projekt

Jag har ju hållt på fundera ett tag nu på att försöka starta en killgrupp för ungdomar inom LSS. Fick ju iden när vi va på en föreläsning med en kvinna som heter Mia börjesson. Underbar föreläsning! Ni vet en så där föreläsning som när man lämnar salen så känner man ny och stor inspiration till att göra saker. Det brukar ibland kunna gå över och man återgår som vanligt till vardagen. Men inte för mig när det gäller hennes sätt och arbetsmetod. Det handlar lite kort beskrivet att jobba med dom positiva bitarna istället för det negativa. Exempel. Ungdomar vet ofta vad dom INTE får göra eller INTE ska göra. Man ska inte röka och dricka. Man ska inte slåss och inte retas. Och det är så inpräntat i dom flestas huvuden. Men ändå så är det väldigt stora problem idag med alkohol och droger hos ungdomar. Så Mia säger att istället för att fortsätta tjata om dom här grejerna så fokuserar man på sånt som är bra att göra istället. Hur ska jag vara en bra vän? Vad finns det att göra förutom att dricka? Och när man ska ha sex, vad är viktigt att tänka på? Så jag presenterade min idé för cheferna och nu verkar det som att jag ska få chansen. Jag ska få berätta om det här på en planeringsdag som vi har tillsammans med alla elevhem i östersund.  Sen får man se om det finns ett intresse hos målgruppen. Men jag tycker att de är väldigt kul iaf och det ska bli spännande om jag får dra igång den här gruppen. Jag tror att både jag och deltagarna kan lära sig mycket:))

/U

...


monday





Kände bara för att ladda upp några bilder jag gillar:)

/U

fluffinuff

Igår när Simpa kom så bestämde vi oss för att blåsa upp till stugan. Hanna jobbade så hon fick komma upp senare. Men när hon väl dök upp så hade vi hunnit både skotta, leka i snön och laga mat. Sen blev det myskväll i vanlig ordning med gotta och film. Vid sju så läste hjärtat gonattsaga för simon. En NY alfons åberg bok:) "aja baja alfons åberg" hette den:) Idag hade vi tänkt att ta en skotertur men vi tittade på termometern och bestämde oss för att -18 va lite väl kallt för de. Så vi tog en promenad upp till hannas moffa och hälsade på istället. Där blev vi bjudna på fika i vanlig ordning och jag fick även prata lite OS:) Jag ska iofs inte klaga för hjärtat har faktiskt börjat titta lite med mig och verkar faktiskt tycka det är kul..Speciellt med skidåkning!:) Hon är underbar mitt hjärta! Fasen va jag jag gillar att vara i stugan! Blir så avslappnad och lugn. Ingen dator och egentligen ingen telefon som man har uppsikt över hela tiden. Även fast jag brukar kolla den på kvällen om det är nåt speciellt. Annars får det vänta tills man kommer hem:) Vi åkte hem idag iaf för vi hade bestämt med några vänner att vi skulle träffas och ikväll är vi bortbjudna till grannarna som har satt in nytt badrum:)

/U

Hojoj en sån dag!


Jisses vad man har hållt på idag! Först jobb och sen har man bara sprungit runt... puh!
Nu ska jag snart skölja bort hårfärgen och gudars skymning vad skönt det kommer att kännas efter en lång dusch, och att utväxten är ett minne blott.. usch.. bojkotta utväxt.

Har fixat en del i Simons rum.. åhhhhhhhhh känner liite lugn. Har varit galen på allt stök där inne, men nu ser det bättre ut, så jag kan pusta ut! Inskaffade även nyckelskåpet jag suktat efter läänge idag, och precis som jag trodde, så passade det perfa där ute!^^

Kommer sakna ihjäl mig efter Nelly ikväll... bror min ville låna vovvsingen och klart han fick de.. behovet fanns inte... men ändå. Så det kommer dröja ÄNDÅ till imorgon innan jag får se henne glada tryne igen. suck.
Tur att man har en vovvsing att krypa ner mer iallafall!


Imorgon börjar mobiljakten.... ihh!


/H


Mobiiiillll


Jaa! Jag upptäckte idag att jag kan ta och inskaffa en ny telefon!! yes yes!!Inge mer krångel med telefonen, aldrig mer vara utan mottagning! Ahh, gud vad underbart det kommer att bli!
Så nu ska man ta sig an jakten på den nya telefonen.. det kommer inte att bli lätt.. men det är nått som MÅSTE göras!

