Halloween!

Idag är det THE day.. Halloween. Alltid lika kul! Oavsett om man är liten eller stor. Och idag är det ju också fest! Ska bli grymt kul.. så här sitter man och ser framemot det! Jag och Jeanette har fixat iordning i lokalen.. jisses! Inte lätt att sätta upp spindelnät direkt! Men vi lyckades iallafall på något vis.. sen är det ju faktiskt TANKEN som räknas;)

Sen kommer älskling och Simon hit till mamma och pappa så äter vi alla middag innan dom ska hem och mysa innan läggdax!
Neä, nu ska jag försöka få till mera good musik!!

/H

whata day

Igår fyllde jag ju år som bekant. På morgonen fick jag öppna en present innan jag skulle iväg på utbildning...Och vilken present de va! Gumman vet ju vad jag gillar och de visade hon verkligen med den presenten....En dvd med en konsert med U2!!...Med alla dom bästa låtarna oxå...Och så gullig hon e...hon sa..ja, jag hade ju inte råd att köpa biljetter till nån konsert men de är är väl de näst bästa:)) Underbar present! På kvällen skulle vi ju iväg på nåt jag inte hade en aning om...Och när jag kom hem var de bara till att duscha och göra sig iordning för vi skulle ju åka iväg med bussen...Det blev en middag på bishops arms med svärföräldrarna...det var några till som skulle ha kommit men fick förhinder...synd! Men vi hade jättetrevligt ändå:D Jag åt lamm och risotto...kanongott...Och två öl bidde de oxå! TACK ÄLSKLING!!

Sen har vi ju pratat om nåt som vi fick reda på igår som oxå är jättekul. Och de är så att vi har budat på en lägenhet. Och igår vann vi budgivningen!! En 3:a i lugnvik blir de. Jättefin! Vi har inte skrivit kontrakt än, men de gör vi på fredag. Livet leker!! Så nu ska vi fixa lite i den här lägenheten innan den ska ut för försäljning.

Vilken underbar dag de va igår...den glömmer man aldrig!! Är såå lycklig:))

/U


Kvällen närmar sig

Så snart ska vi bege oss. Men först måste gubben komma hem.. vilket han borde göra när som helst. Jag har tänkt att jag ska berätta för han när han kommer. För det kan ju vara kul att veta.. så man vet hur man ska se ut eller vad man nu ska säga. Meeenee.. bara för att jag ska berätta VAD vi ska göra betyder INTE att han kommer veta exakt vad det innebär.. hehe. Okej, nu låter det sådär lömskt igen!
Neä, inga konstigheter här inte, men en rolig grej just för han.. som jag nästan till 100 % kan säga att han kommer uppskatta.

OCH som de flesta har listat ut så har det gått kanonbra idag! Älsklingen fick ( en halv ) present till idag!! Som är till oss båda. Och det känns superbra!! Dock lite stressigt, men faan! Vi kommer få igen så mycket mer oavsett.. så man ska inte se en ny möjlighet som en nackdel.. när det egentligen är raka motsatsen!
Så i vårt hushåll är lyckan enorm och leendena sprudlar!! Så nu går vi verkligen mot ännu mer perfekta tider!!

Man har banne mig allt just nu! Okej, inget jobb.. men nu ska vi fan inte gå in på nackdelar.



/H

Idag är ingen vanlig dag!

 
Idag fyller hjärtat år! och jag har en del planer för dagen! Ska bli kul. Stackaren har ju fått gått runt och undrat bra länge vad som ska " hända" ikväll. Han fick ju en present alldeles för tidigt.. men jag har svårt att hålla mig, samt att jag var enormt osäker på om den skulle passa. Det var en t-shirt. Sen fick han en annan present imorse och han verkar vara nöjd med sina presenter, vilket känns förbaskat bra!
Ikväll återstår en sak till.. och jag längtar!

Och sen, hoppas jag att jag kan få ha turen med mig!! Ni skulle bara veta vilken lycka det skulle innebära! För oss alla!! Dock kan inte jag bestämma om det kan gå i lås eller ej..men det vore en förbaskat bra extra present till födelsedagsbarnet och en bra sak för oss!


Haha!

Eftersom jag har lite och göra så har jag spelat in 5 låtar till hjärtat. Han har ju alltid sagt att jag sjunger fint eftersom jag sjunger med hjärtat! Så nu har jag ordnat- I will always love you, - It must have been love, - Please forgive me, -Beacause you loved me och - How do i live.
Så ikväll kommer minsann älsklingen ha lite underhållning!
HAHA!

/H

Ingenting minner..

Om dig!

Ojoj, vad man har bra musiksmak! Ligger nu och lyssnar på GES,-Glennmark, Eriksson och Strömstedt. Mina absoluta favoriter som liten. Dom + Phil collins/ Genesis + spice girls+ backstreet boys var väl mina favoriter som 6-12 åring. Sen har det ju varierats en hel del under dom åren också.. det finns ju många låtar som inte direkt fanns flera år. Utan dom kom, dom lyckades och dom försvann!
Det är konstigt ändå att man glömmer sånna bra artister. Men det är klart det kommer ju nya bra artister. Men man måste verkligen låta hjärnan jobba för att man ska komma ihåg sina forna idoler.





