängarna, så man kan köra babyboom tillsammans!
Men men, man får väl se när dagen kommer.... och ännu mer nyfiken är man på när ska man få bli MOSTER, eller FASTER?

Jaja.. idag har vi åkt madrass, och GUD så kul det är! Däremot så var det mindre kul att jag dödat my behind, 2 gånger...
Jag och Ubbe skulle köra en rejäl omgång i backen... och ja.. det slutade i katastrof!! Nån dum jävel hade grävt en grop längst ner i backen.. ( och backen var väldigt brant ), så man hade rejäl fart! Och där kommer vi.. små frusna jäklar, i högsta växel... och FLYGER... tappar andan, biter sig i tungan och slår sönder svanskotan....
Mindre kul må jag säga..
I övrigt har dagen varit kanon!


Nu ska man avvakta till käre Robinson börjar!^^`

/H

Ren och fräsh!

Så där ja.. då var lösenord och allt ändrat! Känns härligt! Det är som skönt att veta vilka det är som läser bloggen.. och efter ett tag så känns det som om man inte har någon koll överhuvudtaget.
Och som sagt, bloggen finns ju till för SIG SJÄLV.. och nära och kära.

Men alltid skönt att nolla det hela och få koll igen!:)

Små bebisar

Är det absolut underbaraste som finns!!Och inatt, idag ( ? ) kom en liten tös till världen.. och jag blir så enormt glad!!! Det rusar en lyckotripp genom hela kroppen och det är totalt omöjligt att hålla borta leéndet!!!
Man kan ju undra hur lyckan kommer kännas när det är JAG själv som får se ett positivt graviditetstest eller den dagen JAG själv kommer ha kläckt ur mig en bebis?
Med tanke på hur glad jag blir å andras vägnar.

         Ett stort grattis och många lyckoönskningar till er alla 3!

Men det är klart, barn är en stor gåva och något underbart!Och äntligen har en av ens många bekanta kläckt ur sig undret. Själv har jag bara väntat och väntat på att nått ska ske och ÄNTLIGEN! Så nu ser jag framemot besöket.. dock kommer det dröja några veckor, men ändå! Han som väntar på nått gott...;)

Det jag däremot tycker är väldigt skumt är att jag var MED på förslossningen inatt, ja, alltså i mina drömmar!! Och där låg damen ifråga och krystade, var enormt snäll.. och förklarade PRECIS vad som hände in i minsta lilla detalj...
Och idag får jag veta att tösen har kommit ut till världen!!
Jag besitter ett sjätte sinne:P



/H

Om jag är hemma på kvällen..


..Så ser jag alltid framemot att höra ytterdörren öppnas och se min karl komma in.
Det lessnar jag aldrig på! Utan han är alltid lika efterlängtad!
Och man sover sååå mycket bättre med han bredvid i sängen!

Tänka sig att man har en så enormt underbar kille! Han är perfekt på alla sätt och vis.. han är precis en sån som man drömmer om.. han besitter alla egenskaper man önskar att en kille har.. och.. ja.. han är enormt underbar!!
Sen göör det ju ingenting att han är den absolut snyggaste och sexigaste mannen i hela världen heller!;)






Rastlös...


Åh idag känns det som om jag inte gjort ett skit! Samtidigt som jag faktiskt HAR gjort saker.. jag har umgåtts med en kär vän, tvättat en maskin, varit på långpromenad med mina små hjärtan och mitt stora hjärta..
Ändå känner jag mig rastlös!
Jag behöver jobb.. jobb får en att förbränna energi!!
Som tur är så ska jag iväg imorgon.. sen får man se hur mycket jag kan planera in.

Snart rullar även pengarna in.."woho"- Not. Den här månaden kommer alla små ynkliga ören att flyga iväg till räkningar...
Så jag har inte direkt något kul att se framemot.

Sen längtar jag enormt till sommaren.. sola, bada, cykla, spela brännboll, ta en kall pilsner i solnedgången... promenera långa sköna promenader, tälta... ja.. ni vet... de finns enormt mycket man kan göra! 

JAG ÄR OFFICIELLT LESS PÅ VINTER!!!


