Hurtiga människor


Oj, det är farligt vilket tryck det är i tränings och bantningsvärlden just nu- S L U T A!
Alla verkar gå på gröna linjen och rör på sig som aldrig förr och har mål.
Och här sitter jag... en liten tjockis.. som inte får på sig sina vanliga jeans.. eller sina föredetta för STORA pyjamasbyxor och ser på...hihi.  Målet och tillväga gångssättet är redan planerat.


Men, det är som både jag själv och min make sagt.. -var sak har sin tid. Jag får inte hålla på och gå händelser i förväg!!
Nu ska jag fokusera på att bli lite tjockare, lite klumpigare och bara njuta av att inte behöva bry sig ett skvatt om dom extra kilona (Vilket för övrigt är riktigt härligt, hehe!) som tjusigt är placerade över hela min kropp...


... och sen när tiden är inne, då ska jag och får , fokusera på hur jag ska göra för att återgå till min normala storlek och förhoppningsvis känna mig lite lättare, nättare och få svettas som aldrig förr!!




Mitt hjärta

  
      

                             

                                               

               Åh, man kan helt enkelt inte ha en underbara man än vad jag har!
               Vilken lycka!!


Vecka 29

                       Du är i vecka 29.
                       Du har gått 28 fulla veckor och 0 fulla dagar (v28+0).
                       Du är i 7:e kalendermånaden.
                       Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
                       Du är i trimester tre.
                       Beräknat förlossningsdatum Mån 22 nov 2010
                       Du har 83 dagar kvar till beräknad förlossning.


Ja tiden går framåt. Men jag är verkligen inte gjord för att vara gravid, det är ett fast faktum. Less, less,less,less!
Men man ska ju försöka njuta av det också, vilket jag gör. Men jag tror att jag är en klagkärring faktiskt.
Idag kände jag något riktigt mysigt, jag har ju under lång tid kunna känna av den lille när han sparkar men idag var det något annat. Det går inte att beskriva vad det var, men ashäftigt var det!

Jag kan inte komma på att det är något annat nytt än det som varit tidigare.. att man är lättväckt, sover dåligt, ont i ryggen ibland, vissa dagar existerar INGEN energi och ja.. det vanliga.


/H

Alltså fyfan!

Jag är så jävla förbannad just nu.. kommer precis in från en promenad med hundarna och dom fick såklart leka av sig fritt ute på stora gräsmattan, eftersom dom har ett stort behov av att få springa av sig.

Alla vet ju att Nelly är världens snällaste hund och verkligen ÄLSKAR andra hundar och ja.. det finns aldrig några som helst problem gällande henne och andra levande varelser.  Hon är ju fortfarande en unghund och hon är inte fullt tränad, men det är klart.. hon är fortfarande UNGHUND som sagt.
Och om man ska lyckas lära en hund saker så måste man TRÄNA på det som är problem.
Hon har blivit enormt lydig och lyssnar bra, men vid ja.. kanske 4-5 gånger under de senasten året när hon fått varit lös så har hennes uppmärksamhet rubbats och hon har fattat intresse för någon hund eller annat som gått förbi henne.
Så det är såklart något vi behöver träna mer på. Men som sagt OFTAST så är det inga problem.

Hon springer inte hela vägen fram till den okända människa och hund hon ser, utan hon springer fram MOT dom, stannar alltifrån 1-10 meter ifrån dom och står stilla och kollar. Sen lyckas man få tillbaka henne, antingen genom att bara ropa och vid något av de få tillfällena har man varit tvungen att hämta henne.

Nu när vi var ute hände just det, en KÄRRINGJÄVEL gick förbi med hennes hund, vilket jag ej hann med att se eftersom att hon kom från bostadsområdet. Jag ser att Nelly fattar intresse och hon springer mot vederbörande, jag hinner inte få tag på henne. Hon gör som hon gjort någon annan gång, springer saktar av och stannar 1-2 meter ifrån dom.
Jag ropar och går emot och försöker locka tillbaka henne.
KÄRRINGJÄVELN, ställer sig och skriker med en förjävla otrevlig ton att jag - Ska hålla reda på mina hundjävlar(????)
Vilka hundjävlar???