/H

Det ultimata

Åh jag kan inte sluta tjata!! Det är tur med internet! karln skulle inte överleva en hel dag med mig om jag tjatade och gnatade så mycket som jag egentligen skulle vilja ( eftersom jag ÄR en tjat moster! ). Men jag längtar så enormt och sånna saker kan man inte direkt skaka bort... utan tankarna och viljan lever ett eget liv!!

                   

Både och

Nu är det THE vecka, veckan som jag längtat efter! Det kommer vara full rulle varje timma! Idag var det bland annat en stadsrunda och vi lämnade in bilen. Och i veckan är det födelsedagsfirande, viktigt möte, planering, åka iväg och inhämta en del saker, och ehm? Vad fan var det jag skulle göra? Det är en hel del.. kommer inte ens ihåg allt. Det jobbiga är ju egentligen att man ska åt olika håll och kanter.. helst samma dag.
Den här veckan väntar jag även på ett samtal.. som jag hoppas kommer. Dock får det H E M S K T G Ä R N A komma i slutet av veckan och mötet veckan därpå ( pga buzy days ) Men det återstår att se!!

Har tagit bort den där hemska utväxten nu, så livet börjar gå framåt. Imorgon blir det nog till att ordna med pedikyr.. för man behöver fasen inte låta dom där fula jävlarna längst ner på kroppen se värre ut än vad dom redan gör! Usch för fötter!


Oh! Jag längtar , hoppas och håller tummarna så att dom blir blå!!!! VILL VILL VILL VILL!!


/H


power to the peeps!!

Idag har jag varit iväg och lirat innebandy!! Fan va längesen...men FAN VA KUL!! Även fast jag inte känner mig helt frisk så kunde jag inte låta bli idag:) Har ju lite långledigt nu  så jag får väl kurera mig nu istället...iaf...eleverna har höst lov..vi i personalen har  utbildningsdagar...tisdag och onsdag iaf..resten tänker jag vara ledig!

NU ere slut på veckan de e dags för fredagsmyyyyyyys:) Och ikväll ska vi ta lite vin och äta goo mat...

Gumman och jag har ju börjat övningsköra oxå...Och hon e jätteduktig faktiskt! KÄnner mig väldigt lugn när jag åker med henne...så jag tror hon kommer ta sitt körkort fort!!

ps..vi håller på att göra en grej nu...men vi får se hur det går...avslöjar inget nu:)

/ U

Ice-minister, dun dun, dundundundun!

Sjukt bra låt! Men alldeles för längesen man hörde den. Och jag kommer inte ens ihåg om det där är rätta namnet? Men men. Har varit över till Magda och en kaffe med groda till! Mummselimums mums! Och nu inväntar jag karln för att kunna bege mig utan vovvarna till kusinen och hälsa på innan hon ska jobba. Men man får väl se när herrn kommer hem, annars blir det en annan dag helt enkelt.

Åh jag är så förbaskat glad!! Jag har verkligen allt man kan önska sig och allt är av BÄSTA MÖJLIGA KVALITE! Det går inte att ha bättre personer i min närhet än vad jag har! Så nu hoppas jag att mina planer som jag har kommer att gå vägen! För då kommer jag vara ännu lyckligare!!!


/H

Riktigt mys!


Äntligen är älsklingen ledig några dagar!! Skönt! Och vi har inte några direkta planer.. men lite små saker här och där dör man inte av.
Ikväll har vi bestämt att det blir myskväll med lite snarra!! Mumms! Inte mig emot, eftersom jag är jordens gottegris!! Jag äter något onyttigt MINST 2 gånger i veckan!! Vilket kanske inte är det bästa man kan göra.. men vem fan bryr sig.. så länge jag inte knatar upp till över 65 kilo ( vilket skulle innebära att jag blir överviktig, eftersom jag är väldigt kort ).
Man ska ju faktiskt njuta av livet! Fastän jag vissa dagar och veckor gör olika försök att tagga ner på gottans,
- utan någon vidare framgång.
Men som sagt! Så länge inte någon skada är skedd så.... ja...

                                     
                                                               Våra Hjärtan!

                      

Idag ska vi ordna med lite vuxen grejer.. och jag kommer nog att kolla upp lite små saker.


/H

Ojoj

Nu måste jag verkligen kontrollera min otålighet! Ojojoj!! Det verkligen kliar i hela kroppen! Från topp till tå. Men jag måste behärska mig. Jag vet att man inte kan få allt eller göra allt när man precis känner den känslan. Utan man måste lära sig att kontrollera det- vilket jag egentligen hatar!

Jag har även funderat kring hemmet.. vi har ju hallen kvar att göra.. hm kanske skulle ta och ordna till den? För då är i princip allt klart. Och hur skönt skulle inte det vara? Men vi får se när det blir.. det är ju garanterat något som går fort! Hallen är ju inte direkt stor.. så att projektet kommer verkligen inte att bli ligga tärande som köksdelen!!

Nu är det Bonde söker fru!!


/H

Det är inte lätt att vara liten..