/H

Ändringar


Shit vad dagarna flyger iväg när man jobbar- Hihi! Men det känns så underbart och bygget jag är på är super bra, och jag trivs! Vi får se hur mycket det kommer bli framöver, men jag hoppas såklart på massor!!
Jag har ju sparat energi i nästan ett år, så det finns en hel del att göra av med.

Mest troligt så kommer vi ha en ny bil imorgon, bra bra! Inte för att BEHOVET egentligen fanns, men vill och kan man så får man. Så nu har gubben en "subba".

Ikväll är det inte så kul, för man ska sova själv..... suck..det är alltid lika tråkigt att veta att det inte dyker upp en snyggjävel och kryper ner hos mig. Men som tur är så har jag sovit väldigt lite inatt och ska upp tidigt imorgon, så det kommer nog att gå undan!!


Ska även ta och ändra lösenordet på bloggen.. det börjar bli kaos kring vilka som läser den..
Så på Fredag kommer vi ha ett nytt lösenord!
Men hör av dig om du vill fortsätta läsa.. här, på face, mobb eller annan mail:)


/H

Söndag igen!


Helgen har varit kanon precis som vanligt! Den startade med en god middag som min käre karl ordnade. Och självfallet så kom det trevligt besök. Eftersom lakritz shoten stått i skåpet en månad nu så tyckte jag att det var iordning att bruka den.. och det var supergott!! Utöver det så försökte jag mig på att göra hot shot... vilket resulterade i goda, men missbildade shotar... så från och med nu får han med skillen göra dom.

Igår var det såklart myskväll!!! Men på dagen drog vi på en 5 kilomter tur med hundar och skidor.. grymt mysigt! Det är så härligt att man gör sånna saker tillsammans! Och tack godegud att vädret blev mer naturligt..! Dock, kan jag inte röra mig längre vänder utomhus eftersom skavsåren dök upp efter skidturen.. * suck *..


Idag ska jag ta och storstäda, för det är ju SÖNDAG och vilken dag passar inte bättre till storstädning än söndagar;)?


Imorgon ska man vara uppe med tuppen.. en TIDIG moprgon på jobbet väntarför moi!!! WOHOOOOOO!!!


/H

Här ska det inte vändas!


Man kan ju undra när vår lycka och framgång ska vända egentligen? Vi har verkligen haft turen på vår sida.. ( blandad med en jävla massa skicklighet;) för allt vi har velat ha, har vi fått... och då menar jag ALLT!
Imorgon är första dagen som jag ska arbeta.. på snart ett år... det är helt sjukt! Men det ska bli så otroligt skönt!! Äntligen får jag ödsla bort min energi på något!! Jiihaaa!
Det gäller dock att försöka hålla inne med lite av viljan och orken så man inte släpper ut allt på en gång.

Så... med andra ord så gick det förbannat bra idag!!
Och ännu bättre är att jag börjar redan imorgon!! Kanon, kanon , kanon!
Det blir första gången imorgon som herrn i huset får vara hemma SJÄLV, för att JAG JOBBAR!
Jaa.. så nu är man inte långt ifrån alla våra planer, förväntningar och drömmar.. utan nu kan man med gott samvete börja planera och drömma inför vår semester <3


Igår kom en kär vän förbi och vi såg på film och surrade en jäkla massa. Vi har känt varandra hela vårt liv! Okej... nu ljög jag.. vi träffades första gången som 3 åringar... och vi har alltid varit vänner. Fastän hon flyttade till en annan stad. Och det är så sjukt att vi fortfarande kommer så bra överens och är så lika!
Men det är ju så att vissa vänner är verkligen VÄNNER.. och tyvär kan man ibland tycka att det finns för få. Dock är jag enormt glad och lycklig över dom som är mina nära vänner..ni vet dom som finns där, no matter what!

Insikt


Jag vet och har vetat att jag har det förjäkligt bra! Men idag har jag på nytt verkligen fått upp ögonen... jag har det verkligen kanon!! Jag skulle inte kunna ha det bättre!
Jag brukar ju läsa några bloggar.. inte så många mest nära och käras..men även några bekantas.. om dom lyckas få mig intresserad. Däremotså VET jag ju att många ( precis som jag ) inte skriver för andras vinning utan för sin egen.. och kanske precis som jag, fullständigt skiter i hur många som läser och inte läser. Utan den finns framförallt till för en själv, men även för nära och kära.

