I hope it´s gonna make you."


Aj ajaj, nu är min rygg lite sliten! Som sagt full rulle idag! Pappsen kom kring 2 tiden idag och hjälpte till i köket. Nu är det i princip klart. Imorgon ska jag slipa och måla det sista(!) Aldrig mer kommer jag behöva röra spackel eller sandpapper!! Fyfaaan!! Det är det värsta jag vet!! Annat tycker jag är roligt, men faan inte det!! Så tänk inte ens tanken om ni behöver hjälp!
Och eftersom sågen, borren och slipmaskinen gått i full rulle, var även dammsugaren tvungen att flyga fram.. och trasor.. fyfan, ALDRIG mer en så långdragen renovering samtidigt som jag bor i huset!
Jag och mamma begav oss iväg och inskaffade nya LIKADANA blommor till vardagsrummet, eftersom jag hade olika sorter förut.. mmm, jag vet, sjuka tvångstankar! Men jag kan inte ha en av varje, utan minst 2 lika, sen kan den tredje vara udda. Jag och mina fasoner, fniss!

Och jag vet att vi nästan är totalt fri från helvetet, men det kliar i mina fingrar...ja, det stämmer, jag har tvångstankar och otroligt dåligt tålamod, allt ska helst ha skett innan jag ens tänkt det. Och det är vår kära hall! Gud vad härligt det kommer att bli när den nya tapeten är uppe! ( Okej, vi ska väl börja med att välja ut och köpa).

Igår kom jag fram till några saker jag skulle göra som miljonär...


*Resa jorden runt

*Köpa mitt drömhus och anlita PROFFS för total Hanna-makeover

*Tvinga Per Moberg att bli min personliga dygnet-runt kock

*Uppfinna en apparat som omvandlar svenskan till valfritt språk när man pratar, samt omvandlar de andra språket till svenska. TADA! Sen behöver man inte lära sig andra språk, utan då krävs bara Hannas språkomvandlare för att lyckas!

*Köpa miljoner plagg

*Ge bort en grov summa till familjen

*Sluta jobba, och börja "arbeta" ideelt

*Rädda ALLA plågade eller misskötta djur och föra dom till mitt ENORMA paradis för djur samt mörda djurplågarna

*Till sist så skulle jag såklart fixa pillret som ångar ut de överflödiga fettet man får i sig, Aha! Vem behöver då tänka på vad man äter?:)

*Stämma Estrella om dom vägrar skicka deras ost chips till mitt mansion.

Ja, det är några av sakerna jag skulle göra iallafall.. så nu får jag väl snällt invänta miljonerna.. jag menar, det är ju faktiskt en win-win situation;)

/H











If you not in

Lite kort ifrån stugan.. Simon plockade lite bär. Och jag fick den stora äran att ta hem 2 kilo lingon, hemmagjord lingonsylt och hemmagjord svartvinbärsgele. Mumma!



                                             Nelly ville inte göra sin pose.. så vi fick kämpa.


Come on, it´s a new day


God morgon allesammans!! Åh vilken bra dag!! Gud vad jag är glad att jag fick hjälp med mailadresser till olika områden i Östersund. Idag hade jag fått 3 svar.. dock hade det blivit något fel på en av personernas mail.. men dom ville iallfall ha min ansökan på nytt. Idag ska jag till att skriva mer information om mig till ett annat ställe, och jag håller tummarna att det kommer att sluta på det enda sättet!!

Justja, jag måste bara säga en sak. Eftersom jag varit hemma ett tag.. så måste man inskaffa sig någorlunda vettiga och tidfördrivande sysslor för att dagen överhuvudtaget ska kännas värd att vakna till. Och en av mina sysslor är att läsa bloggar, framförallt dom man känner... men på senaste även kända bloggarna. Och visst jag sitter mest och skrattar när jag läser dom där kända blogg drottningarna (?) Kissie, Dessie och Paow ( sjuka namn till råga på allt, själv är mitt alterego Jäjkobsen) Och dom är 18 respektive 14-15. Och igår när jag läste såg jag att 14-15 åringarna håller på och berättar om deras sena utekvällar på fyllan!! Say what? Det tycker jag är helt jävla sjukt. För man kan ju bara tänka sig vilka som läser bloggarna ( förutom mig)... 99 % är säkerligen små tjejer som ser upp till dom som sina gudar och vi 1% har utvecklat en stor massa bakom pannbenet och skrattar och skäms å deras vägnar. 
Hmm, neä, det är sjukt.

