Fantastisk kille!


Jag har den absolut underbaraste och sötaste sonen i hela, hela världen!!PUNKT!
Än så länge är han väldigt lättsam, och vi har vissa rutiner som funkar alldeles perfekt. Man får hoppas att dom håller i sig länge. Men man får vara beredd på det mesta.
Och nu känner jag mig frisk och kry vilket gör att man kan njuta av saker och ting på ett helt annat sätt.. och fastän man inte sover så mycket så orkar man ändå saker.
Idag ska vi få besök från annersia.

Man är dock lite mör i kroppen sen långpromenaden igår, jisses, ändå från Lugnvik till Körfältet.. det är.. as långt! Iallafall när det ligger massa snö på marken och snöar en massa.. då är det långt.

                      

                                                Världens bästa gullunge!!!

Debut!


Det är många första gången saker man ska uppleva nu när man är M A M M A. Idag tog vi första turen ute med barnvagnen. Skönt att komma ut en sväng.. men man har inga muskler i övre kroppshalvan så det är lite tungt eller vad man ska kalla det.
Det gick iallafall jättebra och lillen sov hela turen. Träffade även på en från föräldragruppen när vi skulle till och bege oss så vi fick sällskap.

Imorgon ska vi bege oss till stugan och mysa en sväng.. hundarna ska få raca av sig riktigt! Så vi hoppas att det inte blir så kallt. Blir även ett besök hos gammelmoffa.

Idag är han 7 dagar gammal och jag tycker tiden går fort! Och än så länge så är Walter så lättsam och nöjd och för att inte tala om hur söt som helst!!
De enda jag vill nu är att brösten ska bli som dom borde vara.. har gjort nått knas med ammningen, tror han sög lite för löst förr i dagarna, vilket resulterat i AJAJ på tuttarna...och det kan ju ta någon dag för det onda  att försvinna så jag LÄNGTAR.
Amning är fasen en hel vetenskap innan man fått till det och gjort det i en evighet tror jag.. man måste tänka och ja se till att det blir rätt hela tiden för att skona sig själv..jisses.

Sitt dilemmat har iallafall blivit bättre och jag tycker att livet är BÄST. Tänk när tuttarna är som dom ska.. då finns det inget att klaga på inte! Inte för att det egentligen gör det nu heller.. mest bara lite irritérande moment i vardagen.. hehe

Underbara varelse!


           

                    

                                                                



Den här killen alltså, vilken underbar skapelse! ATT man haft en sån där söt sak i magen! Helt galet sjukt!
Både inatt och natten därinnan har varit kanon, jag har fått sova 3-4 timmar i stöten vilket är kanon.. man blir ju inte så galet trött på dagen då, utan man har orken att göra något. Får hoppas att han kommer vara en snäll kille framöver också.. men man får var beredd på det mesta.

Idag har man haft besök också, vilket var trevligt.
Ska ta och fixa med någon film till ikväll så jag kan ha mys med killarna i mitt liv!




Hemma!


Ja, ingen har väl missat att man kommit hem direkt. Här behövdes inte skvallras till någon annan än familjen så visste alla om var man höll hus, hihi^^ Och gudars vad skönt att han kommit. Idag blir han 5 dagar.. och det känns som om det går fort!
Idag var vi på andra vägningen och då går man förbi BB, och det känns som om det var jättelängesen vi var där!
Nu var vi ju inte där så länge heller, utan vi begav oss hemåt tidigt, cirka 22 timmar efter förlossningen.

Men när man väl var där fick jag även fler värktabletter, samt råd om vilka tabletter jag ska kombinera med alvedon efter den här "kuren" är slut.
Alla pratar om att förlossningen är jobbigt.. PFFTTTT.. det här efter är fasen värre, varför pratar ingen om det?
Idag kan jag iallafall sitta någorlunda och det känns gudomligt att det bara kommer bli bättre!
Jag som gått runt med olidlig smärta sen hemkomsten mer eller mindre, men det är inte så lätt att veta hur ont saker och ting ska göra eller hur länge det ska göra ont.

Suck


Hur kan nånting som är SÅ nära kännas SÅ långt borta?
Har precis kommit hem från mvc, och ja.. vi är ju inte direkt glada familjen.. det har vi inte varit på någon vecka. Vi vill ju inget annat än ha en bebis hemma nu! Och vi blir galen!!
Vi har fått tid hos mödra specialistvården imorgon och ska dit och ja.. göra det man nu gör där. Mest troligt i vårt fall... höra vilka bra värden man har och säkerligen hur bra barnet har det.
Och, Jaaa, självklart är det bra att allt är BRA, missförstå mig rätt..

Än så länge är man bara öppen den där ynka centimetern och verkar och allt som har med en förlossning att göra visar inte en skymt. Men visst, det kan ju gå undan, ALLT KAN hända. Men på något höger känns det inte som om det kommer att göra det.
Om bebisen inte kommer av sig själv, kommer vi på nytt bege oss till specialistmödravården på Torsdag och sedan få tid för igångsättning på Fredagen. Det vill säga om inget händer där emellan. Det KAN ju vara så att vi blir igångsatt imorgon.. det KAN vara så att vi blir det på Torsdagen... det KAN vara så att det händer något av sig själv vilken sekund, dag som helst.
Men.. senast Fredag som sagt.

