boys in the bush

Idag drar jag och grabbarna upp till valsjöbyn! En polare till mig som har stuga där:) Imorgon är de tydligen nåt som kallas festivalsjöbyn. På dan är de fisketävling. som vi självklart ska va me på! Och på kvällen är de uppträdande på nåt festområde där. Christer halvarsson spelar bl.a:)

/ U

Halo


Fasen dagen har snart blivit kväll och man har iprincip bara hunnit käka och duscha. Sjukt. Igår var vi iallafall ute på stråket, en riktig kanon kväll!! Först var det jag och hjärtat som satt, sedan över till grannen för att därefter bege sig till de vi skulle ut med. Vi såg på Marmelad orkestern.
Men det var ej sak som gjorde mig så sjukt förbannad igår!!! Åh jag hatar TJEJER det finns fan inget värre kön än att vara TJEJ! Jag tänker inte gå in på detaljer om hur hon betedde sig eller sa... men jag tror 99,99% av tjejerna förstår vad jag menar när man säger arrogant, jävla f*tt h*ra. För exakt så var hon. Jag vet inte om man ska sörja eller tacka att jag är så snäll och gick därifrån...
Men utöver en sån där äcklig f*tt h*ra så var kvällen helt perfekt!
Idag ska vi också bege oss på stråket.. men jag säger som alltid.. blir vädret pissigt då blir lilla jag hemma! Men man får hålla tummarna eftersom det är sista kvällen.  Hoppas isåfall att man hinner mingla igenom några tält ikväll.. för igår blev det samma tills vi kände att  det var nog.... men kommer man sent så gör man.

Nu ska jag snart göra mig iordning på nytt, bli en ny, bättre kvinna!!
Vi ses i minglet!

/H

so proud

Vill bara säga att jag är så glad och stolt över min fästmö! Igår lagade hon hemmagjorde köttbullar och biffar som vart oerhört goda! Dessutom så gjorde hon matbröd. Både limpor och tekakor! Riktigt goda vart dom oxå! Vad skulle jag göra utan mitt hjärta? Jag skulle inte fungera alltså! Puss min älskling. Älskar dig!

Igår kväll blev vi bjudna hem till grannarna för att se på film. Vi såg på date movie, och Ja e int bitter med robert gustavsson. Båda filmerna va asroliga. De finns bara en robert gustavsson. Helt enormt rolig! Så grymt bra när han gör Tony Rickardsson alltså. Driver med hela sverige-eliten! Sjukt kul! Sen kommer D in med en likörsnaps. Avslöjar inte vad de är för de är hemligt:) Men gooo va den. Om ni kommer hit och hälsar på nån kväll så kanske ni får en;)

/U

Hohohoo!



Åh yee måndag!! Vad ska man göra idag då? Jo vi ska storhandla,baka och ordna med hemmagjorda köttbullar och biffar. Älsklingen har ju fått en liten försmak på hur dom kan smaka, och guess what? He likes it big time! Så då ska vi endast göra hemmagjorda saker. För det första är det GODARE, sen är det BILLIGARE och framförallt ROLIGARE.
Så varför i h*lvete ska man slänga iväg pengar på halvdant skit? - Slut med det!
Nu ska jag bara hålla tummarna att motivationen finns med mig hela dagen så man får flera olika sorters nybakt bröd i frysen och i munnen..*dreggel*..

Och jag får inte glömma att påpeka, idag får vi kaffe! Åh kaffe! Det är det som gör livet.. hur fasen skulle saker och ting vara utan denna underbara kolafärgade dryck?... (det blir ju så med mjölk i).

Neä, nu drar vi på affären! Men först rastning av hundarna innan dom ska få vara själva i lägenheten och snurra!



/H

Give me!!

Åh jag vill ha kaffe! Tänk om man hade haft det hemma.. då hade man varit som man ska!! Nu är man bara halv vaken... pftt.... imorgon blir det affären och då ska vi bland annat inhandla kaffe!!!!


/H

How to do?


