Shake that ass with me



God morgon!!! Här är man nyvaken för mer än en timme sen och har fått i sig frulle och suger på min goda kopp kaffe och en snus! Igår var en minst sagt händelserik dag.. puh!! Nu är spis och diskbänkssidan uppe iallafall... efter en massa arbete. Vem kunde ana att den kan vara så komplicerat att sätta in ett kök??
Förhoppningsvis kommer spisen kunna bli inkopplad idag och vattnet igång i köket... det innebär.. ta da da da!!! Att vi har en diskmaskin igen! Men man får väl beräkna att det kan dröja tills söndag.
Idag är det matshopping och massa pill i köket som gäller. Handtag ska upp, några dörrar ska upp osv. Idag blir det även S T Ä D N I N G!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nuså.. nu ska jag fortsätta och piggna till , så att hyper donnan kommer fram även idag!


/H

The greatest love of all



Idag är det 8 månader sen vi träffades och 4 månader som förlovade. Och vi kunde inte ha det bättre! Jag älskar min karl mer än allt annat i världen.  Vi passar så otroligt bra tillsammans, vi kan prata om allt, göra allt och må bra tillsammans. En bättre person finns inte..det finna inte så mycket mer att säga än..
                                                                                                                                                       


/H

Someone like me


Åh evighetsgöra det här! Älsklingen kom iallafall hem på lunch, så man hann träffa han innan han begav sig på sitt mördarpass.  Idag är 3:e dagen som man knappt sovit en blund.. man har klivit upp tidigare än tuppen, och kroppen och knoppen har varit så sjukt trött.
Jag har iallafall skruvat i lite hyllor, samt en dörr..ikea skafferi med en dörr som man skjuter rakt ut.. jobbigt värre.. bruksanvisningen var återigen fel! ( Obs, jag gör aldrig fel), men nu sitter rackarn på plats iallafall!
Jag har även raggat till mig hjälp idag också.. så det går undan!!! 3:e dagen idag, och ena sidan kan klassas som klar dock inte alla detaljer, men det kommer. Andra sidan är överskåpen klara( utom detaljerna) och ikväll ska vi sätta fast underskåpen samt såga till och lägga på bänkskivan. Hålet för diskho, spis och blandaren, vatteninkopplingen osv kommer att ske under morgondagen..så den stora frågan. Kan vi klara av att bygga klart ett Ikea kök på mindre än 7 dagar?!

Här kommer lite mer aktuella bilder.




Tadaa!! Sidan som kan klassas mer eller mindre klar!




/H

Looking at my


Åh suck suck suck! Fy fan hur här ser ut, det ser värre ut än ett bombnedslag.. och det finns MASSOR att göra. Dock är många av sakerna svåra att göra själv... man vill ju inte själv behöva ta på sig skulden om man borrar helt åt h*lvete, hehe. Jag ska väl snart få till något, men jag tycker aldrig saker blir bra.. det lilla jag gjort på morgonen. Det är nästan omöjligt att vara själv. När det kommer hit en människa till, så man är 2, då blir det ett jädra duracellrace.

.... måste även säga en sak om gångjärnen................anledningen att det tog sån förbannad lång tid var att jag av misstag försöka våldföra mig på dom åt fel håll.
Ska försöka fixa fler bilder  sen, för det händer grejer varje dag! Det känns dock som om den här dagen kommer gå ut på att jag ligger i soffan och tycker synd om mig själv för jag inte kan göra något själv. Återstår att se!






Nu ska jag fortsätta med kaffet!
/H

I went down to

Oh vad roligt! Igår kom ju som sagt köket.. underbart!! Hela dagen höll vi på och skruva järnet.. det var inte direkt dåligt med kartonger som kom heller... neä, utan hela lägenheten var full av grejer. Igår kom en snäll karl och hjälpte oss med elen, så nu är det bara en liten sak kvar sen är den delen avklarad!! Vi har även kopplat in ugnen+micron! Skitsnyggt! Idag kan vi även koppla in kylen och frysen, samt att överskåpen ska upp, samt sidohyllorna.

