Handling


Idag var vi och inskaffa förnödenheter tills bebisen kommer.. så nu har vi nääässssstaaan allt. Det sista vi behöver är nog lite handdukar som är söta och passar till den sötakrake som ska komma.. och ja.. sen är det mer saker man behöver framöver men som absolut inte behövs inskaffas nu!
Utan det ska och kan man ta och ordna med när lillen kommit.

Nu återstår bara koll på försäkringar och sånt.. blää.. tur jag har en make som har mer ork än mig... man ska inte vara en när man skaffar barn! Fy fan! Jävla djungel.. galet mycket man ska göra innan man kläcker.. försäkringskassor, försäkringar och shopping..




Vaddå lugn dag?


Det är helt galet.. så fort jag har tid och möjlighet att verkligen ta det lugnt.. ja.. då klarar inte kropp och knopp av att koppla av!
Nu har jag precis städat, micron, ugnen och fläktkåpan. Något man nog gör alltför sällan. Visst i micron har vi ju skyddslock.. men handen på hjärtat.. finns det något jobbigare än att ta ut kåpan, stoppa in tallriken, sätta tillbaka kåpan, micra, ta ut kåpan, ta ut tallriken och lägga tillbaka kåpan???

Snacka om lat.. men jag tycker oftast den är mer ivägen. Dock får man då ta smällen att det kan stänka lite, vilket resulterar i att man får städa oftare. Jäkla latmask man e.

Tvättmaskinen och tumlaren går i ett och målet är att korgen ska var tom ikväll och vi lämnar lägenheten imorgon med endast ren tvätt i hemmet. Snacka om lugn. Finns inge värre än att åka bort, oavsett hur kort tid man är borta, och infinna sig i ett smutsigt eller stökigt hem... då finns ingen ro i kropp och själ!

Dock har jag ett problem... fönstren........... Gah!!!!!!
Fy fan i h-vete vad dom behöver putsas!!! Men jag orkar inte, det finns ingen motivation till det alls! Men det skulle verkligen behövas.. och VISST det KAN vänta till våren, MEN det är faktiskt en katastrof!
Vet inte om det blivit för kallt att ge sig på fönsterputsning heller (?).. kan inte med sånt där.


Värdering


Nu var värderingen avklarad, och värdet har gått upp!! Härligt! Så från ursprungspriset som vi köpte lägenheten för till det den är värd nu är bra många nollor så jag känner mig nöjd!

Idag är även älsklingens födelsedag!




        Grattis du snygge, underbare karl!!!




Vecka 37

                        Du är i vecka 37.
                        Du har gått 36 fulla veckor och 1 full dag (v36+1).
                        Du är i 8:e kalendermånaden.
                        Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
                        Du är i trimester tre.
                        Beräknat förlossningsdatum Mån 22 nov 2010
                        Du har 26 dagar kvar till beräknad förlossning.

Just just, för var dag så kommer man närmare målet.
På nått vis så känns det som om vi kommer få lillen lite tidigare än beräknat. MEN det kan lika gärna vara min vilja och mina drömmar som spökar.
Visst 26 dagar är uthärdligt, om man får formulera sig på viset jag tänkte. Men det är ändå länge och i värsta fall kanske man måste plussa på 14 dagar (?). Neeä, vet ni vad!

            


I övrigt så mår jag bra, galet klumpig och otymlig och klent med ork. Men jag mår bra. Dock känns det på hela kroppen att man är gravid så det finns väl alltid vissa saker att klaga på. Men jag har inte lidit av foglossning eller grova besvär hittills under graviditeten utan smärre problem som är jobbiga men som kommer och går, så jag vill inte påstå att jag haft det tufft.
Nu känner jag tryck neråt, vilket är galet positivt, fastän det kan kännas konstigt och förvärkarna kommer och går lite smått lagomt och jag bara VÄNTAR på smärtan.. som inte infunnits ännu ochy som säkerligen kommer att avvakta ett bra tag.
Men jag längtar efter lite action nu!
Sparkarna och rörelserna är galna.. dom känns verkligen och magen intar ailen stuket. Dock finns fortfarande tendensen att mörda mina högra revben... anar att det är lill stjärten han pressar upp.. och precis som övriga rörelser, är dom intensivare, vilket gör att ja..den här morsan inte direkt vidtar ett leende på läpparna.



She bangs!