Oline har åkt på HANNA-SJUKAN! Och den är inte lätt att bota minsann! Men idag har jag spenderat dagen med Magda och Oline under eftermiddagen. Trevligt att kunna fördriva dagen med något roligt istället för att bara sitta hemma och glo. För igår städade jag.. och det är ju grymt onödigt att städa 2 dagar i rad!!!
Ikväll jobbar Ubbe natt vilket innebär att jag inte kan se framemot att det dyker upp en karl genom ytterdörren kring 10 tiden. Men skulle det motförmodan göra det så kommer jag att skita på mig, hoppa ut genom balkongen och ringa polisen!!

Nu väntar jag på att klockan ska ticka på och invänta mon fadre för att sedan bege oss.Men vad och vart vi ska är helt onödigt att skriva ut här.. då kommer bara tankar och funderingar vandra runt till er som läser.. så dom som vet dom VET och dom som INTE vet, behöver helt enkelt inte veta!
Så nu sitter jag här och väntar. Och det är trevligt att man lyckades få sällskap!


/H

Vill vrida fram klockan!


Nästa veckan händer det såå himla mycket roligt! Så det känns som om jag bara glider igenom dagarna med längtan. Min älskade fyller år och då väntar en överasskning som sagt på Onsdagen.. och jag tror minsann att han börjar bli lite nyfiken!! Och det är PRECIS vad jag vill. Han måste ju få tillbaka för det jag blev utsatt för.. hehe.

Och samma vecka men helgen.. då är det HALLOWEEN, vilket såklart innebär halloweenfest! Så jag längtar till båda tillställningarna! Den första först! Det enda jag verkligen I N T E  ser framemot är städningen på Söndagen efter halloweenfesten. Men det är sånt man får ta! Jag kan med säkerhet säga att det kommer att bli en kanonkväll!!


Nu får banne mig mitt mystroll komma hem!!

/H

En Tisdags söndag!


Idag har vi tvätt tid.. och ja vi SKA bli bättre på att boka in oftare! Visst idag gick det relativt fort.. och jag slipper springa upp och ner hela tiden. Men det är ändå jobbigt att tvätta 6 maskiner. Det känns inte som att man hinner gör allt man vill.. och att tvätta allt det där som skulle vara trevligt att tvätta bara för skojs skull är inte aktuellt. För tvätta SKA INTE vara något man bara gör.. utan jag tycker man ska hinna njuta av att få saker rent.. mangla sängkläder.. stryka någon gardin.
Mina ben har levt ett eget liv idag så jag passade på att städa! Och det är P E R F E K T  att göra det samma dag som man ska tvätta.. för då är man ändå pågång.. och alltifrån tvätt till städning är klart!

Så ikväll kan jag verkligen med gott samvete och förhoppningsvis en trött kropp, sitta och njuta i soffan med det obligatoriska kvällsmyset!



/H

Ett nytt beroende..

av att leka med kort. Göra om dom, ändra färg, snygga ramar- YOU NAME IT! För korten blir så söta och annorlunda när man gör det. Mer personliga.. hur nu kort kan bli det (?). Dock har jag märkt att vi har alldeles för lite kort på oss! Vi har en drös.. men jag vill ha fina kort. Där det finns någon tanke. Inte bara kort som är tagna från intet. Utan någon snygg pose med ett leende på läpparna. Så.. vi ska ta nya kort!


                     

                     

Jag dör..

.. precis så känns det! Usch! Jag har ont i ryggen och skulle behöva världens massage! Men det är väldigt dålig tajming med tanke på att gubben jobbar.. men han är snart ledig några dagar.. hehehe. Sen är jag smått illamående.. mest troligt pågrundav att jag är så jävla kass på att äta rätt! JAG ÄR EN FARA FÖR MIG SJÄLV, när jag är SJÄLV. Oftast äter jag något som kallas "lumidd", det vill säga en blandning mellan lunch och middag. Så jag kommer som vanligt var as hungrig ikväll!
Men om man inte direkt är hungrig så ordnar man inte med någon mat, och är man dessutom så enormt lat som jag är när jag är själv så är all mat för jobbig att göra. Allt utom rester eller nudlar.
Jag är 2 personer i 1! För när jag är med Ubbe eller har främmande då är jag minsann alltid duktig när det gäller att laga mat och sånt, det kan även vara kul! Så det är minsann tur att jag inte bor själv.. fast.. nudelindustrin skulle nog tacka!

Och jag längtar tills Ubbe kommer hem för då ska jag visa han en sak! Ojojoj!!

Ska ligga och fortsätta vila lite mer, fastän jag egentligen skulle vilja fixa och trixa hemma.. men nej ingen ork eller lust nu!

/H

.








Huga huga!

Oj, vad mycket kaffe det blev idag!! Shit pommes! Men så är det. har haft en otroligt trevlig dag, upp vid 7 så älsklingen fick en liten sovmorgon eftersom han så sällan får det. Hade Måndags mys med tända ljus till frukosten och därefter begav jag mig till Magda. Fick höra något roligt.. Oline hade minsann saknat mig sen igår ( stolt, fniss ), hon hade nämligen sagt mitt namn tidigt på morgonen, och kul är ju det!
Efter en kopp kaffe begav vi oss vidare till caroline och Tilde, mer kaffe, prat och barna-omhändertagande, Kul dag!
Nu är jag hemma och ska förena nytta med nöje.. nämligen sitta vid datorn!!