Nu har the vecka dragit igång. Dock är vädret skit!! Är glad att vi drog vår vända ner på stråket i Fredags då det ändå var rätt så hyffsat väder. Riktigt trevlig kväll.. det började med förfest med min och J på frösön.. lite girl on girl time. Sedan mötte vi upp karlarna inne på stråket.. och som vanligt träffade man på både den ena och den andra. Det är det som är så kul när det är stråket.. ALLA är ute bland massan. Det blir väl någon mer check nere på stan till veckan.. men jag vägrar regn!! Så när det blir bättre väder så ska jag bege mig ner på staden och kolla läget igen.

Min prinsessa var med mamma och pappa i stugan.. och *snyft* - Jag saknar henne!! Men hon har ju haft det bra i skogen ändå.. så man kan ju vara glad för hennes skull. Men det är olidligt utan henne. Igår kom Lea och Simon hit så visst, då händer det grejer här hemma igen. Så nu längtar jag tills mamms och papps hör av sig och säger att skruttan kommer till mig igen!!



Idag har man hunnit städa undan det mesta.. och vi ser på "Den otroliga vandringen" som Simon ÄLSKAR. Så jag ska till och kika på den filmen lite mer... hehe.


/H

Love me, hate me




Hade det inte varit för att datorer kostar pengar, så hade jag slängt ut den här skrothögen och köpt en ny. För datorn har ett eget liv.. han är fruktansvärt intelligent!.. Helt i onödan. Han är grymt ouppfostrad! JAG HATAR HAN!!! Men som med allt så har det sina små stunder...

Idag har vi hunnit farit iväg med skräp åt bror min eftersom det var en drös med obrukbara saker som skulle slängas... vi har varit på banken och vi har hunnit med kaffe (grymt starkt sådant) hos grannen. Nu är jag skakig och mer duracellaktig än på länge.... pill,pill,pill i kroppen. Jag har även bokat in ett möte på Onsdag och jag hoppas att saker och ting blir både som jag vill och tänkt, hjälp till att hålla tummarna å mina vägnar.

Igår var D och L här på film... vi svulla i oss gottans och läskeblask..... Meet the fockers... gr... bra film. Men jag ser ett mönster hos datorerna... väldigt många Ben Stiller och Jack Nicholson... hm. Vi såg även på Taken som var grymt bra.. vilket jag inte trodde, jag var hundra på att filmen var som alla andra, men tschi fick jag. Så se den! Bra skit!
Hm.. idag ska vi äta hemmgjorda köttbullar! Mmm, och det var jag som rullade och kryddade. Det kan bara finnas 2 alternativ på det kalaset.... blir vi tvungen att dricka upp hela husets vatten av över-doserande vitpeppar? Eller måste vi tömma kryddskåpet för att få smak?
Återkommer med vettiga svaret senare.....


Over and out

/H

Let´s talk about it


Äntligen är solen här, förhoppningsvis för att stanna! Vi drog en tripp ner på staden med syrran och gjorde en del fuffens.. vi var och kikade på ringar en snabbis.. och jag kom fram till att jag har några års funderingar på hur vigselringen ska se ut. Det blir inte lätt att matcha. Samtidigt så tänkte jag.... varför i helvete ska dom matcha? Huvudsaken är att förlovningsringen är snygg och att vigselringen är snygg! Och huvudsaken är att jag är nöjd. Dock har jag tid på mig att välja, så jag känner inte av något press eller stress än.

Fy fan vad jag hatar den här veckan på månaden... ajaj.. varför är det vi kvinnfolk som ska behöva dras med smärtan och surheten? Usch och tvi!! Mensen kan jag leva med, men inte med smärtan! Så återigen ger jag en fetdiss och pekar finger åt Mrs röd.


Neä, nu ska man väl ta och fixa lite lunch.. sen vila.. därefter bär det av till syrran för lite klädbyte samt kort.

/H

Over the rainbow

Hoho, gud vad jag är rastlös just nu! Vi har precis sett en film som jag aldrig trodde skulle ta slut... "Boy A" hette filmen, lite smådryg sådär.. men bra på sitt sätt ändå? Ja, kanske.. jag slutade att se filmen för ett tag sen.. och såg slutet... hm.