Så var denna dagen nästan avslutad.
Hann med en sväng på stan. Karln fyller ju nämligen år imorgon, hela 25 år!! (?)* flört flört*.
Så jag var och inskaffade presenterna till honom. Ena fick han öppna redan idag, för han visste redan var det var och det gick fasen inte att slå in.
Och eftersom han redan visste det så gjorde det detsamma, men vad fan. Jag ville ju köpa det till han, han ville ha den och behövde det.. så varför skulle jag INTE köpa den lixom?

Men! Imorgon återstår ett paket till och herrn har inte den blekaste om vad det är! Han kanske tror han vet.. men.. han har fel!

Och vi åt god smörgåstårta idag också, älsklingens favvo och det ÄR ju supergott! Dock varken hann eller orkade jag slänga ihop en egen, utan jag drog till Tages som glatt gav iväg en till mig.

Jag har försökt att få hemmet att se vettigt ut, för imorgon kommer en mäklare och ska kolla på lägenheten och vi får veta om värdet gått upp.. ALLTID bra!
Och nej, vi ska inte flytta... nu. Utan det är alltid bra att kolla läget för att eventuellt lägga om lån osv.

Soffbord


Äntligen så tror jag att vi hittat ett nytt soffbord som vi BÅDA vill ha!! Åh hoppas,, hoppas, hoppas att det finns kvar och att vi kan ta och köpa det!

I den här staden är det praktiskt taget omöjligt att hitta möbler till vettiga priser. För visst kan man hitta snygga saker, men hallå världen.. ett vardagsrumsbord för omkring 2000 och uppåt? Skulle inte tro det!

Det kommer att bli så skönt att slippa hoppa över och klämma sig förbi när man ska sätta sig i soffan.

Ikväll..



...Är det bara jag och puddingarna som entrar sängen.













Lösenord


Imorgon kommer vi att byta lösenord till bloggen.. så ni som vill fortsätta läsa, hör av er!

Rastlös


Nu har jag stryky och hängt upp nya gardiner i sovrummet.. lite annorlunda och lite roligare (?).
Ja, man måste ju variera sig. Helst önskar jag att det var julgardinerna som åkte upp.. men det är liiite tidigt än.

Nu har jag även bestämt vilka kläder till bebben som ska med i väskan till BB. Så nu ligger en prydlig hög i sovrummet, redo att packas ner i väskan tillsammans med de andra sakerna. Dock har jag inte ordnat med allt jag ska ha med mig än.
Men det är ju praktiskt taget klart. Så nu längtar jag tills jag har ONT eller att det rinner vatten så jag får komma iväg!

Tjat


Det är bara tjat som kommer ut ur min mun! Men jag vill ha min bebis nu!!!! Och jul! Fyfan vad underbart!!
Och ni vet.. vi har inte tid att gå över tiden. För det ska ju julpyntas för bövelen!!
Och jag är inte den som gärna väntar in i det sista, nej fan! Så fort jag får klartecken ifrån karln ( första advent ) så åker allt upp och jag ska dona och fixa.. vi måste ju baka och göra pepparkakshuset och ja ALLT! Så hur fan ska man orka med det om ungen fortfarande bakas?

Neä, ni hör ju själv.. det går inte. Mycket härligare om den lille prinsen ligger och kikar på mammsen som stökar och redan från start visar mannen hur det ska vara innan jul!
Men tänk vilken dröm... nästa vecka på tisdag, den 2 November har vi fått 37+0 och är inne på 38. Syrran drömde att bebisen kom då.. och ja fan!! Jag vill inte sätta emot. Jag är fullgången och redo! Eftersom den här veckan kommer infatta det sista... eller ja det sista inför starten. Sen är det till att ta med den lilla i barnvagnen och knalla på staden och säkerligen få med sig behövliga saker hem.
MEN en sak i sänder!! Som jag brukar bli påmind om.

Och fastän vi inte har många saker som behövs innan skottlossningen så är jag liiiite stressad eller ja.. ni förstår. Men jag vet att det kommer att finnas denna vecka och ja..det är inget att vara orolig för eller så... och skulle ungen komma INNAN vi inskaffat de (enligt mig) förnödenheter.