Men, när jag läser vissa bloggar, så känner jag verkligen hur förbaskat BRA jag verkligen har det! Jag är på väg framåt i livet, dit jag själv vill... jag har på kort tid lyckats med något som för många kan ta hela livet ( Hitta den perfekta kärleken ) och jag njuter av varje stund. Men jag har även kommit vidare i arbetslivet. Jag är inte kvar bland sådant som får mig att må dåligt... utan nu är jag påväg mot nya äventyr som i sin tur kommer leda mig vidare i livet och förbereda mig på mina nya äventyr.
Visst, det är en underbar känsla! Och varje dag jag tänker på det så fylls hela jag av värme. Och jag känner mig enormt glad.
För inte fan kan man må bra om man under många år klagat och gnällt på sin arbetssituation eller kärlekssituation, ha det bra? Jag tycker att man verkligen borde rannsaka sig själv och agera! För sitt eget bästa..
Dock är det inte alla som gör det...
Och elakt, men sant.... dom får en verkligen att inse vilket underbart liv man själv har.



Sicka frillor


Håller på att få kolla min lilla datta nu!!^^ Har fört över en del kort också, så nu har man väl det mesta på burken.. känns skönt!
Och som alltid så måste man ju skumma igenom korten man har , oavsett hur många gånger man sett dom.. man glömmer.. guldfisk minne..

Men av någon anledning så brukar jag ibland tänka..."Oj, vad smal man var där då!" eller "Oj vad snygg jag såg ut det året!" etc...dock VET jag att jag inte tyckte detsamma när dåtiden var nutid, hänger ni med?
Helt sjukt..

Men så är det,men får korten ligga i blindo ett tag så blir dom uppskattade!


Nu ska man ta och kika på kort som ska framkallas! Kort på datorn, skivor i all ära!! Men jag älskar att ha kort hemma!!... kunna sitta med sin käresta, vänner etc och mysa samtidigt som man i lugn och ro kikar igenom minnen!
Så här ska ordnas med våra minnen!

/H


Ny telefon

 ..Är nått som jag verkligen skulle behöva! MEN det är en djungel där ute! Det finns ju så grymt många!
Dock måste jag avvakta till hösten innan jag verkligen kan gå in i letandet.. har ju nämligen abonnemanget till dess.
Och då kommer jag troget komma tillbaka till Telia, alt Halebop.

Telefonen är så där jobbig, så den stänger av sig ibland.. och nu har den tydligen börjat med något nytt...
att inte ALLTID skicka eller ta emot sms... sjukt konstigt!
I Söndags fick jag höra det för första gången att ett sms inte kommit fram när JAG skickat...
och igår var första gången ( vad jag vet ) som ett sms INTE kom fram till mig.

Visst jag kan leva med att min mottagning kan suga balle ibland och att telefonen stänger av sig... men om jag ska kontakta någon eller någon ska kontakta mig..? DÅ SKA DET TAMMEFAN FUNKA!

Så nu längtar jag tills jag kommer kunna inskaffa en ny telefon.. en som funkar prima!!


/H

Åh vad arg jag blir!!


Skulle precis ringa till AGRIA och ändra min försäkring på Nelly.. jag täcknade ju en försäkring direkt när vi fick henne. Det var en supertrevlig säljare som ringde mig, informerade om de försäkringar dom hade, gav råd osv.. och det slutade att jag drog en lite "värre" försäkring på Nelly eftersom man hade 40 % rabatt på den.
Nu vill jag självfallet ändra eftersom jag vet hur hon fungerar och att det inte krävs så pass heltäckande som hon har nu.
Jag ringer upp....

"Hej, jag heter Hanna Jacobsson"
Hon:- Hej
Jag:- Jag skulle vilja ändra min försäkring.
Hon: -Vad har du för försäkringsnummer?
Jag:- Ehm, det vet jag inte.. kan du söka via personnummer?
Hon:- Neä, jag måste ha kundnummer eller försäkringsnummer
Jag:- okej, men då må jag kolla efter de och återkomma...."