Puh!! Nu har vi kommit ännu längre.. eftersom det är dag 2 på bygget. Första svarta luckan är uppe!
Dock har jag i princip varit själv hela dagen så vi har inte gjort så mycket, vi satte upp 2 hyllor och sedan hann vi inge mer. Jag tog mig tiden att kolla igenom så att allt fanns och så vitt jag vet så finns allt, underbart Ikea!
Snart kommer pappa och vi ska fixa det sista på ena sidan, eller iallafall skruva fast dom stora skåpen, sen kan man pilla upp hyllorna och sen luckorna.
Men!! Jag upptäckte att dom där jävla gångjärnen, inte är några förbannade "klick" som det står på bruksanvisningen... icke!!! Jag har fått till 3...................................................... på 2 timmar...........................................................................


Här är lite bilder som man haft tid att ta. Det kommer mer sen.






Så här såg ena väggen ut, massa jobb innan den blev rak, bra och snygg...



..och nu kan man se det här på den väggen!
( Suddigt så in i norden, men det komma riktiga före och efter kort sen.)



Andra väggen kommer sakta men säkert... det finns dock överskåp på den sidan nu..
Ska försöka fixa mer kort imorgon, för då kommer det se annorlunda ut..




/H

Yes!


Imorgon då KOMMER KÖKET!! Fy fan vad underbart!!! Ikväll var vi bjuden på middag hos pappsen , mm världens godaste mat! Fläskfilé gratäng med potatis och äppelpaj med vaniljsås till efterrätt. Super gott!!
Ikväll har vi fixat lite av det sista med elen, och imorgon kommer all el att vara färdig, samt att 07.30 dimper köket ner hos oss. Lyckan skulle inte kunna vara starkare eller bättre! Vi är båda så förväntansfulla och glada. Hela dagen imorgon kommer att ägnas åt att skruva, skruva, skruva, svettas, skruva, flytta, lyfta, skruva... etc. Men tänk vad härligt när man ÄNTLIGEN får ställa in det första skåpet i köket!! Sen väntas även den efterlängtade shoppingen!! YES YES YES!!


Kommer säkert att ha klagmarathon imorgon.. för gud nåde den gode fan som oss.. att det saknas någon del, att något är fel eller att något är sönder..


/H

I know




















Efter jag kom hem idag, med en inte alltför munter min så hann man bara till och städa undan lite innan lillkillen  och Lea kom till oss. Jag fortsatte städningen och de andra 2 begav sig med bilen för att slänga sopor. Dom fick även till uppdrag att handla mat.. det blev en del, frukost, middag och GODIS! Så nu är vår hittills lilla familj samlade.
Man fick även med sig ett gäng filmer hem.. äntligen lite nymodigheter till hemmet! Ikväll ska vi alltså mysa på film och äta upp det sista godiset.


/H

Bridge under a dophine


Igår var det minst sagt en aktiv dag... vi målade taket, varav jag blev vit prickigt precis över hela mig.. men inget en dusch inte kunde motverka. Vi tvättade ALLT vi kunde hitta i lägenheten, inklusive kuddar och täckena, så vi sov som riktiga gudar inatt!
Vi har även börjat fixa med elen nu, och efter det så är allt klart!! Fy vad underbart! Sen på Måndag morgon kommer köket och det är bara att montera ihop!!! Oh vad vi längtar till det!! Sen blir det "ögon shopping".. eftersom vi måste bestämma vilket kakel vi ska ha. Men det blir ändå helt underbart bara att ha satt upp själva köket... så man får alla saker på rättan plats.

Idag har man varit flyttgubbe med pappsen och bror min.. för damen man bodde med innan karln hade fixat nya möbler och ville ha lite space. Så vi har åkt och slängt skrot och ska frakta iväg resten. Jag hämtade även mina cd skivor.. ohh vad jag alltid haft bra musik smak! Ska hem och föra över musiken till min dator också. Det är faktiskt bra att ha kvar cd skivor eftersom de oftast finns bra låtar på dom, som man självklart inte vet vad varken låten eller artisten heter, eftersom man aldrig skrev det på skivorna.....