Känn skillnaden


Oj! Gud vad jag har gått från att vara gravid, till att bli G R A V I D!
Jag tycker att bara på några få dagar så har jag gått och blivit helt enormt klumpig.. svårt att ta sig upp ursäng, soffa mm.
Och visst magen  har växt sedan starten och jag har fått 18 extra kilon hittills att bära.. och det mesta har ju lagt sig på ett ställe. Därigenom har även magmuskulaturen försvunnit. Den existerar inte.











Veterinären


.. Är dyrt!! Idag var jag och Nelly dit för hennes 2 års vaccination och koll. Hon har ju aldrig varit på koll, för hon har.. fast hög fart, många vurpor, många sår, några tillfällen med ömma ben klarat sig bra!
Men nu har hon ju en knöl på bakre benet som jag ville kolla upp.. för ända sen jag upptäckte det där har massa skräcktankar funnits i mitt huvud.
Det visade sig att hon har en altrosförändring där. Vilket innebär att hon ådstakommit en skada på tassen.. vilket lett till förhårdnad och stel led.. kort och gott och oinvecklat beskrivet.
Så nu har hon fått medicin och även ögondroppar.

Och för att dra upp skräckexempel.. skulle hennes knöl växa framöver kan amputering av den tån vara aktuellt. Och det är ingenting man vill vara med om! Dock är det inget som säkert händer.. sen lider hon inte av den på något plan i dagens läge. Men skulle den växa så finns ju risken att hon skulle lida av den vilket ja.. självklart leder till att man drar handling utifrån det- Hunden ska inte lida!

Men hennes liv både nu och fram till ( OM ) denna otänkbara situation skulle inträffa, fortlöper precis som innan! Hon kan gå, hon kan springa, hon kan leka, hon kan gosa, hon kan äta och dricka.. ja, ni fattar... hon kan leva ett helt underbart liv på alla plan!

                                    

              

               

               


Bästaste storebror

                         

                  

Han har koll på läget, vad man ska och inte ska göra och verkar ivrig efter att få träffa sin lillebror. Och han verkar längta till han kan få lära lillebror allt han kan. Det är så sjukt sött att höra när han berättar vad man ska göra med bebisen och vad man måste lära den etc.
Så den här lille mannen kommer bli alla tiders bästa STORE bror!



Orolig


Men hör det till gravidas tillvaro att gå och vara orolig över saker och ting- helt i onödan?
Idag tycker jag att det lilla livet varit galet lugn... men nu på kvällen så dyker dundersparkarna upp igen och jag kan pusta ut. Han LEVER.
Nelly ska få bege sig till veterinären på Måndag för vaccination och koll. Hennes första riktiga koll efter hennes snart 2 år långa liv. Och sen idag har tankarna rullat för fullt angående henne, och diverse problem och sjukdomar spökar i mina tankar..- Helt i onödan!!
Dock tror jag hon är förkyld nu, för hon är trött och hängig... torr om snoken.. och till råga på allt är jag orolig om hon har ögoninflammation (?). Det kan ju vara så att hon fått något i ögat och blivit irriterad.


Men jag ska sluta spekulera i så mycket. Tidigt på Måndag förmiddag beger vi oss till veterinären och ALLA funderingar och oklarheter kommer få sin klarhet!

Pyssel


Gud vad det är roligt att pyssla! Rita, klippa, klistra, tejpa och ja allt möjligt. Insett så sent som ikväll att vi besitter för lite pyssel och måste inskaffa mer!Mer glitter, flörtkulor, paljetter, målarfärger, piprensare och ja ALLT! För det är ju så roligt och mysigt att sitta och hålla på... inte bara för en vuxen utan även för barn.

Sen är det ju snart jul och då är det kul om man kan sitta och göra egna små söta tomtar som man kan pryda i någon fin bordsdekoration eller fönster eller annat. Sjukt kul! Så här ska inhandlas pysselvaror!!
Fan vad jäkla kul vi ska ha!!

                                    


Myspys


Nu är det vinterdäck på bilen så man kan känna sig trygg om vintern får för sig att infalla!
Vi har även varit på banken och fixat, och det känns kanon! Vår bankkvinna som hon så fint heter i mina öron är så duktig och lättsam.
Jag är ju lite lurig när det kommer till att prata i telefon med nån nisse, lyssna, resonera och bestämma.. för det känns som om man inte får någon som helst koll på läget utan mer blir på trackad.
Men nu är i princip allt ordnat, blir bara till att boka in ett möte till när det lilla livet dykt upp!