Nu ska jag ivrigt fortsätta min väntan på posten!!

/H

No sunshine


Nu är vi hemkomna ifrån stugan. Vi skulle egentligen bege oss hem imorgon, men hjärtat har åkt på en dunderförkylning och behöver vila, vila och åter VILA! Som vanligt var det riktigt skönt att vara borta ett tag, men synd att han inte mådde bra. Simon hade fullt upp hela dagen med kompisen som han har i stugan. Och själv tog man det lugnt.

Nu väntas en hård tid. Imorgon kommer pappsen hit och vi ska fixa med det sista här hemma.. köket SKA bli KLART imorgon.  Fasen vi är faktiskt 2 som ska dona här hemma, så vi borde klirra klart det sista. Sen blir det städningen i den mån man orkar.. och på Tisdag blir det storstädning.. putsa fönster, damma, torka ALLT, dammsuga torka golv etc etc..
Och på Fredag blir det en sväng till vännen som äntligen beslutat sig för att flytta hem igen! Ska bli riktigt trevligt. Det var länge sen man sågs.. eftersom man i princip varit uppbokad till öronen när hon kommit hem.. men nu har man koll på läget!

Neä, nu ska jag invänta att maskinen ska bli klar, ta en dusch, mysa och LÄNGTA TILL IMORGON då en massa paket (förhoppningsvis) väntar på mig!


/H

Seven heaven


Nu har jag minsan slängt iväg MINST 10 ansökningar för jobb. Håll tummarna att någon vill ha mig!!
Idag fick jag även ett roligt paket-direkt ner i brevlådan!! Jag slapp gå HELA vägen ner till affären och hämta ut mitt paket.
Så nu har jag 2 nya linnen, ett svart och ett vitt... samt en ljusbrun tunika! Lovely! Hoppas att nästa paket hinner dyka upp innan vi far till stugan imorgon!
Ska lägga upp kort på dom sen.


/H

First week

Jaha, då va första veckan på elevhemmet avklarat. Har varit en spännande och  intensiv vecka med tre nya elever som man ska lära känna. Och jag är inte den som brukar bli sjuk, men nu har jag fått nåt skit. Ont i halsen och förkyld. Inte helt oväntat i samband med skolstart. Men de går nog över fort. Fick en alvedon av en snäll jobbarkompis både igår när jag kom dit och imorse. Hon tyckte väl att jag såg ut att behöva den:))

Idag var de meningen att vi skulle dra till stugan, men vi skjuter upp avfärden tills imorgon istället i hopp om att jag ska vara lite piggare. Simon ska ju vara hos oss i helgen och han tycker verkligen om att vara i stugan. Springa i skogen och leta efter troll och sånt mysigt:)


Här är vintertäcket som Nelly ska få tills de börjar bli kallt.


http://hem.passagen.se/klssida/hund.htm

charity goes on..

Så nu har jag blivit av med 4 plagg! Härligt.. nu slipper jag tänka på dom... så dom här 4 är redan borttjingade, men är det någon annan som är intresserad av det som finns kvar så är ni välkomna!
Jag har även fler plagg som ska bort

BORTA
BORTA    BORTA
BORTA!




Vill även bli av med dom här 2 om intresset finns..


1.  2.

1. Grå svea hood tröja
2. Vit linne kjol

Sen finns som sagt de andra plaggen kvar..

It´s been a while


Idag firar jag och min älskade 11 månader. Tiden går så otroligt fort! Fastän det inte har hunnit gått ett år så känns det som om vi känner varandra utan och innan.. och de där 11 månaderna känns som 11 år.
Vi har hunnit med så otroligt mycket, och om bara en månad firar vi vår ett års dag... följt av ett års förlovning vid årsskiftet.
Så grattis till oss på vår en-månad-kvar-till-1 års dagen!

"..You're the one that I want, the one that I need
The one that I gotta have just to succeed
When I first saw you, I knew it was real.."






/H

Charity!