Snart ska man hem till byggplatsen igen , stöka på och förhoppningsvis kunna röja undan så att ställen blir beboligt

.
/H

christmas

Konstig rubrik, jag vet! Men de känns som dagarna innan julafton nu. För på måndag förmiddag mellan 7-11 kommer vårat nya kök!!!!!!!! Fan, har levt utan kök länge nu känns de som. Och de enda som är bra med de är att man lär sig hur mycke man kan göra i mikron...:) Idag ska jag och C dra om elen i köket. Shit va mycke man lär sig. Jag kanske till och med kommer att bli kallad händig nån gång i framtiden när man stökat på tillräckligt. Eller, ja när lillprinsen blir såpass gammal att han behöver hjälp med nåt i sin lägenhet eller nåt så måste man ju kunna hjälpa honom! Det är en pappas plikt tycker jag:)

Och nu är man långledig oxå. Slutade jobbet imorse och eftersom de är röd dag denna vecka så slutar eleverna skolan idag. Summa sumarum, jag är långledig!

Förresten, tack för ett mysigt välkomnande hem gumman;) Du får mig verkligen att må så bra! Puss mitt hjärta

// U

You´re not on the mens team

Åh fy fan vad jag hatar djurplågeri! Usch... man blir ju helt galet knäpp när man kollar på sånna kort, ser om sånt eller hör om sånt. Dom små söta djuren som bara finns, men som blir så äckligt illa behandlade av vissa fula icke-livs-värdiga människor!! Tvi tvi tvi!!!Man ska inte ens kolla på sånt, men det är svårt att kolla bort när det väl dyker upp i ens ansikte.

Nu ska jag se på Hells Kitchen och drömma om all mat dom lagar! MMM! Tänk om jag vore jury där??!!! Inte en jävel skulle bli underkänd! Just nu är det hamburgare som spökar i mitt huvud. Mumms!                                                                                                                            









Now I see changes


God morgon!! gaaah! Vad det känns som om man sovit länge. Man känner sig helt slut, imorgon ska jag kliva upp före 9 så jag kanske kan slippa den här över-sovda-kroppen.
Jag drömde en sjuk dröm inatt iallafall. Jag har vaknat sisådär hundra gånger. Det sista jag minns var att vi var på ett torg kan man säga, och man fick inte göra någonting där om man inte vägde 50 kg eller mindre. Men tack till mina drömmar, för det gjorde jag! 50 prick! Så jag kunde göra allt som hände där.
Jag och dom jag var med tyckte att 2 killar var obehagliga eftersom dom följde efter oss, så vi sprang till ambassaden och bad dom rädda oss. Vi ville ha skyddstillsyn och inskaffa besöksförbud mot killarna. Vi tolkade ryskan och fick godkänt. Dock sprang pojkarna efter oss iallafall. Så vi hamnade i ett stort tält där det var uppdukat för middag. Där stannade vi. Efter ett tag dyker James från Metallica upp och ska hålla en konsert på mitt bord. Det var inte direkt något publik där, utan jag och 3 till. Han hade bar överkropp och skulle köra en special snyftare och ville då att jag skulle lägga mig på han. Sagt och gjort, där låg jag. Och jag snyftade. Helt plötsligt så ska han till och ha sex med mig (?). Och han förvandlas till djävulen! Där ligger jag och snurrar runt på bordet med en djävul framför mig. Sen säger han att han måste ha butt sex med dom han varit med. Lilla jag är chockad som bara den, börjar skrika och springer fort som fan. Efter mig har jag djävulen James efter mig....

Puh! Där vaknade jag.. jag drömmer helt sjuka drömmar ibland, jag vet. Men det var på tok mycket läskigare än vad det låter. Men så är det ju alltid.

Nu ska man ta det lugnt innan man ska ordna massa vett idag.

/H

Action!


Oh så spännande, nu är personliga brevet nästan klart, och snart kommer jag att skicka in det. Sen är det bara att hålla tummarna! Fan att man är så förbannat kass på att skriva såna där brev. Tack gode gud för hjälp, internet och någorlunda vettigt, förnuft!

Give me give me!