Har suttit och kikat på nätet... utan lycka. Men jag ska ta en vända på stan och kika runt.
Ett minus som jag märkt är däremot att jag måste ha en ny vindjacka.. den jag har nu har gått och blivit kapputt. Dragkedjan åker upp hela tiden, vilket inte direkt gör den till sin rätt. Och visst, jaja.. man KAN laga den.. köpa en ny dragkedja och sätta igång med ett segt och långdraget arbete för att laga den.. men.. eftersom den är trasig så anser jag att jag kan unna mig en ny. Det var minst 5 år sen jag inskaffade den , så atte.... ja... kan vara dax för en ny.
Unna sig är bra!!

I veckan ska jag försöka pricka in en solning.. fan.. detär bländningsvarning när kläderna åker av!! jissess! Fasen.. ska styra upp nå.


/H

Alla hjärtans dag


Ja, då ska man väl säga några extra vackra ord till sin käreste.. ( som om man inte gör det varje dag ) hihi.
Helgen har varit helt UNDERBAR!!
Vi for ju till stugan. Hundarna är som vanligt helt döda efter en hård helg, dom ligger helt utslagna i soffan.
Vi hann mysa en massa och köra en jäkla massa skoter, och vi hade verkligen vädret på vår sida!! SOL, SOL och åter sol!

Igår gjorde vi en pang middag, för vi tyckte att det vore mysigare att lyxa till det på Lördan istället för idag, eftersom man kunde få en riktig skön sovmorgon... och middagen blev supergod!!!Ojjoj!! Jag kan jag.
Och gubben tyckte att det var lika gott som mig, bra bra!!

Sen så har jag ju verkligen den absolut underbaraste mannen i hela, HELA världen! Det finns INGEN som han!! Så enormt omtänksam och go människa!! Jag älskar han över allt annat. Jag fick ett supergulligt brev av han.. där jag även har en hel del gosaker (aktiviteter) att "ta ut" när tillfälle och viljan finns. Super bra! Och via det märker man verkligen hur väl han känner mig!! Men det är klart, är man kärester och enormt goda vänner, så är det svårt att INTE känna varandra utan och innan.


              Jag älskar dig enorm, enormt mycket! 
                                                        Du och jag föralltid

 

/H


2 hjärtan


Inatt blir det till att mysa med brudarna.. men i helgen ska hela familjen ha en riktig myshelg!! Det blir " picknick ", bastu, god middag, bus, skoterkörning / åkning, skogspromenader och miljontals pussar och kramar!
Längtar till imorgon!!                  
Åh vi har så fina hundar! Dom är vackrast i världen!
                       
                                                                    







Åh vad jag verkligen ÄLSKAR det här kortet vi tagit på Lea.
Är så grymt nöjd över det här kortet så!




/H


Otursdag


Åh fy attan! Från och med nu håller jag mig inne och hemma, med undantag för nattpromenixen med mina små vovvar!
Dagen startar med att jag är ganska seg eftersom jag känner lite lätt av förkylningen..
allt rullar på bra utan några som helst problem, men SEN!!
När jag ska till att spruta handsprit på händerna.... splash!! Rakt in i höger-ögat!!!! FY FAN I HELVETE VAD DET SVED! Jag sprang in till badrummet och sköljde ögat som attan.. men innan jag kom fram till handfatet så var jag självfallet tvungen att gå in i väggen..
Som dom flesta andra dagarna så var jag sminkad.. såg RIKTIGT snyggt ut.. ett sminkat öga.. och ett öga utan smink samt dunder rött!!
Ögat känns fortfarande konstigt, men jag kan se.. så det ska nog inte vara någon fara.

Idag skulle jag fara till mamms och papps för att kolla ställningarna.. ( inget konstigt med det ).. jag kollar posten- tomt. Och jag ska ta och få bilen uppför backen..
Ja.. det var lättare sagt än gjort. Jag gasar, backar, gasar, backar, gasar...skottar undan snö... och ja.. gör ALLT en liten kvinna möjligen kan göra.
Jag känner ilskan komma krypande..
men vill inte ge upp..
Efter ett tag inser jag att jag måste ha hjälp.. annars skulle jag stå där hela natten.. så jag ringer kusinen och hennes karl, och snäll som dom är så kommer dom till undsättning. Tada!! Ett kort tag senare är bilen i rullning!

Men för säkerhets skull så ska jag inte beblanda mig med saker som kan utsätta mig för fara, för någon slags olycka omger denna dag.. huga, huga!


/H

Man får väl ge efter?


Fan, förkylningen finns kvar.. usch!! Jag kunde åtminstonde andas genom snoken när jag vaknade imorse.
Och jag pimplar te.. usch.. när man dricker te då känner man sig sjuk, det känns som om det kommer ångor ur en.. huga. Men det är lite små mysigt ändå.
Så idag har jag legat i soffan, pussat på mina älsklingar här hemma och inväntar kvällen. Då man ska brumma iväg med bilen och bror mot annersia!