              

              

Nu kan vintern få komma!!
Kommer bli den mest annorlunda och speciella vintern i år eftersom det är första gången man har en liten knodd att leva för! Men det kommer bli underbart! Längtar!
Och kan inte längta mer efter att få julpynta!!



Neä, nu ska jag ta det lugnt innan maken anländer hem ifrån träningen. Hurtig en det där. Ska bli det jag med.. barnvagnsrace är bokat framöver och ska bli spännande och se om man kommer ner i samma storlek som innan, både vad gäller mina byxor ( som INTE går att få på i dagens läge, då röva blivit stor ) men även om vågen kommer att visa detsamma.




Skammen


Har ni någon gång sett eller stött på en annan människa som gett er känslan av att skämmas.. inte för sig själv, utan åt den personens vägnar?
Nu menar jag inte heller en fyllepära somn klumpigt häver ur sig fel sak vid fel tidpunkt.. utan någon som bara utstrålar pinsamhet?

Lyckades idag trilla in på en sida, till en forna.. ehm... ja.. något. Inte vän, och inte riktigt bekant, men någon man vet vem det är och viseversa.. och jisses!! Jag känner skammen!!
Men som tur är så finns det mer här i livet än att bry sig om andra!


Till exempel att vara flyförbannad på en VÄGG, ett BADRUM och ett SKÖTBORD!!
Fan alltså... härmed har jag förskjutit och begravt allt som har med borrar, skruvar, plugg och ja i princip är verktygslådan ett fenomen jag inte kommer närma mig.
Jag kan inte fatta att ALLA väggar i denna jävla lägenheten ska bestå av betong.. för att sedan, på ett ställe där betong vore lägligt, bestå av.... luft.
En hålvägg... vad fan är det för skit!?????????????

Julklappar


Neä, nu VET jag vad JAG önskar mig i julklapp!! Jag skulle vilja klicka hem en nu på direkten! Men jag vet att jag inte får... det är andra saker som prioriteras först och sen är det till att ha öppen dialog när man ska inhandla saker.
Men jag har velat ha det där länge, länge,länge! Men ikväll satt jag av någon anledning och kollade på dom, och kom fram till att - " Ja, jag måste ha en sån!" .

Sen är problemet.. vad ska man GE bor i julklapp i år??
Det börjar bli dax för herrskapet att informera om det är något speciellt som önskas eller om alla dörrar är öppna.
Hm... åh det är så svårt!! Jag hoppas att jag träffas av en blixt och presenterna blir perfekta!


Men , till en början har man några födelsedagsbarn som ska få sig någon gåva. Hm.. lite tomt i planeten just nu. Men , som alltid finns det några små tankar som dykt upp, och jag tror nog att jag kommer komma fram till något bra!

Väntar


På att pappa ska dyka upp så vi kan bege oss och hämta skötbordet!!
Skönt att man kan få hjälp såhär mitt i veckan, då mannen jobbar natt, och jag inte kan bära runt på sånna där saker.
Sen blir det till att pyssla till lite i badrummet!

Vecka 35


                     Du är i vecka 35.
                     Du är i 8:e kalendermånaden.
                     Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
                     Du är i trimester tre.
                     Du har 41 dagar kvar till beräknad förlossning.

Det är ljuvligt så fort man entrar en ny vecka..man vet att det närmar sig dag för dag.. men när man faktiskt kan säga att man är i en ny vecka- Ljuvligt!
Nått nytt jag märkt är att lillen hickar, och det känns verkligen att det är HICKA, galet coolt! Jag vet inte om jag är ovanlig men jag har ont i ryggen.. inte i svanken...utan mellan skulderbladen och nedanför revbenen..och ibland, som för någon natt sedan hade jag sån värk att det var omöjligt att sova.
I övrigt lider dagar på som vanligt, jag väntar och längtar.. och många gånger är min vilja och min ork emot varandra. Man kan aldrig veta hur en dag ska te sig, antingen finns orken eller så finns den inte!

Ibland har jag fortfarande känslan av att " vi inte kommer hinna med allt "!! Men jag vet att vi kommer hinna, och precis som min stötte pelare säger, det är inte hela världen OM man INTE har varenda liten pryl tills den lille kommer. Huvudsaken är att mamma och pappa finns där!
Men jag skulle helst av allt velat ha min BB- väska packad och klar ståendes i hallen , NU! Och då är det ändå någon vecka kvar..
Men gillar man att ha koll och framförhållning så gör man. Det är en trygghet tycker jag.