Oh! Vet ni vilket jobbigt liv jag lever just nu!? Jag upptäckte att TOALETTPAPPERET är slut! Finito!Over!Gone! Och jag har inga pengar i denna bostad... jag tackar gud för att man kan dra en drill utan papper. Värre vore det om man skulle bege sig för något annat. I värsta fall får man väl bege sig till en granne. Om något så var detta dagens ilandsproblem.
Idag ska jag även ringa till ett jobb.. troligen så blir det så att jag ska skicka in ett personligt brev, men jag behöver ha mer info för att ens kunna sätta mig ner och göra det. Jag hoppas verkligen att jag ska kunna få det jobbet.. eftersom både yrket i sig, arbetstiderna och placeringen på arbetet låter så perfekt i mina öron! Men man ska inte hoppas för mycket, eller ens hoppas alls, för då blir man besviken om det skulle gå åt skogen.

Jag hoppas även att mitt gamla(?) arbete kan höra av sig med besked, eftersom det är enormt avgörande för vad man ska göra och hur man ska gå tillväga för att överleva. Verkar däremot som att bygget inte riktigt förstår hur pass avgörande det är för vissa.
Den här månaden längtar jag inte direkt till pengarna, eftersom det kommer vara så exakt på håret med mina räkningar, att pengarna inte ens kommer att räcka till en cyckeltur till stan... ja, snacka om pank. Men jag är ändå så pass glad att jag klarar mig, och att alla räkningar blir betalda av MINA pengar. Så jag håller tummarna att inga oförberedda räkningar dimper ner hemma hos mig.. åtminstonde inte i mitt namn.

         


Nu börjar man även bli lagomt less på renoveringen.. visst har man latat sig i några dagar nu men ändå. Eftersom gubben bara jobbar 2 dagar den här veckan, så blir det fetryck i mitten på veckan. Allt förarbete ska vara färdigt tills på fredag, därefter är det bara att vänta på köket.

the weekend

I fredags målade vi lite till i lägenheten. Vi höll på fundera på vad man skulle hitta på och till slut blev vi bara hemma med lite vin och öl drickande. Grannen L kom förbi och vi satt och snackade hela kvällen. trevligt! På lördagen åkte vi iväg ut på Frösön där nelly fick träffa sin första matte på kenneln. Dom va i full gång med att måla huset så vi blev inte så länge där. Men hon tyckte att Nelly va jättefin och att hon verkade må bra:)

Sen tog vi en tur runt naturstigen. En jättemysig promenad va de:)


Sen på kvällen var vi bortbjudna på middag. Kvällen började på ett väldans trevligt sätt men slutade på ett tråkigt och otrevligt sätt. Vart otroligt upprörd och va lika upprörd över de som sades hela dagen igår.

Igår vart det promenad, solning här ute och lite grillning. Kvällen avslutades framför tv:n. Vi såg deja vu. En skitbra film med denzel washington!

// U

You spin my head..


Oh! Det är inte svårt att få en låt inpräntad i huvudet!! Och sen är jag på tok för dålig på att läsa tidningen. Det händer massor i världen och i staden, men jag har ingen koll.. så fy skäms på moi!
Idag blev man väckt så där mysigt av hjärtat, och nyss har vi  skyfflat i oss kebab, fast jag tog falafel med strips idag.
Fan beslutsångest! Det är tur att karln var hungrig, för det skulle inte ha varit accepterat att stå i 15 minuter och fundera ut vad munnen egentligen var sugen på.
Snart ska man dra en någorlunda lång promenad och sedan fixa i köket.. det drar ihop sig.. snart  är allt klart!!



 Men gudars himmel vad jag vill ta nya kort! Det finns för lite, ge mig mer!


 /H

Thingaling tingaling


Ja, vem fan får inte den låten på huvudet nästan mitt i natten? Hehe..
Neä, men nu är jag ganska precis hemkommen ifrån grannen, drack en kopp kaffe, tjattrade och kikade på eurovision. På Lördag kommer jag att kolla på den OCH lyssna.. för idag hörde jag inte ett knyst 99% av fallen.
Jag funderade på om jag skulle måla lite mer i vårt , (snart) , färdiga kök. Eller åtminstonde snart färdiga "stammen" innan själva köket anländer. Men beslöt mig för att hoppa i duschen, slänga på mig mjukisarna och göra något annat. Klockan är ju egentligen ganska sent, så jag ska väl slå på en film om ett tag, Men först, lite dator!
Jag börjar bli små less på att städa varje dag nu, men det M Å S T E göras! För det går inte att leva i damm.. eftersom vi succesivt spacklar och slipar... så mitt mål är att uträtta sista slipningarna och sista spacklingarna under morgondagen, för att kunna fokusera på målning och lägga golv.. som inte smutsar ner varenda centimeter av lägenheten.