Jag letar och letar, och hittar inte ett enda papper... så jag ringer upp. Jag förklarar att jag precis ringt och fått info att det krävdes ett visst nummer som jag dessvärre inte hittar... och frågar om hon i luren kan skicka ut försäkringsnummer eller kundnummer till mig. ( det var troligtvis samma dumma brud)

Hon:- Suck, vad har du för personnummer?   Men håll i hatten nu!!! Dom KAN alltså få fram ens ärende via personnummer!!!!
Jag säger då mitt ärende att jag vill ändra försäkring..
Hon: " Du kan inte ändra det förrän 1:a Mars.."
Jag: " Okej.. men jag vet inte riktigt vad ni har för försäkringar så jag skulle vilja ha info om vad ni har"
Hon: " Ahh, du KAN ändra nu men det träder inte i kraft förrän 1:a Mars"
Jag: " Skulle en säljare kunna ringa upp mig och informera mig om försäkringar"
Hon: " Neä, tyvär"
Jag: " Okej, men du jag ska fundera lite så återkommer jag."


????!!!! Helt sjukt! Hon svarade irriterat, oengagerat och svarade verkligen inte på mina frågor!! Och det är väl självklart att säljare kan ringa upp en!  Åh jag blir så förbannad på sånt där... hon gjorde INGET som hon har betalt för att göra......................



/H


Wiihaa


          

                                Var inte det här hur fräsigt som helst, så säg?

Igår var det kalas och det kom en massa och det blev en massa paket.. och såklart fika!! MM.. jag älskar smörgåstårta.. men här är man självkritiskt, jag skulle kunna gjort lite annorlunda än jag gjorde, men folket sa sig älska den, så man ska inte gå och gräva ner sig.

Idag tog jag min första längdskidetur.. och det var gudomligt! Jag har väntat, och väntat på att vädret ska bli vettigt så att jag kunnat ge mig ut, och idag - ÄNTLIGEN, så kunde jag dra min veva.
Och det är inte sista gången jag svänger runt med skidorna... dock ska jag plåstra om fossingarna innan jag beger mig nästa gång....

Sitter och ser ett program om lite skönhetsoperationer.. ( Yammi yammi )diggar sånna program, oavsett om det handlar om den positiva eller negativa sidan av operationerna.
Och för att säga emot sig själv........
Jag skulle aldrig göra ansiktslyft, botox etc... visst jag förstår till fullo VARFÖR folk vill göra det - bli slät, snygg och se yngre ut och iomed det få bättre självkänsla  (?) . Men jag är en sån som anser att linjer och rynkor ger varje människa karaktär.. man är ett ORGINAL. Samtidigt så skulle jag inte vilja se ut som ett russin i unga dar..
Jaja, nog om de.. än så länge har jag lagom karaktär i ansiktet mitt.


/H




Shiit!


Oj vad man är seg! Dagarna bara rullar iväg och själv står man och stampar. Jisses!
Ska ta och bomba med kort i början på veckan.. för jag känner att korten bara ligger i kameran som vi lånat. SÅ snart ska man få bju på nått vackert;)

Idag var vi på badhuset med vän till herrn och barn.. och vi lekte en massa! Riktigt roligt! Sen begav vi oss dit på middag- och vad passar inte bättre än T A C O S efter en lång dags badande?

Imorgon är det kalajs här hemma för lillkillen- eller man kanske ska säga STOR killen. Han fyller 5 år nu i veckan!
Så då blir det fika, lek och självklart paketöppning!!
Och sen.. ja.. då är det en ny vecka igen.. dock så har jag en längtan.. den veckan kommer bli den bästa veckan ( so far ) i år!!


Neä.. nu ska man ta och fortsätta sitt beroende av tvprogram!


/H

Det går bra nu!


Ska jag äntligen få något att göra?
Det var snart ett år sen jag slutade jobba... sen dess har jag varit hemma. Visst jag har inte bara varit arbetslös, men HEMMA. Och det är långt ifrån mitt drömjobb, men vad är egentligen det?
När man inte vet.. då vet man inte. Men absolut en början!! Och jag känner att det vore underbart att få in mer pengar varje månad! För just nu känns det som om man har mer skulder än inkomster
( Hehe, konstigt när man är arbetslös.. ) och det vill jag inte!
Och jag är mer sugen på att komma igång än att invänta mitt drömyrke.