Livet för den gravida..

Fastän jag märker av att det blir jobbigare och jobbigare att vara gravid så tycker jag bättre om att vara hög gravid än att precis fått klartecken om att man väntar barn. Nu kan man verkligen se att man är gravid och man har själv förstått att det finns en liten. Man kan känna rörelserna och det är riktigt mysigt stundvis.
I början tyckte jag mest att det var jobbigt...
Jag kände mig uppblåst, fet, orklös och less. Man hade inte riktigt smällt att det finns en levande varelse inne i magen eftersom jag varken kunde KÄNNA eller SE att magen ändrade karaktär.. förutom lite extra hull.
Däremot blir jag galen av att vänta.. jag hatar att vänta och jag hoppas, hoppas, hoppas att vi inte går över tiden, fastän jag är INSTÄLLD på det..jag är beredd.






Myskväll


Har haft en bra dag idag! Inte gjort så mycket, men ändå fått saker gjorda!Har postat viktigt brev och bokat viktigt möte. Det jag skulle göra idag.. sen så uppstod lite problem gällande en köpes sak, vilket resulterade i att jag måste avvakta.
Alltså BESLUTSÅNGEST med det största B:et!! Men jag tror även att det kan vara för att jag inte är ensam om att bestämma, eller åtminstonde vill ha vederbörandes åsikt... det är ju inte bara till lilla mig.
Sen kan det vara bra med beslutsångest ibland.. det blir inte för mycket spontaninköp i detta hushåll... men tro mig.. det finns dagar och vissa kategorier som är svåra att bota på det spontana planet också.

Såg på film med bror ikväll.. och lyckades somna en snabbis.. men vaknade av att jag snarkade. Och jag snarkar INTE. Jag är inte en sån som säger det bara för att verka fin i kanten, utan jag gör det INTE.
Okej, självfallet har snarket kunnat ägt rum när jag fått i mig några öl eller några glas vin och sedan entrat sängen lite hal i kanten.. men annars är det tysta rummet.
Men det hör kanske till nu när man sover för 2 ;)

Ett bra filmtips är iallafall The abandoned. En bra skräckfilm för att vara 2010!




Begagnat


Igår var vi och hämtade vår amningskudde, och gud vad dom är sköna!!
Men jag måste säga, fy fan vad underbart det är med begagnat vissa gånger!! Att inte behöva lägga ut flera hundralappar.. ibland tusen lappar på något som man ändå kan få tag på för en billigare peng.
Självklart finns det vissa saker man vill ha nya men vissa duger lika bra begagnade.

                          

Amningskudden är i nyskick och knappt använd.. ser nyt ut, superskön.. och den var inte bara 50 % billigare än en ny utan helt galet billig! Och visst amningskudden är bra att ha och skön.. men jag skulle inte tänka mig att punga ut 250-500 kr för en sån!

Vi har även bestämt oss för ett skötbort.. förhoppningsvis finns det kvar. Och sen mina vänner är nästan shoppingen avslutad! Även det blir begagnat såklart!

Så, så länge sakerna är hela och fräsha så tycker jag att begagnat är underbart!!




Blåsig dag!


Men jag älskart!!!!

Numera ( från och med idag ) sitter jag med datorn i köket. Har insett att ställningarna man ger sig på i soffan med laptopen inte riktigt passar sig så bra nuförtiden. I köket sitter man bättre!
Jag längtar till mina ljus kommer så man får tända massa goluktande saker här hemma!

Vi har även på nytt tagit till vara på perkulatorn, och ja.. det är fan godare än snabb kaffe! MEN jag är inte en kräsen dam så visst fan duger snabbkaffe åt mig! Däremot underlättar det ENORMT när man har besök.. det är bara att fylla upp kannan med kaffe och vatten, vänta och sen njuta! Det är mer hemtrevligt med en kanna varm kaffe som står där, redo att bli insvept!

Natten var ett helvete, sov nog ingenting känns det som, eller ja dom små sömnglimtarna man fick var galet obekväma. Idag ska vi troligen iväg att inskaffa en sak till, till bebisen... och snart mina vänner är allt finito!!
Kom även fram till att jag ska ta en veva på stan nu snarast för snart fyller en del år.. och jag tror inte jag är så sugen på att vanka runt på stan när man är som störst och risken att spricka finns alltför nära!