Helgen...
Den här helgen var Simon-helg.. och dom har en tendens att gå snabbare och snabbare för varje helg! Det händer saker varje helg! I Fredags var vi på badhuset, i Lördags på Djungelhuset och igår var vi till Rörön för att se Magda och Johans nästkommande hem. Och det var fint! Ehm ?.. Eller ja.. i DAGSLÄGET är det en byggarbetsplats men det kommer garanterat att bli superfint! Och enormt fin tomt med mycket natur!
Så vi har haft en riktig kanon helg, som vanligt!!


/H

Nästa-HELG!


Japp japp.. tiden bara rinner iväg! Idag hade jag enormt trevligt på fiket när man satt och snackade med 2 pinglor som man ser alltöfr sällan! Men det ska det bli ändring på! Vi tycker alla det och handen på hjärtat. INGEN är så pass upptagen att dom ALDRIG kan spendera en ynka timme av en dag!
Idag har jag även klickat hem dressen jag ska ha på mig på halloween! Oh vad roligt det ska bli! Nu är det bara till att hoppas att den kommer att passa! Men det är ju inte hela världen om den inte sitter perfekt. Huvudsaken är att man åtminstone har FANTASI och klär ut sig! Sen om det ser ut som ett rövhål så får det vara så, för jag vet ändå att det alltid finns en person som tycker att jag är den sötaste,gulligaste, snyggaste,hetaste,sexigaste,goaste( och ja ni fattar )i hela världen, och det är det enda som betyder något i min värld! Det jag kom på tycker jag är gulligt, sött, roligt, annorlunda, snyggt och coolt! Så det passade in det här året helt enkelt:)

Nog om det.. imorgon drar vår familjehelg igång, alla kommer vara samlade alltifrån människor till djur. En riktigt pang helg! Vi har en hel del planer så man har som önskat - saker att se fram emot! Härligt!

Neä.. jag tror jag dör.. jag äter i princip ALDRIG godis.. kanske omkring 1- 2 godisbitar i månaden-MAX! Men nu.. ojoj.. vilket suuuuuuuuuuuug!

Btw, jag har den mest otroliga, underbara vovve! Hon har klarat allt idag! Alla krav och förväntningar! Helt underbart, skulle inte gå att vara lyckligare över sessans prestationer!


/H

Lång tid

Gud vad jag underskattar mig själv ibland! Om jag vet att jag ska iväg på något, jobb, möte, träffa en vän mm så kliver jag ALLTID UPP I GOD TID. Så jag ska slippa allt vad stress och glömska heter. Jag ska även kunna sitta och njuta till nyhetsmorgon med kaffe och en macka om jag så önskar. Och man hinner vakna till och bli som folk. Sånna mornar älskar jag! En superbra start på dagen!
Det finns absolut inget värre att ha omkring 10 minuter på sig att klä på sig och göra sig iordning på för att sedan stressa iväg. Fan hela mornarna blir skit och man blir inte pigg förrän på eftermiddagen.
Men! Nu är det så att jag har suttit här i omkring 45 minuter.... och jag ska vara inne i stan 10. det är 50 minuter till.
Så jag verkar tro att min perfekta morgonstart tar väldigt lång tid, när det egentligen rör sig om 1-1 och en halvtimmas tid för sig själv innan man beger sig ut bland folk massorna.

/H

BORTA!

Ja,idag är minsann all stress och press borta! Härligt! Snart kommer Lis och umgås med lilla mig.. kul att hon flyttat HEM igen! Nu kan man ju umgås iprincip när som helst! Och det tycker jag om! Svårare var det när hon var uppe i Kalix.. inte kul att ta sig dit, iallafall inte om man åker buss!!!

Nu har iallafall planerna för festen kommit igång och efterfrågan verkar faktiskt finnas! HÄRLIGT!! Fastän den här staden är dödare och tråkigare än helvetet.. men den här gången verkar faktiskt folk längta efter något roligt!
Så nu ser jag framemot kalajset som satan! Riktigt roligt kommer det bli och en salig blandning av alla härliga människor man känner!!:)
Nu ska jag bara ta och hitta min kostym.. men jag tror jag vet vad det kommer att bli, hihi;)


/H

Duracell kanin


Åh, here we go again! Fy faan vad jag känner mig speedad.. usch inge lugn i kropp och knopp ikväll inte! Hade en trevlig stund idag.. som bara blev mer och mer speed liknande, men det är så det kan vara ibland när man vill allt på en gång! Åh faan att det ska finnas problem ibland! Dock är det inga dåliga problem.. men jobbiga.. för psyket kanske? Äh jag vet inte, virrig i huvudet blir och är jag iallafall.
Skönt ändå att ha massor att göra i veckan.. det MÄRKS att jag trivs med "många bollar i luften" för jag blir mer pigg, allert och enormt pratglad.. käften går fasen knappt att stänga! Men det är skönt! Även att jag kan få tankarna bort från annat när man är bokad. Nästa vecka däremot.. de verkar anas en död vecka utan något att se framemot! Förhoppningsvis kan man nog vrida det till något "fartfyllt".