Det handlar om en kille som icke har det så bra när han är liten.. han hamnar i fängelse och efter sin tid får han en ny identitet. Därefter söker det förflutna upp honom..
En drama.. och ja.. den funkar som sagt för folk som gillar den sortens filmer.. men snark zZzzZ

En annan film som däremot är sevärd är "The hounting in conneticut", en skräckis som ska vara baserad på en verklig händelse.. vidskepliga människor..
Den handlar om en familj, vars äldsta son är sjuk i cancer, dom bor långt ifrån sjukhuset och resandet fram och tillbaka tar på tid och krafter. Så de bestämmer sig för att flytta närmare. Sagt och gjort... väl i huset börjar märkliga saker inträffa.. främst med cancerpojken.
Bra film.. bästa skräckisen jag sett på länge.



Idag har varit en riktigt lugn dag.. inga större ovanligheter har inträffat.. men jag är pigg och kvällen får fasen inte ta slut. Jag vet inte vad jag ska göra, men det killar lite i fingrarna, så något ska man göra i några timmar till. På fredag ska man bege sig på stråket för en omgång.. kolla på folk och ta sig en öl. Härligt med lite socialisation i Östersund igen!
Nu är det bara till att hålla tummarna för vädret!!

/H

insomnia

Vetifasen vad de är som gör att jag får hosta och tungt att andas när vi lägger oss. Igår tog över en timme för mig att somna:( Och då får jag väl tillägga att jag brukar somna så fort jag har lagt huvet på kudden. Blir det inte bättre snart så måste jag kolla upp de....När vi var i stugan i helgen så vaknade jag av att de va så tungt att andas...läskigt! Och det är bara på kvällarna när jag lägger mig som det kommer...skumt...Jaja, idag ska vi tvätta och städa. Perfekt väder för sånt!

/ U

The weekend


I helgen var vi i stugan.. och gud vad skönt det är! Jag, älskling, Simon, Nelly och Lea.. kanon!! Det är ju som man sagt förut.. så skönt att vara där.. men extra skönt när man har 2 små hundar som gärna vill springa non stop varje dag.. men som inte riktigt funkar när man är hemma i stan. Och även kanon för lill killen, eftersom man är ute i skogen, samt har nära till vattnet och lite motorfordon.
Vi badade både i Fredags och i Lördags. I Fredags var det dock bara jag och Simon som var i, inte helt! Men till Fiffi delen... ( för er som inte vet så är det fröken panini, snippan, you name it).. men det tycker jag var bra gjort ändå. Och på Lördagen, håll i hatten nu!! Så SIMMADE UBBE!!!!! HAN SIMMADE! Duktig karl, så han fick sig en puss och en kram som belöning för modet han utvisade. Jag däremot lyckades doppa till tuttarna... sen fick jag nog.
Idag så åkte vi fyrhjuling, och Simon tycker det är kanon kul... plus att vi träffade en 7-årig pojke som bor i Landön som han lekte med... så nästa gång har han en kompis!!
Det var helt enkelt en sån där bra, lugn helg som man fullkomligt älskar!

Och nu är det en värre blåst i hatten!!! Vi tog kort! Men en kamera som har ett eget liv och totalt körd... men kort blev det!

Far och son....



Son..



Vi spelade "tennis"....



Vi spelade krocket... men Ubbe vann hela tiden.. hm VERKLIGEN något fuffens där..





..Och vi tog massor med promenader i skogen






/H

something to die for

 Idag kan jag döda för ost chips.. och inte vilka som helst.. utan ost chips!!!! ESTRELLAS!! Dom där under-jävla-bara chipsen som är räfflade med ost smak. !!!!

Men dom chipsen är fridlysta... men jag vill hitta dom! Ska ju iväg till bror som fyllde 26 igår och gratta han... så förhoppningsvis * Håller tummarna och små tårna* att det finns sånna där, exakt sånna.. inte OLW... utan det jag vill ha!



/H

It´s the shit




Ubbe innan kalaset



Jag innan vi begav oss på 30 års kalaset.

Idag bestämde vi oss för att ta en tur ner till badhusparken och äta mjukglass.. sagt och gjort det gjorde vi.. dock hade iallafall jag räknat med att man skulle få sitta ute i SOLEN. Men så blev det icke.. som tur var så hann vi kloka avkommer till våra föräldrar hitta tak innan ösregnet kom.