På Tosdag ska jag på en intervju (?), eller ja, jag ska iväg och träffa dom helt enkelt.. en intervju låter så förbaskat allvarligt! SÅ jag omformulerar det hela, dom vill träffa mig irl och se vem jag är, PUNKT.

Igår låg jag och tänkte på jobb... snart börjar gubben jobba igen.. på Måndag.. och då blir jag helt själv igen..hemma.. hur kul är det?
Men nu känns det ljusare, för chansen att jag väl börjar jobba är stor, enligt mina föreställningar.

Så nu känner jag lyckan.. man kanske inte ska ta ut lyckan i förtid, men det är första gången på snart ett år som det faktiskt gått riktigt bra!!



            Det är dom små sakerna som gör det!

/H

Zombie dagar


Snart får det vara nog!! Jag skulle vilja sova bort några dagar så man kan få vara piggelin igen!
I 3 dagar har jag känt mig seg och trött... och inte kommer man kunna få vila hur mycket man vill.

Igår var vi ju på middag, och GUD vad gott det var!! Och hungrig var man.. för jag hade bara ätit en kopp med soppa på förmiddagen.. M M M M M!!!!
Sen skulle ju gubben bege sig med vännerna för att inta feststämningen innan dom skulle bege sig. Sen var man själv... men som tur va så hade man bror sin som man kunde bege sig till.. där var man ganska bra precis till 02, innan herrn ringde efter mig.
Men det har aldrig gått så jävla ont i kortspel som det gjorde för mig igår! FY fan...! Samtidigt så pimplade man kaffe såklart;)
Och inte fasen tycker jag att det är jobbigt å vara chafför åt fylla nissar.. ( skulle dock inte göra det varje helg ), utan det var snarare roande. Däremot så var man lite orolig att man skulle bli trött innan man hörde något liv ifrån dom, vilket vore enormt onödigt med tanke på att jag är en kvällsmänniska.

Snart kommer våra numera föredetta grannar förbi på middag.. och jag hoppas dom kommer snart.... suget efter taco är enorm!!

/H

Middagar


Gud vad jag älskar att gå ut och äta! Eller bli bjuden eller bjuda någon på god middag. För då gör man alltid god mat ochman har det alltid trevligt!

Igår bestämde jag och Jeanette oss för att käka ute, vi hamnade på Dalwinnie och mmmmm, det är så gott!! Jag insisterade på vitlöksbröd och vi delade på det... och nu är även hon frälst!
Efter vi ätit och pratat begav vi oss på bolaget.. för jag kände mig sugen på lite vin.. vilket jag inte kunde ta till maten eftersom jag körde.
Men grymt mysig kväll!!

Ikväll ska vi på middag hos svärmor... mm.. jag har hört vissa rykten om vad det blir *ler*.
Ska bli mysigt.. föräldrarna och vi.
Efter middagen ska  jag agera fyllechaffis!! För herrn ska nämligen bege sig på nostalgi kvällen som går av stapeln ikväll på Marité! Men jag varken vill eller får vara med. Anledningen till varför jag inte får är att det är från 30 år... så gamlingarna får bege sig själv;)
Hehe, skämt åsido! Jag tycker att det är grymt roligt att dom anordnar sånna kvällar.. för hade det inte varit hög ålder, vart hade då nostalgin varit ?


Neä, nu ska man göra nått vettigt....dock måste jag vänta med det vettiga jag vill göra... för jag vet inte hur man gör.


/H

Ett sanningens ord



"With a life you I wait."


Som om ingen visste det redan... jag är en enormt känslosam person, samtidigt som jag grundade namnet RATIONELL. För det är verkligen något jag är. För jag tycker man ska vara bådedera för att kunna fungera som person.

Ibland läser man om personer som ljugit eller varit med om personer som ljugt för dom, och det är INTE okej.
Jag är en sån person som anser att lögner inte är okej..- Och då pratar vi inte om vita lögner. Dock försöker jag att avstå från dom också, eftersom jag anser att sanning lönar sig... inte enbart för sig själv utan även för dom man drar dom för samt ALLA i ens omgivning.