Jag tänker då fan inte ställa mig och skrika flera meter till kärringjäveln, som förövrigt står och SPARKAR (?) emot Nelly där hon står 3 meter bort ( Nelly har gått lite närmare mig, stannat och kollat på kvinnan och hunden igen). Där står hon och kollar och.. helt lugn.. och kärringen sparkar mot henne. (?)
Jag som går emot Nelly lyckas med kallet få henne att komma och tanten går.
Jag blir så jävla förbannad!!!!!!!
Det är fan inte okej. Jag kan förstå om Nelly var en elak hund som sprang fram och attackerade hennes hund, då skulle nog vem som helst börja sparka mot hunden som sprungit fram. För det är klart, man värnar ju mer om sina egna än om några okända. Men för att JAG skulle göra det så skulle det som sagt vara befogat. INTE om en hund står flera meter ifrån en och INTE visar någon aggressivitet!!!!

Alltså jag har full förståelse för människor som är hundrädda och blir utsatta för sånna där situationer och såklart ska man ha koll på sin hund. Men samtidigt MÅSTE hundägare få träna med sina djur för att i framtiden slippa sånna där situationer. Däremot borde människa tänka på hur fan dom beter sig.
Framförallt människor som själva har hundar tycker man borde ha bättre vett och mer förståelse än att stå och sparka mot en hund som inte visat ett enda tecken på aggressivitet, eller ens rört vid som? Kan tyckas....
Jag tror att ALLA som haft en hund någon gång HAR eller kommer vara med om att hunden springer fram till en annan person, hund, bil, cykel eller ja.. det finns många exempel på vad det kan vara.

Jag försöker inte säga att det är okej att Nelly närmade sig dom gående, MEN människor borde väl förfan kunna betee sig!!!!
Det är det som gör mig så jävla förbannad


Neä, fyfan jag blir så jävla förbannad...



Ske ma??


Åh jag har en sån galen lust att råna en bank och köpa en superbra kamera nu!! Det behöver inte vara den absolut bästa i hela världen, men en bra kamera, så jag får ta en jävla massakort!




Liten tröttis


Förr i tiden fungerade det att svepa tonvis med kaffe, och poff så var man pigg och alert!! NU förtiden tar man sig en kopp och känner sig ändå trött som en gammal tant.

Igår for vi ju iväg till kusinerna på annersia och umgicks, riktigt trevligt. Och man kan ju inte undgå att ÄLSKA dom söta små kalvarna som ständigt föds därute!! Vi fick supergod mat , som vanligt, och kom därifrån med några barnsaker rikare.
Känns skönt att det mesta inför lillens ankomst är färdigt. Verkligen inte ALLT men en hel del ändå.
Jag vet att det är ett tag kvar, liiitttte mindre än 3 månader. Men det är skönt att slippa tänka så mycket på sånt där i slutet och behöva få panik för att saker och ting inte är som det ska.

Snart ska man träffa pappsen och bege sig för att införskaffa stödstrumpo!! Today is the day!



Härlig dag!


Inatt lyckades jag faktiskt sova... ett ovanligt fenomen nuförtiden..
Fan man vaknar 2-3 gånger per natt och är PIGG... och inte lite pigg heller. Jag skulle kunna köra en löprunda på några mil-pigg!
Imorse låg jag och drog mig till omkring 10.. skönt!! Men det tycker jag att jag är värd.. för fastän jag lyckats sova i princip hela natten.. så sover jag inge bra. Det är inge skönt att sova.
Speciellt inte nuförtiden när mannen i magen hittat sitt nya kall- Att sparka mamma på revbenen!!!!!!!!!

Nu ska vi snart bege oss till kusinerna på annersia. Sällan man lyckas ta sig dit, men alltid lika trevligt när man väl är där. Och drömläge! Massor med ängar och sådär härligt lantligt som det bara kan vara på landet, hehe.

Vi ska umgås, kolla på barnsaker, se lillan springa över ängar och skog och äta middag! Mys!


/H

FAN !!


Vad jag hatar vårt internet!!! Det är ingen underdrift att jag skulle kunna D Ö D A någon som är ansvarig för det hela!!
Gr!! Det fungerar.. slutar att fungera.. hela tiden. Och visst jag VET att det kan vara så vi måste införskaffa nya grejer.. och att det är DÄR felet ligger. Men innan man vet.. så är det lättare att ha ilskan mot någon annan.

