Glider vi i sommartider!


U N D E R B A R T! Nu börjar vårkänslorna dyka upp!! Idag har jag bestämt hur min semster/ ledighet ska se ut i sommar. Och det känns riktigt riktigt bra!! Riktig ledighet i Juli och lite mindre resterande. Jag har det så förbannat bra just nu.. pengar är absolut ingenting som jag behöver oroa mig för!Skönt!
Neä, jag kan med gott samvete vara ledig hela 2 veckor och njuta som nybliven Mrs Hanna Jonasson.

Igår hittade jag även nya mjukisbyxor.. jag har under en tid fått lite pikar för mina gamla, och nog har det varit befogat;)
Hittade även 2 hood tröjor.. så man kan mysa järnet nu.. till och med GÅ UT med myskläderna!! Håll i hatten!!

Ska ta och beställa ett par byxor och imorgon blir det troligen ett cykelköp. Jag är SÅ JÄVLA DUKTIG.. en MIL om dagen blir det... varje gång jag ska jobba. Så det är bra att jobbet är en bit bort..  träning både före och efter.. här behövs minsann inget dåligt samvete! och redan efter 2 dagar känner jag att energin är på väg tillbaka!

Snart kommer karln och han ska få smaka på jordens godaste soppa som jag drog ihop. Den här månadens matlista är bara DREGGEL, Jag sa -DREGGEL!!!!!!

/H

Hej, jag heter Hanna och jag är...



..Lite smått knäpp ibland. Jag har tappat räkningen, men jag är 99% säker på att det är den 5:e veckan ( nu på måndag, inte 6:e )  som jag varit snusfri. Och fortfarande (?) kan jag få för mig att vilja köpa min underbara snus och trycka upp en hel dosa under käften!! För jag vet att det är så jävla gott!!

                 Jag har ångrat mig, jag VILL INTE sluta!

MEN!! Jag är inte dummare än dummast!! Jag har plågat mig själv i snart 5 veckor... och jag tänker fasen inte låta det vara förgäves. Så självfallet biter man ihop..
Det var en del som sa till mig att suget skulle försvinna efter 14 dagar, eller att dom dagarna var värst..
Hm.. jadu.. jag tror nog att dom första 10 åren kommer vara kämpiga.

Med tji den som ger sig!! Jag gjorde ett val att jag skulle sluta en dag, och tjurig som man är så ska man fan fortsätta med det man påbörjat!!!!

/H

" Där fick du din jävlafan"


Hahaha!!!Sveriges värsta bilförare är ju som det är, diggar dock ett par, sjukt roliga ju!!

Idag har vi bakat bullar, och GUD vad gott det blev!! Troligen för att jag är bäst på att baka * blink blink * och för att jag var så grymt sugen på just KANELbullar. Sist jag bakade var det ju Mamma-bullar.
Lyckades även flörta hit lite besök som fick mummsa bullar, Magda med familj och Mamms och Papps..:)
Nu sover Simon och jag sitter och tar det lugnt efter en lång och skön dusch.. och snart kommer hjärtat hem.

Nu har ju forum dragit igång igen, och inte har jag tagit mig iväg dit. Har aldrig lyckats tagit mig iväg. Däremot har jag inget direkt sug efter det heller. Vemdalen är inte direkt mitt ställe att vara.
Jag har varit i vemdalskalet... och ja.. det är det.

Neä, jag ser mer framemot en hel VECKA i en stuga.. nära till vatten... sol... underbara människor... god mat... och tonvis med KALL öl....... Det mina vänner, är vad jag kallar livet!
Gaahh.. nu blir jag sommarsugen!!!

                         GE MIG SOMMAR!!


Vilken glädjespridare!

Gud vad jag tycker att Jonas Helgesson är underbar!
Det är precis sånna människor som sprider glädje. Jag tycker att det är så underbart att se människor med en sån enormt härlig livssyn!


Åh vad galet glad man blev nu!! Bra dag!

Galet deprimerande

Fan vad deprimerande det är att vara hemma själv, usch. Att man en gång i tiden faktiskt bott själv ( ? ) Hur galet är inte det??
Skulle inte klara av att bo själv i nutiden. Jag älskar att komma hem till någon och att någon kommer hem till mig. Man har någon att prata med och någon att hitta på saker med.
Men de e klart, man är ju uppvuxen med ljud runtomkring sig så det är väl det man vill ha antar jag.

Nu har man gjort dagens goda gärning.. och jag e grymt sur för att vi inte har ALLT jag vill ha hemma.. har massvis av gånger gått ut i köket för att börja baka, men fick slänga bort tanken när man såg att inte allt fanns hemma, men bröd borde jag faktiskt baka.. finns inge lättare att göra i hela världen...
Men var har ni gömt orken???????????????????????????????????????????????????????

Jaja, man ska la njuta av nystädade hemmet och mysa



/H

Härligaa dag!


Fasen att det inte kan vara så här bra väder varje dag!!
Idag har man hunnit med en del. Var på &%¤#" möte på stan.. åh, jag är så förbannat jävla glad att det var näst sista gången jag ska dit!! Gud vad dom där människorna inte gett mig ett skit. Dom har bara varit en börda.

Gick upp till J, drack kaffe, bubblade och fikade go fika- Mums! Nu får man nog banta i 100 år, eftersom mamms och papps bjö på gobitar igår också... och man tog en bulle hos bror.

Det är typiskt att det ska vara så svårt att hitta tyget som jag vill ha.. åh, åh,åh! Hoppas jag hittar det snart så man kan börja sy.

Nåja, nu ska man nog snart ta och städa kanske.. de här gruset har jag lyckats krypit upp här och där igen, huga! Och man blir bra förbannad när man lyckas träffa en sten rakt under fossingen inne.. ajaj.


/H

Snyggingar





Tråkigt,tråkigt,trååkigt!


Idag har man haft besök av syster och J, dessvärre kunde de andra inbjudna inte närvara pga.. en trolig skvätt av magsjuka. Stackarn!!
Vi har kommit en bra bit på bröllopet, och snart, mycket snart är allt klart! Jag känner mig inte orolig för nått faktiskt. Men jag håller tummarna för att klänningarna vi hittade idag kommer vara dom rätta * hoppas hoppas*
men det visas när vi testar dom.

Nu regnar det!! Och jag Ä L S K A R regn!! Speciellt en kväll som denna, då man inte har en enda anledning till att gå ut. MEN problemet är att jag är själv. Och fy bubblan vad jävla tråkigt det är att vara själv! Visserligen så har jag båda prinsessorna hemma.. men ingen människa att prata med.
Neä, trist är vad det är.
Tacka gud för bra program till kvällen.

Har iallafall lyckats få till en städning idag, så livet känns hundra gånger lättare, helt underbart att gå runt i lägenheten nu- jävla grus!

/H

Ohhhmy love, my darling!


Håller på och bakar idag, och jag dreglar.. Mmm.. vad gott det ska bli med nybakta bullar- MITT PÅ DAGEN!
Gubben är och tränar, och jag ska svulla.. oj vad vi kompletterar varandra;)

Imorgon ska jag och siss ta och pyssla lite till bröllpet, och gud vilken bra man jag har!! Han har haft hand om sånt som jag hatar och jag frå istället göra det jag tycker om, bra samarbete:P


Nej, nu måste jag nog slänga in bullarna i ugnen så man kan få smaska på dom,!

RSS 2.0