Som ni nu redan vet så håller jag på med kläd-rensning! Något som man verkligen borde göra oftare!! Nu har jag ett gäng kläder som jag ska ge bort eftersom dom inte riktigt passar mig längre.. Det är ju inge direkt fel på dom ( annat än att dom inte är tvättade) men dom ska inte få bo kvar i min garderob.. så jag tänkte kolla om någon häromkring vill ha något som jag ändå ska skänka bort. Jag orkade inte ta kort på alla sakerna.. men här är några kort på saker.. ( dock suddiga och så)
Anledningen att jag inte vill ha kvar dom är att dom inte användas... de flesta passar någorlunda... dock tycker jag att vissa plagg är något för korta för mig.
Så vill du eller känner någon som skulle kunna ha nytta av kläderna, hör gärna av er så får ni dom!!



1. 2.   3.  4. 

5.  6.  7.  8. 

9. 10. 11.


1. En vanlig brun t-shirt
2. Ett vanligt blått linne
3. En rosa tubtopp
4. En orange Diesel tröja, ej urringad. ( inte äkta diesel)
5. Ett vitt linne med vita pärlos på framsidan
6. Ett kamoflerat linne
7. Ett svart urringat tight linne
8. En mörk rosa WEZC t-shirt (äkta)
9. En ljuslila Diesel t-shirt (äkta)
10. Svart linne, lite vidd kring magen och paljetter mellan brösten
11. En beige huvtröja billabong (äkta)

Sååå.. dom som vill är varmt välkomna att ta kläderna om ni vill. Har även mer kläder som ska bort.. men tänkte börja med de här och se om intresset bland nära finns innan jag skickar iväg dom till främmande land;)


/H

Will I find my way home?


Nu är jag ganska seg i ögonen.. har läst min gamla blogg och kommit fram till att jag gjort något väldigt bra. Jag har gjort det bästa valet jag kunde ha gjort. Usch, det fick mig att tänka tillbaka på hur det var...alla problem man hade osv.
Förra sommaren vill jag påstå var det bästa i mitt liv!- So far! För det hände så mycket kul! Samtidigt som man hann träffa sitt livs kärlek. Dock var mitt liv väldigt ostabilt vid den tidpunkten. Jag var i full rullning HELA tiden!.. långt ifrån livet jag lever nu.
Nu är man mer stabil och kan faktiskt koppla av, annat än vad man kan säga om då.
Dock var det skönt att hinna med en riktig singellsommar.. med tanke på att jag, hm, åtminstonde i mina vuxna år haft förhållande. Samtidigt så går det inte att jämföra med en sommar tillsammans med sin älskade. Man får ut så mycket mer av dagarna, både fysisk men framförallt psykiskt.

Idag blir jag bara hemma, jag vet inte om man är på väg att bli sjuk eller om man bara sovit för mycket??
Helst  skulle jag inte vilja gå utanför dörren en sekund idag! Men det måste göras när man har hundar. Vilket egentligen är bra.... alla mår bra av lite frisk luft...

Hittade några gamla kort också.. gud vad kul det är med kort!! (som om ni inte visste det vid det här laget??;) Det var något år sen man tog dom där korten.. men man kan se ett mönster... jo, jag hade långt hår även då!
Än så länge har inte ångesten krypit sig på mig, men jag kan tänka mig att den kommer att dyka upp något gång under hårets väx-period.


8>Diesel och Tiger <8










/H

Cries for anger,Lies for power


Nu ligger jag och väntar på att hjärtat ska komma hem. Jag gick även in på min gamla blogg (hannahjac.blogg.se) och kollade gamla inlägg. Fan jag har bloggat sen 06 !!! Dock inte så aktiv men vad fasen. Jag som trodde att jag hade slut på bloggar att läsa när man ska fördriva dötid, tschi fick jag.. nu har jag min egen att  läsa. Det är ju kul för det är ju saker man själv har skrivit om det man tänkt, tyckt och känt.. hihi.. imorgon ska jag fortsätta.

Och jag upptäckte min älskade artist som jag glömt bort! Imorgon blir det bra musik också!


/H

Hit mee!