När man inte har så mycket att göra och inte är redo för sängen så är datorn en väldigt nice vän.. och jisses.. läsa bloggar är alltid kul, men hjälp mig och skjut mig gränslande över sängen! Ibland får mitt förstånd och tankesätt en riktig snetändning.. vissa personer som har bloggar och är "kända" är helt sjuka.. kommer dock inte nämna namn..
Men deras syfte och mål här i livet är att vara blondare än en vit matta(??!), vara brunare än den svartaste (ursäkta ordvalet) neger, vara smalare än Nicole richies lillfinger och smeta in läpparna i det vulgäraste kärringrosa läppstiftet som finns på marknaden. Hmm.. och hur lyckas damerna med uppdragen?
-Jo, dom bleker håret sisådär varje dag + slänger in långt blont löshår, solar 30 minuter solarium varje dag och solduschar en gång i månaden. För att verkligen lyckas få till den perfekta brännan, smetar dom in ansiktet med brunkräm a lá svart. Toppen på i:et för att lyckas bli en eftertraktad barbie i deras ögon, kan inte lyckas utan den perfekta kroppen.. så för att lyckas krävs ingen träning eller diet, utan en mer naturlig metod. Tillåt mig citera...".. Jag tycker inte om SMAKEN på mat. Jag äter inte för att det är gott, jag äter för att överleva..".. "Jag har inte anorexia eller något, men ibland tar det flera dagar innan jag äter. Och dom dagarna jag äter kan jag äta VAD jag VILL, hur MYCKET jag vill.. " etc etc..

Suck.. det är både upprörande och skrattretande..
Man kanske kan påstå att jag tappat flötet, men att inte tycka om SMAKEN på NÅGON mat? Och att inte ha någon ätstörning om man inte äter på vissa dagar och äter VAD man vill, hur MYCKET man vill vissa dagar? Vad kallas egentligen det om man får fråga?
Jaja, nu ska jag lägga ner, men man vill ju bara banka in lite massa även kallad hjärna, innanför skallbenet.

those were the days

Igår va jag på begravningen på min vän Micke som gick bort för några veckor sen. Otroligt fin och vacker ceremoni. Har aldrig varit på en borgerlig begravning förut. De va väldigt skönt att ta farväl och försöka gå vidare i livet. Jag kommer att komma ihåg honom som en otroligt öppen och varm människa som alltid hade ett leende på läpparna. Sen på kvällen gick vi ut och tog nån öl och pratade minnen. Såå kul att få träffa sina ungdomsvänner som man inte sett på flera år igen! Vilka tokar alltså!;) Kändes som att vi inte hade varit ifrån varandra någonting. Men de är väl så  när man är nära vänner..att man inte behöver prata med varandra på länge men sen när man träffas så är allt som vanligt. Och nu när en så här tragisk sak händer så får man perspektiv på saker som är viktiga här i livet. Kärleken förstås! Och vännerna som jag har sen jag va ung(länge sen alltså;)) ja, dom betyder otroligt mycke oxå! Och nu har vi lovat varandra att bli bra på att hålla kontakten och att ses MINST en gång per år för att umgås och minnas Micke. Så, här är till er mina vänner. ÄLSKAR ER!

Och tack Hanna för att du alltid finns mig när jag behöver de som mest!!

Didn´t mean to make you cry


Renoveringen är i full rulle. Köket kommer den 25, och allt ska vara klart tills dess. Igår och idag målade jag väggarna lite. Det är inte alls speciellt mycket spackling och måleri kvar egentligen... det jobbigaste blir att måla taket.. puh, finns det något värre? Men efter den här helgen skulle jag kunna tro att allt i köket är klart och det endast återstår taket och golvet. Vi hann även med besök av J och kikade på en film, åt ett ton med popcorn och 3 kilo godis!