Jag menar... skulle JAG väga 100 kg, och ställde frågan - " Tycker du jag är tjock".... då vill jag INTE (!!!!) ha svaret.. "Neä du är bara kraftig".... " Det klär dig" etc. Utan då SKA man ärligt på ett BRA SÄTT säga VAD MAN TYCKER. Och det tycker jag folk är förbaskat dålig på!!
Att säga sanningen betyder inte att man MÅSTE såra eller vara elak.. utan det snarare hjälper än det själper.


/H


Braa väder!







Idag var vi ute på en promenad idag, grymt härligt att det bara var omkring 5- ute! Kanon! Imorgon kommer det att bli omkring 10, så även då kan man bege sig ut! Dock har man en massa annat att göra också... men man må ju passa på innan kylan kommer tillbaka- Brr!

Och Nelly har fått en ny vän! Jag och Ubbe raggade ju upp några grannar INNAN vi ens flyttade hit och vi har lekt med deras hund 2 ggr nu.. och dom är så grymt lika!! Inte bara till utseendet utan även till beteendet, och det är så kul!
Hunden är en Grey hound, vilket passar alldeles utmärkt, och Lilla fisen får en riktig utmaning när dom leker! Båda blir helt slut!

Nelly och hennes nya BFF Corona







Goden morgen!


Här är det minsann ingen sovmorgon på Söndagsmorgon!
Jag tror att jag famlat in i en - vill ha sömn period! För det tog emot att kliva upp idag när lill våfflan ville ut på morgonkissen, och då var klockan 8. Och igår var jag döende vid halv 10-10, när hjärtat kom in och väckte mig.
Men vafasen sånna perioder får man faktiskt ha!
Jag tycker själv att jag är en duktig arbetslös person.. för jag har alltid klivit upp mellan 06.30-10.00. Och hur många gör det?
Neä, just de.

Men nu är det ett nytt år... vilket även innebär att jag och hjärtat firade ett år som förlovade! Tiden RINNER iväg!

                                                                 2010/01/01
                                                               1 år med ringar



Jag ska till och försöka ordna med bilder från vår jul och nyårsvecka.. men det innebär att man måste fixa och trixa, så det får vänta ett tag.

I år har jag minsann INTE sådär sedenligt gett av ett nyårslöfte som jag kommer att bryta! Neä, i år kör jag ren och au naturel och hoppas att alla drömmar slår in ändå! Sen har jag lite inofficiellt grejer jag bestämt ska ske. Men om man hoppar löftet så är chansen att klara det större;)

/H


Farligt nära att bryta ihop..

.. När dator INTE gör som man vill!!!
Jag har skrivit något inlägg förut, men datorn hade ett eget liv.. så det försvann. Då krävs det att man har en aning självkontroll och lugn...- Vilket jag INTE har i sånna situationer!!

Idag var det tänkt att vi skulle på bio.. men bestämde oss för en skön hemmakväll, med god mat och mys!!
Finns få saker som slår det!
Vi passade även på att plocka bort allt som har med julen att göra!

Och det känns  U N D E R B A R T!!!!

Jag älskar verkligen julen.. men såfort julen har varit så känns allt julstök så förbaskat ivägen.. och den ljuva julstämningen, samt myskänslan är totalt borta!!
Så det är tur att jag har en man som känner och tycker precis som mig. Och självfallet så vill man ju vara hemma i det mys som infinner sig i lägenheten nu!!!!! ÄLSKAR, ÄLSKAR och åter ÄLSKAR!!

Hann även med att inskaffa en micro idag!- Prisa herren! Åh vad underbart det är!! Aldrig mer behöver man LAGA all mat, utan man har en ljuv värmare i huset!! Jippi!!
2 blommor fick följa med hem, och inta sin plats i köket.
Dock har jag svårt att fatta vart mina vardagsrumsblommor håller hus.. ( ? ) Jag vet vad jag vill ha och hur det ska se ut... men jag hittar aldrig dom jag vill ha när jag väl beger mig för att köpa. suck.

/H

RSS 2.0