Och jag VILL INTE bli igångsatt för i helvete!! Jag vill att den där i magen tar och trycker igång kroppen så att man får ont så in i helvete och åker in till förlossningen och gör det man förväntas göra där!!





Vilken man!


Åh jag är ju verkligen gift med en riktig pärla! Han ordnade med supergod mat som man smällt i sig och fixat gotta till ikväll. Nu kikas det lite på skidskyttet innan kvällen börjar med Idol och sedan film!
Och för en gångs skull har vi flera filmer att välja på, som vi inte sett!! Snacka om planerad myskväll.


                   


             


Det har varit en bra dag idag... inga direkta magkramper att klaga på.. bara liiiiiiiiiiiiiiite känningar av det har man haft, men ingenting jag tänker klaga över.
Och jag kunde inte vara lyckligare, flickan ville ha balklänningen! Äntligen är den såld!!!
Så här är man numera en klänning fattigare, men ändå rikare! Perfekt nu i tider då alla företag ( eller vad man nu ska kalla det ) ska hålla på och strula! Så jag känner en liten lättnad!

Och det var lite extra roligt att hon som skjutsade hit flickan för klänningprovningen var min gamla lärare ifrån gymnasiet.



Sent ute


Men jisses vad saker kan stänga tidigt på en Fredag! Jag som skulle till att trakassera dom inkompetenta människorna som arbetar på Kommunals akassa. Inte! Dom stänger 12.00.
Sen tänkte jag ringa fk för att kolla med dom istället om jag kan få hum om det kommit någonstans.. mennnee... ja.. köerna dit idagens tider- Omöjligt!

Idag ska det komma en tjej och kolla på balklänningen och testa den, och jag HOPPAS verkligen att den passar och att hon vill ha det! Dels för att man får pengar, men även för att slippa ha den hängandes i garderoben. Den har inget syfte what so ever.. jag kommer aldrig att ha användning för den igen och det är bara onödigt att ha den hängandes och samla damm.
Så förhoppningsvis går detta vägen annars vet jag inte vad jag gör.
Det är inte det lättaste att sälja sånna där klänningar kan jag säga. Och dumt nog vill inte dom 2 ställena i stan ( som jag vet om ) köpa begagnade klänningar tillbaka. Dumt nog. Med tanke på att man bara använder dom en gång och dom är i precis samma skick som en uthyrd klänning.

Ikväll är det MYSKVÄLL med mannen i mitt liv!! Han ska laga middagen, Mumma! Och självfallet blir det Idol och lite film. Men film. Oj inte lätt att hitta någon inte! Men ska se vad lilla madame kan få fram!


Och nu hoppas vi på att bebis kommer INNAN helgen är slut! För vågar jag säga att jag är frisk nu? * PEPPAR PEPPAR*, dunkar näven i bordet, kastar salt över axeln och ja, vettegudarna vad man ska säga. För hittills verkar jag må bra. Inga magkramper idag, bara en-två små, små, små!
 
                     Nu sitter vi här v.41+4   (!!!!!!!!!)


Alltså AJAJAJ!


Åh vad förbannat ONT det ska göra att vara drabbad av parasitjäveln! Fyfan för magkramp/knip som kommer och går! Jag trodde jag var fri allt, men nejdå såklart man inte är. Sen i Måndags eftermiddag har jag haft det där onda i magen, och visst man hade andra eländiga symtom måndag och Tisdag men dom är väck.

Jag skulle hellre se att jag var tvungen att sitta non stopp på toan än att behöva ha de där onda i magen. Fan, kommer ju inte kunna känna när man har värkar för man har redan så jävla ont som det är.
Men kul.. man ska väl få genomlida fler dagar med enorm smärta i magen, för att sedan få annan smärta i magen.. som i sin tur kan ge en ett barn och som i sin tur tar bort all smärta.

Det gör ONT!!!

Julklappar


                           


Så nu är årets första julklappar inhandlade och inslagna!! Kanon! Känns som om det blev bra julklappar i år, dock har vi nått paket kvar, men så kan det vara när man är som alla vanliga svenssons- Ute i sista stund.
Det enda som saknas på paketen är snören, men jag ORKAR inte just nu, så dom får se ut som dom gör i stundens hetta, men innan dom ska delas ut så kommer dom vara färdiga.


Sjukdomar


Men ska man ha tur eller TUR!
Inte nog med att man hade en förkylning som aldrig ville ge med sig. Den har väl i princip nyss försvunnit.
Neä, man skulle till å få den där jävla parasiten också.. inte Ubbe, JAG såklart. Jag som har en otroligt bra relation med min kropp i dagens läge.
Däremot så verkar de som att det har gått över nu. Fick det där i Måndags eftermiddag och led hela kvällen/natten och hela gårdagen.
Idag har man sluppit feber, otaliga toalettbesök och framför allt magknipen! Fan vad jävla ont i magen man hade!
Är fortfarande lite öm i magen , men glad att slippa problemen.

Vet inte om parasiten fortfarande lever kvar i flera veckor, men så länge jag slipper lida genom symtomen så är jag glad.
Så nu kanske man kan få hålla sig helt frist????????????
Ganska jobbigt att behöva bli sjuk om och om igen och veta att man snart ska föda. Det går ju inte på en sekund att återhämta sig från feber och sjukdom direkt.

Nu har vi gått 9 dagar över tiden, vilket är på tok för mycket. Här finns inga förväntningar om att en bebis kommer dyka upp, däremot förhoppningar!

RSS 2.0