Oh nu har jag gjort en lite syndig grej!!:) Men ändå.. det behövdes!! Jag har beställt en massa kläder!! För en billig peng! Så imorgon ska jag ta och rensa igenom ALLT jag har i garderoben och ordna till... sen så ska man skänka bort de kläderna som jag inte ska ha kvar... vilket kommer att bli en hel del vill jag lova! Det var ju så länge sen jag köpte nya kläder.. och det behövs.
Det är inte alltid man vill ha ett linne som man använde när man var 14 år. Okej, viss ironi i det där, men nu förstår principen. Sen är det faktiskt så ( tro det eller ej) men man växer och ändras genom åren.. därav nya kläder.

Nu längtar jag bara tills dom kommer!

/H

Oh Lollipop, lollipop


Vem fan var det som kom på att DEN sången skulle vara med på reklam?? Och visas omkring hundra-åttio-miljoner gånger per dag? Puh... jaja, det blir någorlunda enformig låt att ha i skallen, men den duger!

Idag är en sjukt bra dag!! Nu vet det där som kallas " Semester-bidrag för hemmafruar" ? Det har ÄNTLIGEN kommit i rullning nu! Jag trodde att jag skulle vara tvungen att vänta minst 2 månader till.. men så fick jag en underbar chock imorse! Tack, tack och tack! Så den här dagen började oväntat bra.
Jag håller på och ska hjälpta ´my folks med målning av boden... så jag tog en långpromenad med vovvsingen för att ta mig dit. Målade iförd ett svart linne samt en plastpåse som förkläde. Efter målningen gick vi hem igen.. och puh!!! Nu ligger jag avdomnad i soffan. Det blev en sjuuk promenad idag! Det är ju faktiskt från Blå center till Frösö zoo... ! LÅÅÅNGGT!
Jag börjar ana en viss träningsvärk imorgon...
Nu ska jag bara ta det lugnt.. fastän jag hade tänkt att städa... för det behövs.. igen.


Föressten, i veckan kommer det besök hit, nämnligen en mäklare som ska få äran att säga att lägenheten är värd minst en miljon;) Så vi har en del att fixa innan denne människa kommer hit, samt storstädning.. och då är storstädningen som jag väntat på här... it´s THE storstädning.


/H


The day before


Vi har fått in korten på datorn nu och visst dom är lite sena, men bättre sent än aldrig, right?


Oline med mamma Magda på besök..

 



En fin firre gjord av play-doo..


Simons firre..





Simon med en av hans kära vänner..


Och avslutningsvis.. snygg-ubbe.


some pictures

Min lillprins



Söt bild på Hanna och Nelly



Är dom inte för goa?

What´z up??!


God morgon? Jo inatt var en natt jag inte vill vara med om igen.. puh... lilla damen som är sjukt ÄLSKAD hade problem.. hon sov fasen aldrig utan la sig på golvet.. till slut tog jag mig i kragen och gick ut med henne... för min tolkning var att hon var kissis eller bajsis...03.28 går jag ut med henne(!!).
Ojoj, det var inge kul... hon som brukar vara så duktig när man ska till och sova.. men inte inatt inte..
Hon ska väl snart till och ha dåliga veckan? Fasen hon blir ju bara större så snart åker hund-trosan på! Stackaren;)


Lillfröken som höll mammsen sömnlös halva natten..



Har varit en trevlig helg, var på kalas i Fredags.. det blev även statoil på kvällen innan man gick innanför hemporten, det mina vänner, var läänge sen! Och vi rundade av helgen med en mys dag och kväll igår. Idag ska man vara ute en del, med tanke på det fina sommarväder som dykt upp på nytt!



/H

Give me, give me, give me!


Så nu har jag stökat på här hemma! Dock är det bra länge innan både Ubbe och främmande kommer förbi. Vi ska dock hinna med bolaget innan sällskapet anländer. Och vi måste köpa något kött! Fan det finns fan ingenting på Blå center!! Usch! Men vi kanske kommer inhandla något där ändå.. det får vi helt enkelt invänta och se!


Jo, sen var det ju det där med klippningen. Visst man har haft kort hår.. men det var evigheter sen! Och visst jag har testat på det mesta vad gäller hårfärg och frisyrer.. orange och rött var en fet hitt i mitt liv för 10-15 år sen, därefter var det en kort period med blont och sedan har alltifrån ljusbrunt, slingat och olika varianter av brunt varit min kärlek.


Jag testade på lugg i äldre dar...Brr... där blev nog vi alla rädda..