Idag fick jag reda på att jag måste komplettera en av mina inlämningsuppgifter, suck , suck, suck!MEN! Som tur är, så behövs den inte inkomma förrän den 25 Augusti, så jag behöver inte känna någon stress för den uppgiften just nu, härligt! Sen återstår det bara att se om den senaste tentan blir godkänd eller inte..

Idag tänkte jag ta en lång promenad, troligtvis till Frösön.. men måste först kolla upp så man blir välkomnad någonstans med en kaffe. Annars är inte den långa mödan mycket värt.




     1/1 2009

Sen är det faktiskt så att jag har den underbaraste killen i hela världen!
Han får mig alltid att må så bra, och är helt fantastisk!
Det är så underbart att somna bredvid honom varje natt
( utom undantagen då han jobbar) Men nätterna utan honom är inte alls lika bra.
Älskar dig hjärtat!

Can´t stop the rain


Shit vad många kort jag har på min dator! Däremot så är 99,9% av alla kort fula, och även ifrån lite mer festliga evenimang. Men det är ändå kul med kort.. men tänk om man hade en bunt med snygga kort? Hur bra skulle inte livet vara då? Jag älskar kort!! Så en kamera måste jag och karln här hemma införskaffa... det är ju så mycket man vill ha kvar som minne, bränna på skivor, framkalla osv. Man kan ju även se hur "förändrad" man blir genom åren, skit kul.

Snart är det dax för gó maten!!



/H


We´re living on the edge


Man får fasen spunk på datorer ibland! Jag hatar när saker och ting inte går som JAG vill! och datorerna ville absolut inte samma sak som mig igår och idag.. förrän nu.
Igår var en härlig dag! Sov tills jag vaknade.. hade dock en sjuk dröm. Men drog med hundarna på en långpromenad i skogen. Vi promenerade i 1 och en halv timme- 45 minuter, riktigt skönt! Sen att vädret inte var perfekt är skitesamma.
Även idag begav vi oss ut i skogen, då på en mer hund-motionerings-promenad än en människo-och-hund-motionerings-promenad. Men lika mysigt var det!

Nu har man ju kommit till den punkt att gubben inser mina "brister".. ..egentligen har jag inga.. jag har ju klarat av att leva med mig själv bra många år nu. Men det är ju så att jag skulle kunna kallas fumlig. Men samtidigt så är jag inte det... ja visst jag kan tappa saker titt som tätt, jag kan spilla lite då och då, jag kan ramla/sparka in/gå in i saker ibland. Men.. vem gör inte det? Men jag är inte bitter, jag vet väl att jag är en liten flams pelle.

Ikväll ska jag och bruttsen är middag på Eastern, mm, jag totalt ÄLSKAR kina mat... eller ja buffen älskar jag! Och sushi.. innan man är mätt!! Mm Mm Mm!!! Munnen värmer upp sig inför kvällsakten.


jo

I helgen är lillprinsen här och idag ska vi ut på lite äventyr. Får se vart dom leder oss;) Älskling är i detta nu på skolan och skriver tenta. Jag håller verkligen tummarna för henne, för hon har kämpat och pluggat som fasen.

Va ner på stan igår och fikade med två vänner. Fasen, inte ofta man är ner på stan nuförtiden. Domus ser ju verkligen annorlunda ut. Ikväll är de årsmöte för klubben på bowlinghallen:) Så simpa ska få vara med farbror några timmar.

Just nu känns de jobbigt med köket. Man spacklar och slipar, men de känns inte som att de händer nåt. Fast de gör de ju såklart. Längtar som fan tills de är klart! Inte så kul att diska inne på toa:(

/ U


Mm Beer..

För att skapa den perfekta stämningen för plugg...

1. STÄDA- ingen jävel kan koppla av och känna lugnet i en stökig miljö
2. DUSCHA- man kan inte mysa utan att känna sig ren och len som en barn(s)rumpa
3.TÄND LJUS- utan ljus, ingen mys stämning
4.ÖPPNA EN ÖL- vad är mer avkopplande än en öl?

Checklistan klar!