Snart ska man ta och se på Livet på BB.. som nästintill börjat bli en liten rutin här hemma. Det är ju alltid intressant att se och höra om barnafödande, speciellt när man själv snart ska till att vara den kvinnan. Mannen for iväg för att spela..hurtig en det där.
Och snart är även jag det!
Men det är ett tag kvar.. men jag lever alltid några månader i förväg känns det som. Jag är omöjlig. Jag är så galet redo att börja med träningen, få tillbaka konditionen, styrka och såklart ett tjusigt utseende. Jag är sugen på att verkligen svettas, få träningsvärk och känna mig riktigt nöjd. Men det är ett big no no i dagens läge, med tanke på att jag inte orkar och har ont. Så jag får fortsätta med dom lugna promenader man utför dagligen. För någon månad sen var jag galet eggad inför förlossningen...
Men jag försöker hela tiden att bromsa mig själv och rulla tillbaka banden för att få känna längtan efter det som är närmast i tid.
Men jag är sådär.. har alltid varit... otålmodig!! Eller som jag skulle vilja uttrycka det -En enormt stark vilja. Hehe

/H

Vecka 28


                      Du är i vecka 28.
                      Du har gått 27 fulla veckor och 0 fulla dagar (v27+0).
                      Du är i 6:e kalendermånaden.
                      Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
                      Du är i trimester tre
                      Beräknat förlossningsdatum Mån 22 nov 2010
                      Du har 90 dagar kvar till beräknad förlossning.


Ja, då har vi kommit till en ny vecka. Tack godegud. Blev galet avundsjuk för några dagar sedan då en vän fick sin lilla knodd. Och fort gick det också!! Här får man fortsätta hålla tummarna för att lillen kommer som senast då det är beräknat och att förlossningen inte tar en evighet.

Och hur mår man? Jo, det är som det varit senaste tiden. Nedre delen av ryggen känns av. Inte alltid men det är olika dagar och olika tider det dyker upp. I magen är det FULL aktivitet nästan hela tiden känns det som, vilket är mysigt!
Och ibland är det jobbigt på höger sida uppe vid revbenet.. och liggställningarna är som det varit nu under senaste tiden, begränsade... åtminstonde om jag ska ha det skönt.


När jag läste på internet stod det att humörsvängningar kan ta en ny törn från och med nu. Och ja.. det låter ju inte så trevligt.
Det må ju vara det absolut jobbigaste med att vara gravid.. just det där med humöret. Men jag hoppas att jag slipper dagar när humöret verkligen är nere och allt är sådär jobbigt.


/H

Movie night!!



Puh.. idag har jag hunnit varit hos Lisan och låtit våra änglar busa järnet, åh vad dom älskar´t!! Och vi med såklart!
Eftersom jag for iväg så blev det inget vettigt gjort.. och bra är nog det.
Nästan farligt att bara vara hemma.. det slutar oftast med städ av något slag. Och det ser ju snyggt ut hemma, förutom fönstren och några gömmor.. men inget man lider av.

                           


Har fixat hem 2 filmer som jag ska tvinga mannen att se.. läskiga filmer.. vem tycker inte att The Grudge filmerna är läskiga?? HUVVA. Så 3:an ska ses ikväll samt uppföljaren utav Paranormal activity. Den tycker jag var spännande.. dock efteråt.. ja.. man kunde sova utan onödiga marddrömmar om jag säger så. Men i helhet så var den SÅ spännande!!




/H

 


Hoj ojoj!


Gud vad skönt att vara lite ledig!! Jobbade ju en del i helgen, och visst är det skönt att jobba på helgerna. Inte lika kul nu när karln ska till och jobba och bara är ledig på helgerna dock.
Testade ett par byxor idag.. mina normala jeans.. dom gick iinnnte riktigt upp hela vägen.. vilket jag faktiskt förstod. Ska bli spännande att se sen när man kommer kunna ha sina vanliga byxor igen.

Idag är en sån där dag jag inte vill göra någe på! Visst tvätten är igång, men det är en evig lyx i denna lägenhet...- tvättmaskin och tummlare.. det är livet!!

Eventuellt blir det lite mer pill. I Lördags putsade jag fönstret i köket samt bytte gardiner.. och ALLA fönster måste putsas.. så dyker suget upp är det bara till att fortsätta. Sen är jag galet sugen på att få ordning i garderoben också..
hmm..