Jag har slingat håret, som genom de gamla röda pigmenten uppvisar en hög grad orange-het..





Och jag i mitt "rätta" element....


som blev kortare än det varit på VÄLDIGT LÄNGE..





/H

Please forgive me

for love you like I do..


Jisses! Idag var jag också uppe i god tid vill jag lova. Har varit ute på en långpromenad med hundarna, där även JAG promenerade massa. Puh! Så nu är man slut. Nelly ska ju få lära sig att gå ut ca var 4:e timme.. för snart är det något hon måste helt enkelt! Så blir ingen mer promenad förrän kring 3 idag. Och bra är väl de!
Igår tvättade vi upp all skit som var smutsig, men vi packade såklart inte in den.. så jag har det jag gör.... Ikväll ska vi även ha middag för Magda, Johan och Oline så man ska ordna inför det också.

Men det senaste då... Igår var jag hos Diana. Riktigt trevligt att shuttra på lite när man inte setts på länge. Det slutade med att jag klippte mig.. så nu är jag korthårig. Eller ja.. håret är ner till axlarna...det blev fint. Vafan jag har ju faktiskt haft långt hår i omkring 5 år nu!! Så en förändring skadar aldrig! Visst det är riktigt annorlunda.. men det är ju så det ska vara.. man ska inte stampa runt på samma ställe hela tiden ju! Ska fixa kort sen.

Ikväll blir det kalas nere på staden, så när karln kommer hem ska man besöka bolaget innan middagen drar igång!

/H

Hang it


Nu är livet tillbaka på riktigt.. gubben ska för första gången bege sig till jobbet, och kvar hemma blir jag och hundarna.. det blir tomt hemma. samtidigt så är det bra. Hade tänkt att städa, eftersom vi stökade ner som fan igår .... och det kommer bli sjukt snyggt med "lådan" i köket. Det är inte klart ännu men det är inte så mycket kvar av den.

Den här dagen skulle kunna varit bra... men självklart så var MENSEN prompt tvungen att dyka upp! Just nu inväntar jag effekterna av värktabletterna för att kunna fortsätta leva...


/H

The love of my life>3



/U

here we go!

Idag har jag första jobbdagen! Ska faktiskt bli skönt att börja  jobba. Lite struktur i tillvaron:) Idag ska vi ha planeringsdag med cheferna, och imorgon ska vi finnas tillgängliga på elevhemmet för att ta emot elever och föräldrar.
/ U

Without you I couldn´t

God morrgon alla!! Åh vilken bra dag! Idag vaknade jag kvart över 8 och tog morgonpasset med vovvarna. Underbart! Jag har inte bara sovit gott inatt utan även vaknat i tid! Samtidigt som jag är pigg.. och jag har inte hunnit med morgonkaffet än!
Solen skiner.. och det verkar bli en kanon dag! Ska ner på stan lite senare och möta upp en dam som jag träffade på under det senaste 30-års kalaset vi var på.. verkar vara en riktigt trevlig dam. Så då vankas det för kaffe.

Nu går även köket framåt... ( Hm det har jag ju ALDRIG sagt förut...) men igår var pappa här.. och när han kommer förbi så händer det saker. Jag hade iallafall noll motivation att göra något. Men när han väl kommer så gör man en hel del. Taklampan i sovrummet är uppe.. och den såkallade lådan är nästan klar.. och den ska till 90 % säkerhet sättas på plats idag... sen är det några lister och  TADA! Så kommer köket att vara klar. Allt byggande kommer vara över. All smuts kommer försvinna.  Välkommen allt storstädande!



/H

That´s the way it is


Shit vad helgerna rullar iväg! Snart är det höst, snart är det jobb och snart är det jul! I helgen har Simon varit här. Vi for på barnens hus i Fredags och inskaffade en ny fotboll..(hundarna hade tuggat sönder den förra) ett nytt spel-Bee movie, the game och lite play doo ( lera). Han gillade verkligen leran, den klådade vi varje dag i helgen. Igår åkte vi till vår vän J och umgicks med hans barn. Det är så kul att de kommer bra överens!
Idag var vi bort på kaffe och tårta hos Caroline som fyllde 22 år- Grattis!