                                                                                                                                                       /H

..And leave me to die


Guud vad mysigt med regn!!! Älskar verkligen det! Man känner myskänslan komma forsande emot en! underbart!! Idag har vi ordnat med köket, puh.. jag är inte den enda som har problem med för många bollar i luften samtidigt. Jag vill fokusera på en del i taget för att inte tappa motivationen eller den normala sinnesstämningen. Men vi har slängt iväg diskbänken också, så nu är allt väck!! Den enda som återstår nu är spacklande, slipande, målande, lägga golv... och sedan invänta köket.

Idag var vi ut till Sandviken för att leka med hundarna.. och Lea + grannhunden sprang på något vis in i taggtråd som vi inte visste fanns där i skogen! Usch vad hemskt! Lilla gumman har sår på frambenen samt på bakbenet. Jag hatar sånt där.. det finns inget värre än att andra lider. I förrgår drog Nelly en fetvurpa på asfalten när alla hundarna busade och fick ett stort krubb sår vid örat och ett sår vid benet. Dock är dom nästintill läkta nu.. så jag hoppas att Leas sår är mer ett minne blott imorgon.
Jo, nu är det ju hockey på tvn.. jag ska bojjkotta det och läsa... mm.. läsa..
Men snart är det dax för ett av mina mindre efterlängtade senarium.. och för att ha en liten chans att lyckas gäller det att försöka banka in lite "vett och etikett" i skallen.


Hejja Sverige!
/H

God morgon!


Nu har man sovit hela natten! Både igår och idag sov jag hur länge som helst.. det är inte bra. Man får bara ont i kropp och knopp och är lite små pömsig. Idag tvingade min stackars karl att ta morgon svängen med hundarna... fast han hade sovmorgon idag... men han kom upp, ut, in och somnade igen som tur var.
Igår träffade jag Lis, har inte träffat henne på alldeles för länge! Hon och jag har varit vänner sen 3 års ålder, och håller fortfarande ihop. En lång historia kort.. hon flyttade till Kalix med sin mamma när vi var ca 8-10 år och har bott där sedan dess. Självklart har jag varit och hälsat på och vi har setts när hon kommit ner för att hälsa på sin pappa och mig.
Men ju äldre man blir så uppkommer ju fler hinder, man jobbar konstiga tider, man åker bort, ja man kan göra en massa saker för att vara totalt upptagen. Så det är inte varje gång vi ses... men i snitt kan man väl säga att det blir 1 gång per år.
Men tacka gud för riktiga vänner. Fasen jag skulle nog bojkotta alla vännerna om jag hade krav, eller måste höra av mig till dem så att dom inte ska "glömma bort mig". Neä, vänner ska man veta var man har oavsett, sen är det helt upp till var och en hur ofta man hörs eller ses. Det enda kravet jag har är att man ska ställa upp i vått och torrt!

Idag ska jag läsa på ännu mera, för snart är tentan.. usch.. man får en dålig känsla i magen... tenta...Jag är ju bara en liten prick, hur fasen tror dom att jag ska klara något så propert som en tenta?!
Sen var det konstigt att jag får veta DAGEN och DATUMET jag ska göra den, men ingen info om tid eller sal... hugaligen... här får man minsan luska ut allting själv för att få koll på lägen.


Nu ska lillHanna ordna med en kaffe och ta en micropizza.!

Motivation


Jag och syrran, och dom som nyss köpt en liten Xerox!


Jisses, här är man nästan snurrig i huvudet, för som ni flesta vet så hatar jag att läsa + att jag skulle behöva ha glasögon.. åtminstonde läsglasögon. Jag har ju haft linser i ex antal år, men har även varit utan dom i snart 2 år, eller om det är ett och ett halft år nu kanske? I början var det ju kul, för då hade man färglinser, sen var det bara jobbigt att vara halft blind, klia sig i ögonen och tappa linsen om det var torr eller dammig luft. Jag ska införskaffa ett par brillor framöver, men jag måste bara hitta M O  T I V A T I O N E N till att gå till optikern och be om hjälp. Men det kommer ta ett bra tag för det krävs som ovan samt tid, ork, lust, pengar, vilja och VAL! Men jag har kommit en bra bit på vägen nu iallafall, det blir ju tokläsning för mig hela veckan eftersom jag har första saltentan på lördag, brr... saltenta..
Man ska ju alltid peppa sig själv.." Jag kommer att klara det, jag kan!"... men i mitt huvud låter det " FAAN, det kommer att gå käpp rätt åt helvete!". Så jag kom på den brillianta idén att skita i tänket, läsa som fan , försöka memorera och köra mitt bästa utan någon press från omvärlden eller ifrån mig själv. Jag får iallafall ta en paus så här på kvällskvisten och försöka få vett i skallen och kroppen. Jag har ju faktiskt tvättat för ett helt koloni idag också. Satan! Från och med denna dag, ska vi/jag/du bli bättre på att tvätta oftare... det är inge kul med 5 tvättmaskiner.