Jag är ENORMT TAGGAT just nu och hoppas på det bästa, men som alltid beredd på det värsta ( som ibland verkar de enda man får vara med om. ) Men nu ska jag se positivt för jag är en enormt positiv och optimistisk människa, och det tänker jag då fan inte sluta med!!

                               Sudda bort negativa tankar...



/H

Väntan


Nu sitter jag och väntar på att Jeanette sja dyka upp.. vilket hn gör vilken minut som helst. Idag kommer ägnas åt en del planering. Det är ju faktiskt snart halloween, vilket innebär KOSTYM och KALAJS! Och detta år hade vi tänkt att ta på oss ansvaret, kanske dumdristigt.. men ändå kul!Hihi

Nu kommer hon så nu ska här planeras:)

/H

Härligt att vara tjej!


Inte alltid, men ibland! Idag har jag fixat naglarna, fransk manikyr a´la FET FUSK! Var på stan med Jeanette och kände att det vore trevligt med lite fina naglar för en gångs skull! Nagellack är också något som är förbaskat snyggt när man vill liva upp vardagen men jag har på något vis blivit av med mina ( troligtvis så har jag slängt dom) och har bara ett rött kvar. Det är ju ioförsg skit snyggt! Men jag vill gärna variera mig.
Sen har jag en tendens att ALLTID lyckas nöta på nagellacken samma dag.. vilket gör det hela så jobbigt.. man måste fylla på hela tiden för att det fräscha inte ska förvandlas till något riktigt trashigt. Så för min del fungerar lösisar alldeles ypperligt när jag ska inta franska manikyren!

Så när man är tjej så finns det så mycket man kan göra bara man vill och vågar ! Bland annat naglar..
Vi har en enorm möjlighet att förändra vårt utseende på många olika sätt, som inte män kan... hrm.. eller ska jag säga.. - som män oftast inte gör.
Men det är så härligt att vara ren och fräsch från topp till tå! Så nu är hela jag en het boll ett tag framöver:)


/H

Super fniss


Haha, igår låg jag och hjärtat och kikade på tv, inte helt oväntat så dög 118 100 reklamen upp, där man kan fråga ALLT som ni säkert vet..
Och med humorn och idéerna man har så skickade man ett sms... och frågan löd:

"- Vem har stört snopp i Östersund?"

118 100 svarar:
"- Personen med den största snoppen i Östersund är en blond kille med blåa ögon och ett leende som har krossat många hjärtan."

Ehm? Jaja, det är ju trevligt att man åtminstone fick svar på frågan...:) Haha


/H

Helgen

I helgen har jag varit med i en badmintontävling. Hade inte tänkt spela så mycke i år och ska inte vara med och spela serien. Men en polare ringde för ett par veckor sen och undrade ifall jag ville spela dubbel med han. Så jag ställde så klart upp...Körde två träningar förra veckan bara för att få känna på bollen lite...Och de gick faktiskt väldigt bra i helgen. Vi gick till final men förlorade där tyvärr....Men lite prispengar bidde de iaf:))

// U

Pappa..

..kom förbi med 2 stora märgben till Lea och Nelly!

Så nu ligger lilltjejen i sin korg och verkligen NJUTER av ett av benen! Huvva vilken lyx, snacka om att man har bortskämda hundar ibland;)
Så när Lea kommer hem igen så kommer hon att få njuta av sitt stora ben!



/H

Dax för en paus


Så.. man ska inte slita ihjäl sig bara för att det är städ-Söndag! För övrigt så känns det för jävla bra att inte vara bakis idag! Det är ett helt gäng som ligger hemma halv döende och ångrar dom där sista ölen igår.. men inte jag!
Har nu nästan ordnat klart min karls födelsedag och det känns kanon! Kom på en av presenterna idag så nu är en till del ordnad. Fastän jag känt att jag haft svårt att bestämma mig över presenterna jag håller på med nu så tror jag ändå att det kommer bli bra. Det är ju faktiskt alltid och åter alltid, TANKEN som räknas!
Sen tycker ju J A G att det är förbaskat kul när man lyckas med presenten också!
Men jag tror inte det ska bli några problem.. nu återstår 2 saker jag ska välja mellan... hm! Frågan är vad jag ska välja.. svårt beslut! Men efter veckan så kommer klarheten att uppkommit och jag kommer vara färdig med gåvorna till karln!



... Inge mer singelliv!!


Igår på promenaden så tänkte jag en del ( det är ju så skönt att gå ut själv utan en massa trafik och människor och bara lyssna på bra musik och tänka ). Fan vad livet har ändrats det senaste året, det är helt sjukt!
Och fy fasen vad jobbigt det är att vara singel! Eller iallafall då jag var det, visst det var skitkul att testa på det i vuxna dar men jag tror inte jag hade en stund där pulsen var i vilopuls.. och jag träffade människor exakt varje dag! Man var ute på olika tillställningar mest varje dag och man festade varje helg, gärna Fredag OCH Lördag. Så det var extremt hektiskt! Och ändå hade man inte någon direkt trygghet eller någon ömsesidigt kärlek att komma hem till. En vanlig mys kväll var inte att tänka på. Sen av en slump mitt i allt kaos och festande så lyckades jag finna en sån underbar man.
Men jag tror ingen av oss kunde tro att vi skulle vara så perfekta för varandra..
Och nu ligger jag här i DEN UNDERBARA MANNENS HEM och njuter av att se, röra och umgås med han.
När jag tänker på allt det där så blir jag alldeles varm i kropppen, jag har hittat hem!