Jag har tänkt en del.. och det är dax för lite förändring. Det är en sak som jag snart kommer att göra något som jag just nu känner att jag vill.

Men som jag kanske kommer att ångra?
Eller kommer jag tycka om det?

Hm. Ibland är det bättre att agera än att tänka, man kan ju ändå aldrig veta vad man kommer tycka, tänka eller känna när man gör något annorlunda.. så varför inte satsa? Problemet med mig är dock att allt ska ske snabbt! Nu är försent och nyss är lagomt...så jag ska se till att det sker så snabbt det bara går! Jag tror inte att min vilja kommer att avta men man vet aldrig. Jag kan nog rabbla upp hundra-miljoner saker som jag sagt att jag vill och ska... som jag sedan firat att jag inte gjort.
MEN, HÄR BEHÖVS FÖRÄNDRING!
Så vi får vänta och se hur ändringen kommer te sig.. nu ska jag ta och trixa lite vid datorn.

/H

Kind of


Nuså har man avklarat det mesta av den här dagen. Dock får man besök om ett tag. Datorn och jag har suttit fast i varandra non stop idag- skönt! Det behövs ibland.. och tvn bara måste vara på!
Just nu dealar E med mig angående bredbandet vi har.. tydligen för dyrt pris(?) Haha. Får se om det blir ändring framöver på den fronten.. hon jobbar ju faktiskt ÅT oss.



Jisses vad jag diggar min snaus... utan den skulle inte dagarna vara lika soliga i mitt inre som dom är just nu. Tänka sig när man ska till och sluta? Shit! Jag kommer inte säga till nån, inte en endaste själ får veta när jag ska sluta!! För då kommer man få höra en massa skit dagarna in och ut.. för att man drar ner till 1 dosa i veckan... Neä, de där kommer att vara mellan Me, myself and I. Punkt.
Neä, inge mer kaffe idag.. jag är nog den största vibratorn i världen just nu... en macka snart.. så hoppas jag att vibrationerna försvinner.

/H

Good morning!

Här sitter man ihopkurad i soffan med en kopp kaffe och myser. Ubbe har dragit iväg för att sakta men säkert få inse att arbetet är nära. Jag har även ätit frukost idag, fy fan vad äckligt det var! Men det var en riktig nyttig frukost, dock var storleken på tok för liten. MEN huvudsaken är att jag ska börja med att äta frukost igen. Frukost är positivt på hundra olika punkter, främst att man mår bättre.
Det kanske märks vad som komma skall, jo nu drar vi igång igen- NU ÄRE BANTNING!
Ja.. det misstaget sa jag igår till karln...sen var det ju SJÄLVKLART att vi var tvungen på affären och stå vid chips hyllan halva tiden. Men jag fick smisk på fingrarna. Jag MÅSTE vänta tills på Lördag..
Så hittills har jag klarat av en "bantningsdag"- dvs en dag utan popcorn,chips,godis,glass, bullar och kakor.
Nu håller vi tummarna att jag inte tar något gottans idag!!

Nog med alla ljug..hehe.. fyfasen vad jag önskar att jag vore lite pillig idag, jag vill göra om designen här för den suger.. så fort jag är inne på bloggen så , blä... så det ska jag lägga till på min göra lista... efter att jag skaffat en sån;)

Nu ska jag fortsätta med kaffet.. man må ju vara pigg och allert idag!

/H

I belive you

Puh! Nu är jag färdig för idag tror jag! Har nästan skurat hela duschen.. usch.. det är allt för sällan man gör det fastän det skulle behövas en gång i veckan. Ska skärpa till mig på den fronten..
Kom på att vi inte direkt visat hur köket ser ut just nu? Tog ett kort iaf så ni kan få se... det är dock inte klart ännu. Utan det blev lite knep och knåp man skulle trixa med när man trodde sig vara klar. Men det fungerar på alla områden så vad fasen... en eller 7 veckor  till gör inget.
Neä, nu ska man nästan göra kväll.

  
 
Fina blommor i fönstren ..... super bra korgar som döljer alla badrumsprylar..




Köket.. so far.. snart klart..
 