Men jag har 2 dagar att jobba sen är jag ledig, och inte fan ska jag behöva sjukanmäla mig!

Just nu ser man på förlossningskliniken, bra bra skit.


/H


Syskon kärlek


                                                                                                                



                                                                                                                           






Jag älskar dom här 2 korten på mig och mina syskon! Egentligen så borde vi bege oss till en fotograf som tar ett snyggt tribbelkort på oss.. för det finns få sånna. Åtminstonde fina om man säger så..
Så det ska jag försöka ordna fram , så man har ett snyggt kort på oss syskon som jag kan framkalla.



/H


Toodeloo!


huvva.. inatt drömde jag att jag träffade på två sjuka vänner, och jag bannade dom och sa:
- " Jävlar om ni smittar mig!!"
Och idag när jag vaknar har jag lite ont i halsen och känner mgi lite slö. Jag är inte döende, men anser att man ska vila bort skiten innan den verkligen sätter sprätt.
Det blir ingen stad idag utan blir illa tvungen till det imorgon, vill ju inte gå 2 dagar i sträck...

Men jag lyckades bege mig till macken och inskaffa lite sötsugsbegär!! Nam nam! Däremot... var det inte det jag egentligen ville ha.. hm.. jäkla sug som suger efter fel saker! Må be hjärnan säga till på skarpen. Jag stod och kollade in min kärlek.. men tänkte att jag kunde ge efter för suget.. hm.. ja.. inte blev man stimulerad av de inte.

              


Idag är man bortbjuden på middag! Alltid lika trevligt!! Men jag suktar efter FANTA CITRON!! Ingen kan fatta hur överlycklig jag blev när dom började tillverka den igen!! Åh, åh,åh!! Visst jag KAN dricka annan läsk.. men efetr ett halft glas är jag nöjd , men med fanta citron kan jag ta mig ett glas då och då och verkligen NJUTA!
Dock är jag dålig på att komma ihåg att köpa det, så det är ändå sällan jag får i mig denna ljuvliga dryck!


Igår valde jag att se FEED, ojoj.. den var faktiskt bra, men grymt äcklig!!!
Fasen vad glad jag är att jag inte var proppmätt när jag såg den, yuck!!!!!!


/H


Tiden rullar på..

.. sjukt fort!! Nu är det mini "helg", jag är alltså ledig i 2 dagar- skönt!! Ibland behöver man lite sovmorgon, men det lär väl bli som vanligt... man vaknar alldeles för tidigt och är på tok för pigg för sitt eget bästa!!
Jäkla dagar alltså! Farligt å vara ledig!

I helgen har man haft fullt upp med jobb och lill killen var här. Skjutsade även ut föräldrarna till flyget, och nu VET jag att dom ligger på plajjan och njuuter av sol och värme! Fy attan vad avis jag är!!
Och idag var maken min tvungen att jobba natt.. huvva huvva... det är ju bäst att ligga bredvid varandra och sova ut med varandra. Istället får jag nöja míg med att få hem en sexig karl tidigt imorgon bitti!! Inte illa pinkat de inte!!

Imorgon hade jag tänkt bege mig mot staden för första gången på en miljon-triljon år!!! Och tilloch med komma hem med KÖPTA grejer!!!!!!! Ojoj.... det var väl innan jul jag var tvungen att ta mig ner...
Men det är ju en liten dam som fyllt 3 år som man ska hälsa på.. samt alla hjärtans dag!
Och jag är ganska säker på vad jag ska GE gubben...det är den bästa saken ever!! Jag är smart... men det är klart känner man varandra riktigt väl och lär sig lyssna och snappa upp saker så är det inte så svårt.


Han kommer iallafall bli superglad, chockad, tacksam och lycklig!!


Neä, nu ska man vila efter en intensiv dag!!