/H

Från gårdagens promenad

Skönt med Söndag igen, idag ska jag bara vara hemma och inne! Njuta av att ha håret i en lilla my toffs och ha på mig soft kläderna. Ska ta och städa och fixa lite eftersom Ubbe är på match idag också.
Så jag ska ta och sätta på musik och sedan njuta av en härlig hemma dag!















Nu måste dom..

.. VINNA!
För ikväll ska vi nämligen se på fotbollen! Och när jag säger vi, så menar jag att även jag ska vara med. Det är ju inte direkt min grej, samtidigt som jag tycker det är mysigt att sitta i soffan tillsammans, med tända ljus och ha det lugnt. Så man kan ju ställa upp för laget.
Eftersom hjärtat är på badminton match nu ( och har varit det hela dagen ) så blir det en sen middag. Allt är iordning gjort så om ett tag ska jag ta och göra det helt färdigt, så får min älskade massa god mat när han kommer hem.
Jag älskar kassler gratängen som jag gör! Okej, som MAMMA gör och som jag har snott! M m m!! Så det blir den och potatis!!

Idag blev min och Nellys promenad lååång.. vi var ute och gick i 2 timmar! Ojojoj! Men det bara blev så.. vi gick och jag kände ett sug efter skogen. Så varför inte. Vi hade ju ändå inget annat för oss och jag hade ipoden i öronen, så tiden nästintill rann iväg. Tok några fina kort på snutten min, men lägger  upp dom senare... sladden är för långt bort.

Det verkar bara vara skit på tv så jag funderar på att snart ta en riktig lång dusch och sedan sätta på mjukisar för att verkligen fullända kvällen?


/H

Strålande dag


Idag är minsan en alldeles perfekt Lördag!! Man vaknade i vettig tid och han pussa på sin andre hälft. Sen har jag legat och tagit igen mig i mina Idol-kunskaper.. missade ju det igår eftersom jag var borta på vinkväll.. som förövrigt var väldigt trevligt! Åkte hem i vettig tid medan dom andra begav sig på krogen, och med stor sannolikhet så mår dom bra mycket sämre än jag idag.
Så snart ska jag och min Sessa bege oss ut på en lite längre promenad i det mysiga höstvädret och bara njuta!


/H

Oh vad skönt med fredag!


Nu är jag snart påväg till yoshi.. trevligt att det var några som skulle dricka ikväll! Då har man nått kul att göra ikväll.. komma bort lite och imorgon vill jag bara vara med mitt hjärta.. men det kommer även att innebära sport och en kille till. Men under nätterna så är han alltid min!

Så nu ska jag snart bege mig.


/H

Morning morning!


Första gången på länge som man sitter här ren och snygg! Ska bege mig till grannen snart och dricka kaffe medans gubben är på staden och käkar. Jag är fortfarande lite smådelad för ikväll men jag ska bestämma mig alldeles snart för vad jag vill!!

Det är inte lätt att bestämma sig vilken header man vill ha.. men vad faan.. det är ju bara att man ändrar lite då och då så blir det bra. Det får duga så länge, bilden är ju vilket som snygg iaf!








/H


Nya kort




















Det var länge sen


Jag var så här rastlös!! Det kliar i hela kroppen och jag tror jag är nära döden! Jag måste verkligen hitta på någonting! Och nu är jag inte rastlös på det sättet att jag behöver gå ut och gå, städa, tvätta, diska, plocka, vika, stryka, springa, bada etc.. utan jag är rastlös av att verkligen ha något att göra! Jag vill träffa folk, hitta på nått! Jag vill ha det som var tänkt för morgondagen! Middag, VÄNNER, vin och prat! Det är vad jag vill. Dessvärre råkade en av dom i en olycka, som lyckligtvis slutade på ett av de bättre sätten!
Jag brukar inte ha ett sånt här sug, men den enorma rastlösheten gör att jag vill.. jag måste!
Visst den här veckan har varit lugnare än dom vanligtvis är.. vilket beror på att jag varit sjuk och därmed ej i skick eller hade ork för någon som helst aktivitet. Kanske därför jag är så sugen på att umgås?
Visst den senaste tiden har ju mina dagar varit relativt enformiga med tanke på att jag varit arbetslös och det verkar inte hända något på arbetsfronten ännu heller förrän i slutet på Oktober. Så jag vill inte vara hemma utan jag vill hem till en vän.. och ha en trevlig kväll helt enkelt, det är vad jag är sugen på! Även en arbetslös dam behöver en paus från tillvaron ibland.. det kanske låter lätt att vara hemma och ha hand om antingen en eller två hundar.. men det är det inte.
Så imorgon vill jag minsann ha det jag vill ha.. punkt.

pfhht! Nu ska jag ta och fiffla lite med nått så man kanske klarar sig ifrån den här krisen, tjingaling!

/H

Kanske?


