Evig kärlek


Åh han är så bra och vacker min man!! Alla borde träffa någon som gör sig lika lycklig som han gör mig!! En helt fantstisk människa!!












Jag e en liten elefant!


Oj vad glad jag är just nu.. nyduschad, och terroriserar datorn!S K Ö N T.
Ibland måste man bara få ta det lugnt. Dock var jag tvungen att köra en omgång här hemma... hmm.. älskar vovvarna, och dom älskar vissa ben.. men mattan HATAR dom där benen. Så dammsugaren åkte fram.. och när det väl är framme så kan den lika gärna få suga runt i hela lägenheten.
Även renbäddat... MM! Gud vad underbart det kommer bli att krypa ner i sängen sen..!! Finns få saker som är så bra som nyduschad och renbäddat.

Imorgon har jag mördarpasset... så sjukt osugen, men det ger bra med pengar. Jag behöver inte ha dåligt samvete för att jag ska vara ledig HELA helgen!

Imorgon kommer lite pengar också!! Kanooonn! Ska försöka boka in ett möte med fd grannar... och se hur små liven växt till sig på Torsdag då man faktiskt är ledig hela dagen!!:)
Neä nu ska man fortsätta invänta ett samtal ifrån snyggmannen och se på hanna tv.


/H

Grr!


Det är helt galet hur slut man känner sig!!
Både igår och idag.
Igår fanns det dock en anledning, men idag? Vad vara felet?

Idag fick jag iallafall en liten kick eftersom lite av mina kläder kommit!! Yihaa! 2 skitsnygga linnen!! Kunde inte vara bättre, och passar superbra till sommaren! Tröjan var dock större än ett tält så måste byta storlek.. men jaja. tror man att man kan få på sig någon storlek som är för stor så.. ja..

Helgen var kanon! Väldigt trevlig middag, mammsen fyllde år och vi hade tid att pussas en massa!!= Kanon helg!

Nu till helgen kommer man också att ha det kanon!!!!!.. Hm.. nu ska jag ta och smida lite planer.. hehe!!



/H

Härliga dagar!


Gud vad tiden går fort när man jobbar BARA eftermiddagar.. man har världens tid att göra hur mycket som helst. Sen är man på jobbet.. och tiden rinner iväg igen.
Imorgon har jag en kort dag.. eller ja.. någolunda iallafall. Sen har jag lite ledigt.

Och nu väntar en massa roligt!! Det är fullbokat hela mars!! Gud så kul. Älskar att ha saker att se framemot! Och pengarna strömmar in nästa vecka..
Och snart, mycket snart.. dimper lite kläder ner till mig!!!!




/H


Traddaadaa


Oj, har gått igenom ekonomin- med ett LEENDE. Gud vad bra jag kommer att ha det framöver!! Det känns underbart! Den här månaden är den FÖRSTA på evigheter som jag faktiskt kommer få över egna pengar.. pengar till sånt som jag vill ha eller jag behöver eller som JAG vill göra!!
Sen är det en del födelsedagar nu i Mars också.. samt att vi firar ett och ett halft år!! Ojoj, händer mycket i Mars!

Synd att man fick 2 feta mobilräkningar bara.. men men, dom tar man hand om i April, då man får ännu fetare lön!!:D  Och då kan man betala ENORMT MASSA JÄVLA PENGAR till dom där jävla företagen som vill ha ens pengar.
Igår beställde jag även lite kläder.. sommarkläder!! Det börjar bli dax nu!! En klänning, 3 linnen och en supermysig tröja! Synd bara att 2 av dom inte kommer förrän i maj eller början på juni..
Men dom var så grymt snygga att jag var tvungen!!

Sen kommer man kunna lägga undan en massa pengar till det roliga som kommer ske nu framöver!! Åh det känns bra!
Nu är det bara hålla tummarna att summan jag kommer få i April stämmer överens med den jag har i skallen;)



/H

Mina småfrallor!



 











Lång ledig



Gud vad skönt att vara lång ledig!! Man uppskattar det mycket mer när man är det sällan också!
Helgen har varit helt underbar! I fredags for vi iväg till Gräftån - HELA familjen Jonasson, hihi.
Och umgicks med vänner. Stugan var hur fin som helst, och tokmysig! Massor med bäddar, vilket är kanon eftersom det ändå är en liten bit.

Självfallet så lyxade man det med BASTU och öl.. godis, chips och god mat! Barnen och hundarna hade fullt upp, så nu är dom utslagna efter en kanonkul helg ut í vischan.