/H


been a long time

Ja, här var de länge sen man skrev...tur man har en fästmö som är duktig på att uppdatera;) Jaha, i helgen har vi simon så det har varit full fart. I fredags for vi iväg och handlade..som vi alltid gör mitt i fredagsruschen, och som vi alltid säger att vi INTE ska göra..hihi...men men...hursomhelst. Simon har inte velat ta med sig hockeyklubben hit som han har hos sin mamma...så då for vi och köpte en..sen va vi ju tvungna att sticka ut och provspela den...simon tyckte det va jättekul! Han är en riktigt duktig hockeylirare....sen på kvällen stack far och son iväg och kollade på innebandy. Mest för att vi skulle få gå ut i pauserna och spela lite själva. Men de va kul. Blev sent dock. Simon kom väl inte i säng förrän vid halv tio! Igår jobbade ju älsklingen på förmiddagen. Så vi for iväg och kollade in vinterparken. Där träffade vi S och hennes dotter. VI grillade och lekte i borgen bl.a. När gumman slutade kom hon och hämtade oss. Men det var bara hem och vända, för sen skulle vi iväg på bowling. Jag och Hanna hade ett vad, den som vann skulle få en massage på kvällen av den andra...Men hör och häpna..Vi fick EXAKT samma poäng!! Så då fick båda massage istället:)) På kvällen hade vi myskväll som vanligt med simon. OCh gissa vilken film simon ville se...jaa...SCOOBY DOOOO..haha..jaja, man får väl offra sig att se den för femtielfte gången..Efter de var de gonatt för lillprinsen efter en lång och händelserik dag. Vi kollade på en film som heter couples retreat, ganska rolig faktiskt:) Och såklart, MELODIFESTIVALEN. jag gillade hårdrocksballaden. Olas låt ger jag inte mycket för. Det var väl egentligen bara den nämnda och Jessika andersson låt som jag tyckte va nåt,...Fakirens låt gillade jag inte! Nä, nu måste jag fixa frulle... // U

Neeeej!!


Nu fick jag världens sommarsug!! ÅHH .. jag blev så förbannat jävla äckligt sugen på att åka ut till en stuga med mysigt folk.. över en helg... ha massa god mat och öl.. nära till vattnet.. sola, bada, dricka öl, äta upp sig, spela sommarspel.. och bara NJUTA av livet! Åh jag blir galen, nu, nu, nu, nu!!!!!! NU!

Fan.. det är så att ögonen tåras... *snyft*


                                         Jag vill ha det nu, saja!!

Fett besatt!


Ligger och kollar på Outsiders på 5:an, åhh värsta bra program! Älskar de programmet så länge det handlar om nått spännande.. och som pricken på i:et svullar jag chips med dipp.. och det hela handlar om just fett- IN YOUR FACE!

Dock var jag inte såå sugen på chips. Jag vill ha popcorn. Jag har helt besatt i popcorn, och det BÄSTA jag vet är att ha dipp hemma.. för då jävlar blir det popcorn utav bara helvete!! Att doppa popcorn i dipp är som en dröm! Det är gudomligt gott.. mm.. mm!
Jag vet att alla som läser det här kommer att testa och bli fast ni med! Jag vet.. för jag har en gång varit den som var nyfiken och blev fast. NU har jag varit popcorn med dipp beroende i omkring 5 år....


Fasen, jag må bli bättre på att använda handkräm, händerna dör snart.. må fixa de!



/H

Fett besatt!


Ligger och kollar på Outsiders på 5:an, åhh värsta bra program! Älskar de programmet så länge det handlar om nått spännande.. och som pricken på i:et svullar jag chips med dipp.. och det hela handlar om just fett- IN YOUR FACE!

Dock var jag inte såå sugen på chips. Jag vill ha popcorn. Jag har helt besatt i popcorn, och det BÄSTA jag vet är att ha dipp hemma.. för då jävlar blir det popcorn utav bara helvete!! Att doppa popcorn i dipp är som en dröm! Det är gudomligt gott.. mm.. mm!
Jag vet att alla som läser det här kommer att testa och bli fast ni med! Jag vet.. för jag har en gång varit den som var nyfiken och blev fast. NU har jag varit popcorn med dipp beroende i omkring 5 år....


Fasen, jag må bli bättre på att använda handkräm, händerna dör snart.. må fixa de!



/H

Men det går ju så jävla bra!


Så nu har jag gjort mitt! finito!! Nu har jag i 7-8 dagar varit uppe mellan 5-6 på morgonen. Och imorgon ska jag ÄNTLIGEN få sova ut! Puh!
Idag har man efter hemkomsten hunnit med att städa, bädda rent hela sängen och satt i gång lite mer  tvätt. Resterande tvätt får bli tvättad imorn.
Ska även till mamms och papps och planera imorgon, dom jävlarna ska ju fara till Thailand IGEN nu i helgen, och lilla jag ska sno deras bil och ha hand om kissarna. Neä, men dom är värd resan, dom har haft sitt slit och förtjänar nu lite lugn och ro.

Måste bara tillägga att jag hatar människor som inte kan ta vara på sig själv! Hm, Ja.. jag blir så jävla förbannad!
MEN i övrigt så är jag som vanligt sjukt glad, enormt lycklig och precis som jag ÄR, och VILL vara!!


/H

RSS 2.0