Jag kan ha kommit på vad jag vill.. men jag är inte säker.. hm. Fan vad svårt saker kan vara ibland! Men jag har iallafall slängt iväg ett mail i hopp om hjälp och stöd. För det är inte det lättaste att hastigt och lustigt ändra karriärval(?), om det nu blir så. Men om det någongång ska finnas något som kallas rätt tillfälle att vidga sina vyer och testa på saker så är det NU. Så varför inte? Det är något jag tycker är roligt, man använder sin kropp, det är vanligtvis varierande arbetstider och man får till viss del bestämma sina arbetstider själv.
Så jag hoppas att jag får ett bra svar och jag väntar fortfarande ivert på ett brev, följt av ett samtal.. sen kan det kanske bli så, att jag börjar med detta.. till en början blir det till att testa, sedan får vi se vad som komma skall!


/H

Vilken lycka!

Neä, fy tusan vad härligt det är med hösten! Redan nu så är det kanonfint ute och man vill vara där hela tiden! Och ännu bättre är det på kvällarna.. för det blir mörkt relativt tidigt och kolsvart. Då är man minsan ute och promenixar en värre runda ( eller så långt som benen och sinnet orkar med ).

Idag ska man in till staden en 2 sekunders veva för att lämna in pengalappen! Utan den skulle dagarna vara bra mindre lyckade!.. Jag väntar fortfarande på ett brev som jag hoppas kommer inom en snar framtid.. för den innehåller nämligen en viss den av min framtid.
Vi får se hur det blir imorgon, det var ju tänkt att det skulle bli Girls night. Eftersom vi brudar har aningen svårt att ses. Hittills är det en av oss fyra som var tvungen att avboka och en andra som var tvungen att komma med besked imorgon.
Det är så synd! Man har ju sett framemot en del tjatter i gott sällskap.. för vi ses oförskämt sällan! Men det blir ju oftast så när man blir äldre, att tiden inte riktigt räcker till av någon anledning.

/H

Vilka problem

                                                  

Det är inte lätt att både vara sjuk och rastlös! Men nu är tvätten gjord.. jag har dammsugit och torkat lite golv.. och nääääääästan hela sängen är bäddad. Men usch nu känner man att man lever..det blir ju inte bättre av att springa runt som en påtänd kanin, samtidigt så ville jag verkligen att det skulle kännas rent nu när man ändå tvättat.  Dock flåsar man som bara den när man håller på! Någon dag måste jag på nytt ta tag i garderoben... hojoj! Hur lyckas man med att stöka ner en sån liten yta så fort??
Nelly fick ta ren sväng in i duschen, och jag ska göra detsamma om ett tag.. sen är vi alla rena och klara för att hoppa i säng när kvällen faller in!

Nu ska man nog kika på tv och vila upp sig så man inte blir sjukpensionär vid 21 års ålder! Fniss, ja det skulle låta det? När man är i sina bästa år!!! Nej, för fan, här ska vilas innan man ska göra annat!


/H

Jävla förkylning!


Åh det ger aldrig med sig! GRR! Men det är bara att fortsätta som jag gör så kommer det att försvinna en vacker dag. Idag är det tvättdax! Härligt att få allt rent och fint! Fast jag skulle önskat att hjärtat var hemma och hjälpte till, eftersom man mår som man gör.. men det går bra ändå! Idag blir även täcket och kuddarna tvättade-MUMS! Åh så mysigt vi kommer ha det inatt, nytvättat allt á la sängen , renbäddat och nyduschade! Finns få saker som slår det!

Var ute en sväng med Sessan nu och det är otroligt härligt väder! Soligt, lagomt varmt/kallt, fina färger överallt.. ja kanonväder! Så vi drog en sväng och hade det mys vi två. Dock DÖR jag när jag kommer hem.. hela jag lägger av.. näsan rinner som en vattenkran och jag tycker enormt synd om mig själv! MEN tvätten är snart klar och sen kan jag vila.


/H

Nu är det MIN tur!

Hihi, åh vad roligt det är att ordna saker för andra! Älskar det! Har kommit fram till vad jag ska ge hjärtat när han fyller år. Så det känns superbra! Jag vet att det är väldigt många dagar kvar, men jag tycker om framförhållning! Då har man kontroll, vilket ALDRIG är fel!
Det är även skönt att vara på andra sidan, dvs, den som VET istället för att vara den som dör av nyfikenhet!

Ibland känns det jävligt bra att ha kontrollen!

                         


/H

Nu ere jul igen!


Åh vad härligt att det snöar! Jag missade ju förra gången det gjorde det när vi var i stugan.. för där såg jag ingen snö.. däremot var det enormt mycket frost på Lördagen.. och kallt!
Nu när jag ser snön därute så kliar det REJÄLT i fingrarna.. jag vill ta fram julgardinerna, julgranen och pyssla ( göra pepparkakshus, baka lussebullar, göra knäck, dricka glögg tillsammans med trevligt sällskap, göra julapelsiner etc)
Åh vad jag vill!! Dock vet jag att det är en del jobb när det blir jul, man måste ju stryka julgardinerna, och eftersom jag befinner mig i ett nytt hem denna jul så måste jag även testa vart gardinerna ska sitta. Vi ska även inskaffa en ny julgran och eventuellt lite pyssel till den, och jag verkligen ÄLSKAR allt som har med julen att göra!!