Vi bor ju i en byggarbetsplats just nu, vilket innebär, ingen spis, ingen ugn. Men jag har iallafall värmt potatismos och köttbullar i micron, så prisa microvågsugnar!

Lillsessan är  åter hemma i sitt rätta element!
/Hanna

Here I go again


Nu är rivningen i full gång, igår började vi med  att riva ut köket, och nästan allt är ute nu. Det enda som är kvar är diskbänken och diskhon. Men den vill vi få bort så fort som möjligt så man kan börja spackla och ordna till den väggen.. och självklart är det väggen som syns mest som behöver mest arbete.. så vi har en hel del att ta tag i sen framöver innan det nya köket inkommer.
Här är köket innan vi börjat riva, a lá före bilder.








Och så här fint ser det ut just nu..






                                                                                                                                                                         /Hanna

work on a saturday!!

Idag har jag jobbat hela långa dan på ett gruppboende. Ja, hade ju timmar att göra från i torsdags som blev förlagda tills idag. Läänge sen man jobbade helg nu alltså! Jaja, lilte helg OB på junilönen gör ju inget:)

Fan va jag älskar våran nya bil alltså! Den är så skön att åka i och sen efter tvätten igår så glänser den som faan.

Ja, och imorrn börjar rivningen av köket. Ska bli skönt att äntligen börja. De dröjer ju inte så länge tills de nya kommer:)) Vi ska sätta ut en före och en efterbild på köket såklart så ni får se hur de blir. Hoppas ni har en bra helg. Tjingeling

/ Ubbe

Wild Frontier


Oj nu ska jag dusch, lägga mig i mysisarna i soffan, läsa och se på tv. Jag behöver inte gå ut en enda sekund till idag! Hur häftigt är inte det? Det är länge sen man kunde göra det, och även innan 18.00. Hur coolt som helst.. men samtidigt vill jag inte byta ut mitt liv till att kunna göra det.



Senare så kommer ju en annan gos hem för mys...

/H

I think I took too much



Nu är den ljuvliga helgen här! Förutom att hjärtat ska jobba idag, så det känns som en helt vanlig vardag.I torsdags så var vi hemma i hemmet, och grillade på gården med en massa härligt folk! Och självfallet så dracks det öl och annat mumma. Det började med en riktigt söt drink och hockey, innan man begav sig ut till grillen... Sverige förlorade om det nu var någon som missade det.. men, ingen överasskning för min del, eftersom jag visste det innan matchen började, hehe. Efter festandet var slut i hemmet så begav vi oss för inkräktning hos grannen, sedan hem och kojja i sängen.
En riktigt trevlig kväll! Hann dock inte se skymten av någon majbrasa.
Men nu märker man att sommaren är här, det är varmt, soligt och träden börjar göra sig av med det bruna,
trista grå, och välkomnar det vackra gröna!!


Nelly är ju hos mamms och papps i stugan och man saknar ihjäl sig efter skruttan!!! Hon kommer hem imorgon eller på Måndag, men det känns som en evighet. Vaddå inte behöva kliva upp och gå ut med någon kissnödig sötnos? Vaddå inte ha någon sötnos springandes runt i lägenheten? vaddå inte ha någon gosknul att pussa och krama ihjäl?
Fan hon är ju min lilla bebis!
Syrran och A har köpt en ny liten bebis i helgen också, en Rottweiler, skit söt var han! Längtar tills jag får träffa han.
Ikväll blir det en lugn kväll med Robinson.. Ja, jag vet att jag/vi kanske är lite knäpp.. men som ordspråket säger... "Once you pop, you can´t stop."

RSS 2.0