Och självklart sötlappen till Ubbe..<3



/H

The worlds greatest


Åh nu är jag hemma.. och städar och städar. Min kärlek tyckte jag var knäpp i huvudet som sa att jag ville städa idag eftersom vi drog dammsugaren+golvmoppen+dammning för bara någon dag sedan. MEN!! Det var stökigt och det finns ALLTID ställen som behövs städas som man glömt, blivit smutsiga eller inte orkat städa förut. Så nu när han är på möte passar jag på! Finns det värre än massa skit överallt.. sen de där med " de stökiga ställena som alltid finns" vet ju bara en själv om..

Fastän vi varit med varandra i princip non stop 7-8 veckor nu så kan man inte bli less på min guldklimp! Fy fan de här timmarna han är borta kommer ha tagit död på mig..fyfan när arbetslivet drar igång igen! Då må jag ta 5 extra andetag.
Igår hade mamms och papps bröllopsdag, 25 år har dom varit gift! Ett stort grattis! Hojoj! Tänk när man kan säga till världen att man själv varit ilag eller gift så länge? Samtidigt går tiden så otroligt fort! Snart firar vi ett år tillsammans, och strax efter har vi varit förlovade i ett år. Det är så sjukt! Men ni vet ju hur det sägs... tiden går fort när man har kul + mår bra!


Grattis tokstollar på er 25:e bröllopsdag! Må ni få 25 lika ljuvliga sådana!



Nu är det snart dax för städning igen, förhoppningsvis vill mussen spela på så jag kan spruta ut min stämma nu när jag är i min ensamhet. Dock vet jag att gubben diggar min röst... han har mer än en gång sagt.. ".. Ja, älskling , du sjunger med hjärtat..". Är inte det bra kritik så säg;)?



/H

so nice!

Här är min nya mobil...Samsung f480 heter den...men jag kallar den Sam...Lite ovant att vänja om sig till en ny modell men de är inte så farligt tycker jag. Att den har touch screen är väl de som är mest annolunda...

/ U

gitschi gitschi


God morgon alla! Idag är en sån där bra dag, förutom lite lagom smärta i rygg och skalle. Eftersom vi gått och blivit shoppoholics så ska vi fortsätta vårt beroende idag. Idag ska vi leta reda på en hundkorg... hm.. hoppas, hoppas, hoppas att det finns någon bra!! Igår fick vi hem söta korgar till badrummet som gömmer tammefan all skit som vi har!! Snyggt!

Sen måste vi inhandla mat! För nu när vi har en STOR frys så KAN man ha en JÄVLA MASSA MAT HEMMA! >Så slipper man känna att man måste åka( GÅ ) hela vägen (NÅGRA METER) till affären och små handla.
Neä, nu ska jag nog sno ihop en kopp adrenalinkick och fortsätta dagen som började så bra, tack vare hjärtart!<3



/H

Can I touch your hair..?


Hej, hej och hej igen.. puh!! Fasen vad länge sen man låg med en dator..;) Jo, jag, hjärtat, Lea och Nelly begav oss till stugan i Måndags.. och var där hela veckan. Dock inte Lea som skulle hem till sin riktiga mamms på Fredagen. Riktig mysig vecka... vi fiskade en dag.. det kunde ha gått bättre.. men en rackarns abborre fick vi!! Och den lades på grillen, och som ALLTID blev det hårdbrödmacka med ett ton bregott och lite nygrillad firre!! - Me like big time!!!!
Det hände dock en liten olycka i Fredags.. lilla damen moi drack lite.. och visst lite oklar i planeten var man allt.. men oavsett väder och vind hade jag räknat med det meterslånga diket! Smack!! Så var jag långt nere i diket...och jag kan säga att det inte var skönt! Ont som faaan gjorde det! Jacket som dök upp i bakhuvudet är dock någorlunda "läkt", dvs det har gått ihop sig.. däremot fick man sig en hjärnskakning som heter duga. Tack gode gud har de mesta symptomen dragit, men istället har ryggsmärta intagit. Jag får ta och hoppas att alla efterskalv ger sig av snart.
Huvudsaken är att vi alla överlevde en trevlig vecka i skogen!

Igår begav vi oss på stan för att inskaffa nya skor... både mina och Ubbes såg ut som mina leggings efter en annorlunda påsättning , dvs, hål hade uppkommit på fel ställen.... Nu har vi båda nya, snygga skor!
Neä, ikväll så blir det film..

/H


RSS 2.0