Ljuva morgon!


Åh vilken bra start på dagen! Vaknar och det är sådär underbart härligt dimmigt ute, man ser mängder med gula och röda löv, och man får verkligen känslan av HÖST. Älskar hösten!! Finns INGET bättre!!!
Sen som toppen på i:et har jag faktiskt ganska bra energi idag, slängde ihop en tigerkaka det första jag gjorde sådär på morgon kvisten som vi ska bjuda på föräldragruppen idag.

 

                                                          

Härligt med nybakad doft på morgonen!
Nu håller jag på med lunchen och karln tränar.

Ikväll blir det ljusparty och det är behövligt! Ljusförrådet har sett bättre dar, och vi ska fika kaffetårta.. alltså Jacobssons kaffetårta............*dreggel* Finns INGEN som den!!
Dock har det lyckats försvunnit en liten bit av tårtan.. men det kallas bara provsmakning!!
För inte vill man bjuda på nått som inte smakar ljuvligt;)

Vecka 34


             

                                       Du är i vecka 34.
                                       Du har gått 33 fulla veckor och 2 fulla dagar (v33+2).
                                       Du är i 8:e kalendermånaden.
                                       Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
                                       Du har 46 dagar kvar till beräknad förlossning.

Nu börjar det närma sig, och ibland har jag känt att vi är sent ute med att inskaffa bebis saker, men jag vet att vi inte är det. Men det är väl nått "mammigt" med det hela - bygga bo stadiet.
Vi har ju i princip allt och snart är allt landningsfärdigt.
Som tur är så har jag en helt fantastisk man som lugnar och stöttar mig när jag oroar mig över skrot saker.

Sömnen är fortfarande ett problem och jag är som en zombie mest hela tiden tycker jag. Det behövs inte mycket för att jag ska bli slut.
Igår var vi på Mvc och allt ser bra ut vilket känns skönt att höra, kurvan följer stadigt som den ska och nått kilo till har man lagt på sig... så det är inte konstigt att det är jobbigt att röra på sig.



Take it slow!


Igår var vi och hämtade barnsängen och babysittern. Helt underbart att vi får låna det till vårt hjärta som snart kommer att inta världen med STORM!
Jag som är en galen fixare och som dör när jag ser saker som måste göras, drog såklart igång med att sätta ihop sängen när vi kom hem... redan då var det bestämt... dagen skulle bestå av shopping!!

Så idag har jag varit och inskaffat täcke, kudde och sängkläder till bebis!Blev några söta sängkläder, men unisex så att säga. För fastän vi kollat upp kön så känns det så trist att ha allt flickigt eller pojkigt innan.. för man vet ju aldrig till 100 % säkert förrän han väl kommit ut.
På vägen hem fick jag även med mig den älskade fikus som jag kollat in bra länge.. och vi har pratat om det ett tag.. men det har aldrig blivit av. Så idag slog jag till och drog med mig den hem. Och mysigt blev det!
Det är ju så mycket fräschare med lite växter och grönt här och där!





Tisdags morgon


Idag är en härlig dag!! Det är sjukt hur dagarna verkligen kan variera nu när jag är gravid, både vad gäller det fysiska och psykiska!! Igår var min kropp allt annat än i form, jag hade ont överallt och det var jobbigt att bara gå på toaletten... kombinerat med att man har en VILJA att göra saker. Suck!!
Men idag känns det lite bättre, dock känns det att jag är en höggravid kvinna, tungt och små saker är ... inte längre så små.

Nu på morgonkvisten har jag slängt in sängkläderna i maskinen, täcke och kuddar är ute på vädring och senare kommer dom rena sängkläderna på!
Tog även en liten sväng med dammsugaren, dock inte noga och överallt, men framför allt i sovrummet och på vardagsrumsmattan.

Inatt drömde jag om lillen, bebisen hade kommit.. dock kom varken jag eller Ubbe ihåg själva förlossningen, men hemma var vi.. inget skötbord fanns så jag fick improvisera. Men saken var den att vi trodde det var en flicka! Bebisen hade på sig blöja och kläder och hade bajsat så jag var tvungen att hämta en massa saker från badrummet innan jag kunde klä av bebisen för att se vilket kön han/hon hade... men jag vaknar INNAN jag hinner komma ut från badrummet..
Hm...



.