Åhhh vad jag vill de nuu!!

Idag kom Ubbes mamma förbi på middag också.. det är ju alltid trevligt med lite sällskap.. och fy på både mig och karln.. vi äter sällan vid matbordet! Men det är ju eftersom det oftast är han och jag.. och finns det något mysigare och bekvämare än att sitta i soffan och mysäta till någon bra film, och därefter faller man ner i en mysig varm famn?
Men som allt så kan skenet bedra.. alla dagar ska ju inte vara den andra lik, variation är alltid bra.


/H

shit pommesfrites

fan va jag har ont i röven!! och i låren...ja, badminton är nog ganska bra träning ändå:) Ikväll bär de av igen en sväng..måste ju träna litegrann iaf innan man kliver in på tävlingsarenan på lördag. Snart kommer morsan hit på middag!

/ U

Vi två

Åh korten är så sjukt fina! Det finns en del av dom som jag verkligen skulle vilja förstora och göra tavlor av! Det skulle blir hur snyggt som helst!! Jag älskar ju tavlar, och framförallt när det är personligt.









Lite fina kort
























/H


Helt galet


Fan vad Sverige börjar gå utför.. vi vet ju alla förändringarna som har skett gällande sjukskrivning och försäkringskassan osv..
Läste i tidningen idag om några gravida kvinnor som haft problem just under den tiden, smärtor i rygg, foglossning etc. Men har ej fått godkännande av försäkringskassan med svar att "- Att vara gravid är ingen sjukdom."
Hm, neä, visst det är INTE en sjukdom, M E N de svårigheter som uppstår under en graviditet kan klassas som sjukdom! För skulle en helt vanlig person, man som kvinna, ha de symptomen och problemen så skulle dom nog kunna få möjlighet att vara sjukskriven. Uch! Man blir så jävla förbannad!

Idag mår jag iallafall bättre än igår, tur tur tur!! Så det är inte för att jävlas som jag tjatar på om mina kurer när jag eller gubben blir sjuk! Hade jag inte haft mina knep så hade jag nog legat exakt lika död som igår!
Men det är en bit kvar innan jag kan klassas som frisk!



/H

Men är det ändå inte..

..lite beroendeframkallande??


Urrkk

Usch det är verkligen inge kul att vara sjuk! Man gör absolut ingen nytta alls.. och jag trodde jag skulle dö på förmiddagen då det kändes som om hela Sverige ville prata med mig.. usch!
Och visst frisk luft ÄR BRA för en, oavsett vad! M E N! Det är verkligen inge kul att behöva gå ut och gå promenader när man känner sig som ett söndermosat äpple.
Jag har åtminstonde hunnit med att boka tvätt tid.. vilket är bra och strongt gjort av en sjukling. Däremot har jag sett på någon film idag och bara vilat.. inte för att jag känner mig bättre än.. så det krävs tålamod!

Ikväll har jag åtminstonde turen med mig... det är ju Svenska hollywood fruar.
Usch vad jag diggar sånna där program!



/H

Nu ere..

.. Söndagsmys!! Jag ligger redo i soffan i min finfina pyjamas, tända ljus och inväntar Ensam mamma söker. Ubbe kommer komma precis i tid inför myskvällen!
Härligt! Man ska ju ta det lugnt när man inte är frisk, och man gör det bäst till bra tv program med en älskling tillgänglig.

Har jag berättat att det verkar hända grejer gällande jobb och så? Jo, av någon anledning så HAR FAKTISKT regeringen och alla nissar som ska bestämma över oss Svensson lyckats med något riktigt bra! Så det kommer förhoppningsvis inte dröja länge. Åtminstonde inte tills jag är sysselsatt!

Nu kommer en av tjejerna att försvinna tillsammans med Simon.. men om 2 veckor så!


                                                                                Lea








/H

Ojoj vilken vecka..


Nu så är man här.. och ja man lever!! I Tordags hade vi en trevlig tjejkväll som avslutades på G3! Och det var trevligt.. dock är det inte lika kul att vara på krogen som man kan tycka innan man väl kommer dit. Men det var över ett halv år sen man var ut så det var väl spännande(?). Nackdelen med krogen är att det inte bara är dom man TYCKER OM som är där.. utan även dryga och skadade människor. Jag var ju tvungen att skälla ut en kille som var väldigt otrevlig.

I helgen begav vi oss till stugan och hade det mysigt, lilla jag körde en massa bil.. och jag måste erkänna.. jag är så jävla bra! Däremot så fick jag en förkylning på köpet.. urk.. så jag mår allt annat än på topp idag. Men bättre att vara sjuk nu när man är arbetslös- R I G H T !??
Så veckan kommer vad jag vet hittills, att innehålla bli-frisk-kurer. Idag ska vi vara riktigt onyttiga och äta pizza!! Simon var mer sugen på hamburgare ..so be it!! Men jag ska ha en pizza.. en eeeegen.. som jag kan sitta och smaska på precis HELA KVÄLLEN! Och om jag har tur... så kommer den att finnas här imorgon bitti också.


Känner mig lite smått tvungen att lägga ut några kort.. dels från middagen då jag fyllde år, mitt och hjärtats ettårsdag och från i Torsdags...


  
 


   






RSS 2.0