Igår begav vi oss även ut på byn och tog oss någon öl... och vad fanns där när vi kom? VAD fann där?
Joo, Kareoke. Vi gick hem, åt middag, nattade barn, bastade och begav oss. Alla barn, inklusive storbarnet fick vara hemma som barnvakt.
Jag och Ubbe ägde stället.. och drog av någon låt. Vi kan det där med att sjunga vi. Hihi


Nu ska jag bara ligga i soffan och sniffa på mina älsklingar!!


/H

Det är inte så konstigt


Alltid när någon går bort så börjar jag alltid tänka på alla minnen och allt man har gjort tillsammans med personen, vilket inte är något ovanligt.


                                               

En av dom mest älskade sakerna jag har, och som jag haft sen jag var 3 år, fick jag av henne. Jag dog lite varje gång mamma tog han ifrån mig för att han var tvungen att tvättas, och sken upp som en sol när jag fick han tillbaka i min famn.
Eftersom jag hade han dag som natt, så blev han utsliten, och hon var tvungen att laga han. Du som en gång skapade han, min käraste ägodel. Men det var inget jag ville, för det var ju H A N, det var så han VAR. Han kom tillbaka till mig och det gamla urtvättade tyget var borta och bytt till det fräscha. Självklart samma som första gången. Och jag älskade honom minst lika mycket.
Han har alltid funnits vid min sida på natten, och utan honom var det omöjligt att somna.
Än idag finns han i min säng, mer utsliten än någonsin. Men det går inte laga honom...
Numera är hans utslitna kropp instoppad i örngott, och varje kväll ligger han under min arm....



/H





Nu har jag bestämt mig!


Snart, snaaart ska jag få en riktig sva ut dag- F R E D A G stavas det tydligen. Imorgon har jag mördar pass igen.
Idag har varit en bra dag, dock har vädret ( som troligen är välbekant hos oss alla ) inte varit riktigt från vettet. Jag tänkte dra en riktig promenad med Nelly, och ja det gick.. solen var framme när jag gick ut... blåsten kom efter en liten stund.. och på hemvägen var det ORKAN varning!! Med snö! Men det gjordes!

Har tagit mig ett välbehövt bad, jag kan inte säga nog hur glad jag är över att vi har badkar!! Det är underbart! Och självfallet den välanvända tvätt och torktumlaren ^^ Me like BIG time!
Nelly fick också en omgång i duschen, det kändes som att det behövdes.. och självfallet klo-klippning! Viktigt, viktigt!! Inte ska min lilla pingla ha sånna där äckligt långa klor så hon inte kan gå.. huvva! Neä, ompyssling på hög nivå idag!

Ikväll börjar svenska hollywood fruar också! Snacka om Hanna vänlig tv!! Nice nice!!


                                                                                    Imorgon, det är då det drar igång!!!


/H


Rip





Soliga dar


Skönt att det äntligen vänt!! SOL SOL och åter SOL!! Äntligen så vill man vara ute och gå långa promenader!
Idag tog jag och Nelly en mördar sväng nere på isen och kring staden medan karln spelade innebandy. Och faaan vad jag märkte när energin gick ur mig!! Dom mackorna jag åt var långt ifrån tillräckligt för att livnära mig! Men det gick bra ändå.. med nöd och näppe.. från att gå som en yperlycklig tupp till att släpa sig fram som en gammal snigel..

Idag kom Simon hit också... och det är alltid lika kul med fart och liv härhemma! Vi fick höra att vi skulle få främmande idag, så jag, Ubbe och Simon drog igång bak!! Chokladkaka blev det!! Riktigt mumma!! Han är så duktig på att baka så!


                                                            Chokladkaka is the shit!



Jag känner mig inte alls sugen på att jobba imorgon.... eftersom det innebär att jag ska upp tidigt, tidigt. MEN jag kommer få en massa pengar, så inte fan ska jag klaga! Sen har jag lång helg nästa vecka!! Och ska troligen vara ledig en dag helgen därpå.. så jag har det bra jag!! Bestämmer själv när och hur jag ska jobba..- Inte alls illa att vara vikarie!


Neä, nu ska man fortsätta med filmmys innan man ska baka iordning brödet och sedan krypa ihop och ha vuxen-film-mys och sedan nanna!



/H

All night long!