   

Take it to the right


Hoho, fan idag kommer nog åskan att hälsa på! Jisses vad kvavt det är! Jag sitter och svettas som en annan i klimakteriet! Men det gör ingenting. Igår hade vi skräckfilmsmatathon, and I like it! ikväll ser det ut att gå åt samma håll.. och jag "lajkar" det fortfarande!
I lördags var vi ju som redan känt, på 30 års fest. Vi höll till i bygdegården i Lit, och jisses vad fint det var!! Riktigt bra ställe att ha fest på. Borta ifrån stan och man är med vänner och annat och tar sig någon öl. Det var super god mat, pastasallad, kyckling, bröd, köttfärspaj mm. Dock missade jag efterrätten- Marängsviss!!! Eller ja, jag var för mätt för att få i mig den... dock hade jag ångest igår eftersom jag inte åt det.. mmm marängsviss!
Men det kommer fler tillfällen då man ska få svulla i sig det!! Det behövs bara glass, chokladsås och banan...  maränger har vi hemma^^

Anledningen till varför vi lösenordskyddade kan man ju säga är att... man blir så förbannat sugen på att veta vilka som läser... samt att inte hela världen ska få veta alla hyss man gör... eller se alla perversa bilder vi har lagt upp, samt kommer lägga upp*blink blink*, skämt åsido.

Man får se om det dyker upp något kort från kalaset... vi tog ju inga kort... eftersom VI INTE HAR EN BRA KAMERA SOM FUNGERAR SOM KAMER"OR" SKA!!!


/H

You don´t know my name, do you?


Oh vad härligt!! Jag är på gång!! Igår ställde jag mig och bakade bullar, och kring 23 var dom färdiga att hugga in i, Mmm. Med kall mjölk, Mmm. Idag har vi varit hos bror min och fått middag, riktigt mumma! Och självklart tog jag med mig några av mina bulls till efterrätt,Mmm. Vi åt en sjukt god sås, som visade sig vara en färdigköpt grej, men ack så god!! Mer av det!
Och nu mina vänner är det nära!! Köket är mer eller mindre klart, nu är det på RIKTIGT inte mycket kvar. Fläkten är uppe... och ja, jag har sagt det förr och här kommer det igen, köket ska vara klart sista helgen i Juli! Nu får vi hålla tummarna att vi inte sackar efter. OCH till råga på allt har vi storstädat idag.. ja.. det enda som är kvar är fönsterputsningen.. och ja, man kan ju alltid hitta något mer som behövs... men det är bara saker som bara jag tänker på... egentligen.
Så nu är det supersnyggt, super rent och super om möblerat på vissa hörn och kanter!! Snacka om att man kommer sova som en gud ikväll!

Imorgon ska jag minsann till systra mi och umgås, samt låna kläder till 30 års festen som äger rum på Lördag. Senare på kvällen ska jag vara en riktig mysnisse och fixa med fotbad och kanske eventuellt en färgning av utväxten? Me like big time.
Nu ska vi mysa av vårt nya rymliga sovrum med en fimrulle som ska vagga en till sängs.... förhoppningsvis.. Obs! Man SKA INTE dricka kaffe efter 18.00. PUNKT.


/H

password please

Vi kommer att lösenordsskydda vår blogg. För lösenord hör av er till oss antingen via telefon eller mail [email protected]

Med vänliga hälsningar Ubbe och Hanna :D


Nice!

Igår kom vår vän L hit och glodde på film. Vi hade Ben Stiller afton(denne gigant, bland giganter). Filmerna vi såg va: Släkten är värst
Och så kom polly
Starsky and Hutch

Riktigt trevligt va det. Vi håller även på fundera när vi ska dra på fisketur. Men även fast man har sommarlov så är de mycke att göra. Roliga saker dock:) Men vi ska nog hitta nån lucka när han oxå har semester. Idag ska jag bära ner lite grejer som har stått och skräpat till förrådet.

Far och son


Jag svartivit


Hjärtat


Nelly flirtas


Lea


Nä, nu är jag hungrig och ska äta lunch // U

High tec


Är det ingen här ute som är sådär high tec som man själv önskar att man var ibland? Man vill ju ändra om bloggens yttre, men det är såå drygt, och det är såå pilligt och det är såå tidskrävande och det krävs såå mycket tålamod.
Ingen som är sugen på att vara min anställda pingla och göra det jag vill? Just do it.