 




Vecka 33












A little thing called love


Jag skulle inte vilja byta mitt liv mot något i hela världen!! Jag är så lycklig för allt jag har, och jag tycker det är perfekt!!Ja, jag vet inte riktigt hur jag ska kunna beskriva det, annat än att jag är så vansinnigt lycklig över att ha min drömprins!

                                                            


Till saken hör..
att jag fått höra talas om en kvinna som levt med en man under 2 år.. båda var lyckliga och kära, visst kunde dom ha delade meningar och annat som hör till,men i sin helhet ett bra förhållande.

Kvinnan ifråga var så vansinnigt kär att hon gjorde slut med sin man efter 2 år, hör och häpna, för att hon inte trodde att han kände lika starka känslor för henne som hon hade för han (??)

Alltså.. jag kan inte annat än att gapa, skaka på huvudet och säga,  - V A R F Ö R ? VA E DETTA?

Det är ju faktiskt helt galet gjort.... inte fasen skulle jag göra slut med Ubbe bara för att jag fått för mig att han inte är lika kär i mig som jag i han?
Det är väl för fan HAN som isåfall ska göra slut med MIG om inte han känner så för mig??
Eller har jag fått de här om foten?



Att inte göra


Idag har jag haft en "att-inte-göra-dag". Dock gör jag alltid saker oavsett om man ska eller ej.. någon maskin har varit igång.. jag har kopierat och skickat viktiga papper.. etc. Små saker.

Numera sover jag nog värre än någonsin. Natten som var , var hyffsad... fram till omkring 5 då jag blev väckt.. och därefter gick det inte att sova.. mellan 5-8.30 sov jag kanske en timma på sin höjd. Däremot så var den natten grymt mycket bättre än dom två tidigare, då precis hela nätterna, från omkring 11-12 tiden till 5-6 tiden endast bestod av korta, korta sovpauser....
Så jag kan inte påstå att jag är lat, utan jag behöver lite lugna dagar när jag inte får riktig sömn.

Men varför ska man sova så förbaskat dåligt som gravid?? Klart jag fattar att de kommer finnas sömnbrist när bebisen kommer, men nu?? Innan?? Varför??

Här är ljusen tända, filmerna nere.. och jag väntar på herren , sen blir det film!

Paket

                        
Vem älskar inte att få hem paket?? Det finns inget bättre!
Idag var vi och hämtade ut ett paket ifrån en klubb jag gått med i, Goboken heter det.
Man fick lite söta saker och om man fortsätter så kommer det mer.

Det här fick man hem idag, men nu har jag verkligen insett att en kamera ska inskaffas i detta hushåll innan en bebis dyker ut!!





Kan det STÄMMA?

                                

                                    Lite gladare och lite lättare!


Är ganska lagomt hemkommen ifrån arbetsförmedlingen, lunchen är snart klar att mummsa i sig, lagomt till en utsliten genomsvettig karl kommer hem från träningen. Fisk med spenat stuvning- Mmm! Det går inte annat än att älska!! Men det måste vara hemmagjord och för att vara lite självkär, endast min och mammas spenatstuvning duger!

Nåja, på arbetsförmedlingen fick jag ett underbart svar!! Jag är med i ungdomsgarantin fram till JAG bestämmer att ta ut föräldradagar, dvs... jag kan med gott samvete bara gå hemma och inte göra ett skvatt om så önskas, och jag får ut pening fram till förlossning och där efter blir det föräldrapenning.
För vi alla vet ju att graviditet INTE ÄR ETT SJUKDOMTILLSTÅND, och jag kan då inte bli bortputtad till försäkringskassan bara för att ingen vill ha en höggravid kvinna.

Men till saken hör, att JAG som arbetslös INTE behöver söka jobb eller vara aktiv på något vis och ändå få ut pengar.
Sen när den dåmera modern ska ut i arbetslivet, hoppar jag på detsamma och ja, tryggheten och ekonomin är säkrad.


Snacka om lättnad!! Slippa krångla med a-kassan, inskrivningar etc, etc när jag väl ska komma tillbaka till arbetslivet! Åh jag blir så glad när saker och ting går rätt och lätt till!
Att man kan gå där ifrån och känna sig glad och lättad.. och då är det inte jag som sagt eller bestämt hur situationen ska se ut utan det var min såkallade handledare.. men han sa precis som jag skulle ha önskat!

RSS 2.0