Är jag ensam, om man bortser från min enormt vackra fralla!! Världens finaste och goaste brud!
Nu har jag gjort " helg " innan fetjobbningen drar igång på Lördag. Dock har jag många korta dagar så det är inga problem.. det är bara det att jag knappt kommer hinna sova..
Meneee, sova = Ö V E R S K A T T A T ( ? )

Inte i min värld. Men vad gör man inte för lite pengar;) Har redan hunnit med en sjuk dag... och med den gör jag punkt.
Snart firar jag och min underbara man 1 och ett halft år! Tiden rullar iväg!! På ett sätt så känns det som om tiden verkligen flugit iväg och som om vi nyss träffades, för känslan är precis densamma! Men på ett annat så känns det som om vi varit tillsammans längre, för vi känner varandra SÅ väl och är bekväma med varandra.
Lustigt hur det kan vara..
Men självfallet ska det underbara datumet firas! Och eftersom mannen ordnade med 1-årsdagen, så är det nu upp till moi att ordna ihop nått mys med karln!


/H

Hänger inte med..



Meeeneee, varför hänger jag inte med?
Nu har jag återigen missat massa bra program på tvn!! Och jag som ser så få..
Århundradets Ilandsproblem, jag vet. Stackars mig som endast har sånna små saker att gnälla över! Hihi
Men man måstefå gnälla..
Tacka gud för att jag åtminstonde har insikten att kunna rannsaka mig själv istället för att agera allt utåt åt andra... dvs, se problemen hos andra istället för sig själv. Huga, att folk orkar.

Jaja.. dagen har gått så.. inte mer att gnälla över!:)


/H

Åhh

Kommer man att vara sjuk i all evighet??

Okej,jag var ju faktiskt kry nog att jobba idag.. och det gick bra.. sen är det en kort dag sen är jag ledig tills på Lördag. Men jag hatar att snora som en vattenkran och att ha ont i halsen!! Jag vill ha mitt vanliga " Go " och må kanon!!!


/H

Suck!

Jag hoppas verkligen att det kommer finnas något givande att se på ikväll.
Jag är så grymt rastlös!! Samtidigt så är jag fortfarande sliten så orkar inte med att göra något... och man ska VILA när man är krasslig- annars kan man inte bli frisk.

Men det är så svårt! Åh.. jag hatar att må dåligt... jag vill må bra.. göra något vettigt...men framförallt må bra!
För man kan inte ha så kul med sig själv när man har ont i huvudet, svettas ihjäl och är lam samtidigt som man är pigg.
Neä, det är väl de där att man lyckats somna under dagen som gör att man känner att energin finns, men inte direkt räcker till. Vilket jag märkte när jag satte igång torktumlaren...

Sen av nån anledning så blir jag SÅ sugen på godis och allt sånt tjaffs när jag mår dåligt... lite sånt där tycka-synd-om-mig-som-är-sjuk ömkan.

Annat var det när man var liten.. man hade sin egen passup... MAMMA.. som gjorde iordning mat, såg till att man drack tillräckligt med vatten, thé, varm mjölk och/eller varmt vatten med honung. Någon som tog hand om en och tyckte synd om en , när man låg där utslagen med smärtor här och där.
Ja, de var bättre förr!;)


/H

..


Idag fick jag höra att det hänt igen... vilket verkligen får en att fundera.
- varför? Tänk om?


"She could stand in the rain for hours,
watching fragments from heaven fall,
mirroring
her shattered heart.

'Why are you crying?' the moon one night asked her.

And she looked into his soften light
and she told him,
that she had never been beautiful.

'Why do you think that?' he asked,
and she shook her little blonde head and said
no one had ever seen her,
she was invisible.

'You are not invisible', the moon said. 'You are like the stars beside me, you shine for those who can't find there way home, and that is beautiful'.

She pointed at a falling star
and she said to him
'If I am a star... that is me'
and they watched the star disappear in the darkness.

The moon looked at her sad blue eyes and said quietly
'Then I will give you the strongest of all the stars'
and he took the brightest of them all
and placed it

deep inside her heart.."


Förkylningstider


Oj! Det är många som är sjuk nu, och nån jävel var så pass snäll och smittade ner mig:(
Så idag är jag hemma ifrån jobbet... hostar.. och är halft död. Tur att jag är "ledig" imorgon iallafall. Hatar att ta "ledigt" från jobbet.. men men alla blir vi sjuk.. och bättre att man är hemma och kurerar sig än att hela bygget ska bli sjuk.

Och bra att det finns alvedon!! Utan sånna underbara piller vore jag D Ö D på riktigt!
Det var min söte man som var så go och snäll och inskaffade det.

Sen vet jag inte om det är bra eller dåligt.. men man måste ju bege sig ut i alla väder och i alla skick när man har vovve.. så jag har varit ut på 2 turer.. och ja.. visst det ÄR skönt med frisk luft... men inte så härligt att ta sig från soffan.


Men jag har det lyx.. vi har mängder med Thé, honing ( Hihi ), alvedon, underkrämen och fulla frysen och kylen med MAT MAT MAT! Tur att vi handlade igår!


/H

RSS 2.0