Det vore ju trevligt.. något tjusigt ska det bli, oavsett om jag finner hjälp eller om jag sätter på fingerfärdigheten själv.. om sisådär hundraåttiotvå timmar.

Love birds



Både igår och idag har vi fått igång kökspysslet, och det går framåt. Självklart ska man få stöta på flera hinder så man måste tänka hundra extra gånger innan man verkligen kan ge sig hän och utföra det man vill. Alla socklarna är på plats, diskstången, diskstället och knivstället är på plats och fläkten var uppe ett tag igår,,, men som sagt, små hinder.
Vi har hittat en snäll vän som ville ha vårt gamla kylskåp så vi slipper slänga ett fullkomligt fungerbart kylskåp!!!
Imorgon vankas det städning... en hel del saker ska ner i förrådet... och *håller tummarna* att kylskåpet försvinner imorgon. Men jag har ju sagt att ALLT  SKA VARA FÄRDIGT YRAN HELGEN, eftersom älskling då ska iväg med sina vänner på myshelg, sånt där grabbtrams ni vet;) hihi. Och min föredetta sambo blir min tillfälliga sambo den helgen.
Och framför allt, JAG VILL STORSTÄDA!!!!!!!


Ikväll kommer grannarna förbi på film kväll... så man ska väl slänga igång en jädra massa popcorn som man kan svulla i sig.. känna sig sådär kvinnlig som endast få kan göra. Jag har även sorterat alla kort jag har på datorn, eller åtminstonde nääässstan alla. Så nu har man olika mappar för olika tillfällen, perfekt!!

 

 
Sen vill jag ge en grov tumme ner för samhällets "hjälp företag".

/H

Do it!!


Jaaa!! Idag fick jag tillbaka min uppsats i pedagogiken... och ja, ja , ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fan vad glad jag blir!! Den är totalt godkänt så jag känner mig riktigt nöjd. Hade räknat med att få göra några tillägg men icke- sa-nnicke!! Idag är en superbra dag. Känns så otroligt bra att slippa komplettera och hålla på, utan nu som det verkar är den kursen, finito!:)

Snart kommer det fler barn till oss på bus och grejer, så man ska få i sig kaffet och sedan plocka undan lite.

/H

some pictures

Här kommer lite bilder från vår underbara helg i NordanNälden.






Va en helt underbar helg måste jag säga. Många skratt och härliga människor!
Tiden bara flög iväg. What happens in Nordannälden stays in Nordannälden;))

/ U

Sommarnatt

I helgen så begav vi oss till grannarnas stuga i Nordan nälden, sjukt mysigt!! Inte alls långt från vattnet, och vädret var kanoners! Utom en dag då väderkvarnarna bestämde att det skulle bli lite regn på kvällen. Inte gjorde de oss något dock. Annars har man stekt, naken badat, badat, spelat spel, druckigt öl, umgåtts och kissat på toadasset.
Eftersom det inte fanns rinnande vatten inne i stugan så duschade man i vattnet, men det gjorde la inget. Tvärtom, det var mysigt att ta sig ett dopp i kvällssolen och tvätta av sig.
Nere vid vattnet fanns det en båt som man tog sig någon tur i- Hur skönt är inte det?
Karlarna stog för käket, eftersom de fann abborre och harr i vattnet, som dom fick napp på. Och glada blev vi kvinnfolken!! Har aldrig smaka rökt/grillad fisk på en hårdbrödmacka med bredgott, men M M M M M!! Det var gottans!!

Det var grymt härligt att vakna, slänga på sig så lite som möjligt och lägga sig ute, och om man ville kunde man sänga sig i vattnet. GRYMT!


Just nu väntar jag på myskorten ifrån helgens fasoner, men datorer är som vi alla vet, egna maskiner som vill oss ala illa!! Men så fort dom kommer då ska vi sänga in en del kort. 
Men helgen var en kanon helg på alla sätt och vis, och vi ser minsann fram emot fler härliga sommarhelger, OCH veckodagar såklart!!

/H


RSS 2.0