Ja.. det är bara till att avvakta och se vilken slags energi jag blir tilldelad idag!


/H

..

Man kan faktiskt se att magen har vuxit på bara någon vecka..
Och ännu större skillnad kan man såklart ana om man såg från starten av det hela.





Mörker


Åh vad härligt!! Nu sitter jag i en mörk lägenhet , med mängder av tända ljus! Jag var till och med tvungen att dra upp persiennerna och låta öga skåda det otroligt mysiga regn som smattrar där ute! Åh vad jag älskar´t!!!!!
Längtar efter med mörker.. tidigare mörker.. mer ljus... mer mys!

Ligger och tänker på hårfärg. Jag är så förbaskat less på mitt hår. Det var länge sen jag gjorde något. Visst för ett år sen klippte jag bort både den ena och den andre decimetern.. men hårfärgen. Nu har jag haft samma hårfärg.. i omkring 2-3 år.. och jag är less!!!
Jag älskar att variera. Men blond är ett BIG NO NO för min del. Jag verkligen vantrivs i ljust hår!! Usch!
Däremot så älskar jag mörkbrunt och orange/rött hår. När man väl har det sistnämda så ser man lite, roligare ut. Det HÄNDER något. Till skillnad från oss brunetter.
Och jag vet att jag trivs i det... så varför inte. Var länge sen jag verkligen var en rödhetta.
Jag har inte ens ett enda kort när jag är rödhårig.. däremot orangehårig. Oojoj.. det var länge sen madame ingick en pakt med rödbetsburken nu.


                                                           

       




              Neä, i slutet på månaden är det god tid för en förändring!
                     Bort med det gamla trista, och IN med det nya och fräscha!!!!!!




/H

Vecka 27


                           Du är i vecka 27.
                           Du har gått 26 fulla veckor och 1 full dag (v26+1).
                           Du är i 6:e kalendermånaden.
                           Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
                           Du är i trimester två.
                           Beräknat förlossningsdatum Mån 22 nov 2010
                           Du har 96 dagar kvar till beräknad förlossning.


Tänk att dagarna går fastän det känns som om dagarna står stilla. Nu börjar det bli dax att testa på ett sånt där ryggbälte. Har ingen större koll på dom ännu, men ska se om jag kan lyckas få tag på ett nu inom snar framtid. För det är galet jobbigt att få ont i ryggen, inget man direkt vill rekommendera till någon, och finns det hjälp.. ja.. då är det klart man ska testa.
Detsamma gäller dom där tjusiga stödstrumporna, detta ska införskaffas!

I övrigt är det väl som vanligt, bra, förutom att humöret och känslorna verkligen lever ett eget liv, vilket gör mig G A L E N!
Jag avskyr det! Sen är det jobbigt att kroppen börja känna av påfrestningarna, så jag känner mig inte lika smidig och allert som man vanligtvis brukar vara. Jag hoppas att man blir som vanligt efter det här. Längtar efter vanlig ork, ingen smärta och ett stabilt humör.

Sen S Ö M N E N. Fy fan vad jag sover illa!! Det finns inga sköna ställningar, jag vänder och vrider på mig hela tiden och vaknar konstant!!!!

/H

Skrämsel taktiken


Imorse när man såg på nyheterna, så pratade dom om sånna där underbara djur som kan tänkas gömma sig både på det ena och andra stället.
JAG som avskyr allt som heter ohyra, fick såklart till det.. städning, renbäddning och ja.. nu är hemmet rent och fint igen!! Behöver inte tänka på sånna där tills nästa inslag visas, hehe.

Problemet nu är att jag är helt slut!! Dammsugaren.. ja.. den har gjort sitt sista sug. Jävla skit sak!! Verkar som om vi måste köpa en ny iallafall. Så mannen har en uppgift till nästa gång att antingen laga den eller så blir det shopping.

I min värld så är det höst nu. Visst solen skiner, men var är värmen? Vanligtvis brukar man flyta bort när man sitter på balkis.. men nu är det kylande vindar som kommer och sveper om en.
Och jag vill ha höst nu!!!! Jag är så less på lättklädda människor!! Jag vill ha stickat!!!!!!


/H

Barnvagn


Imorgon börjar troligen jakten på den PERFEKTA barnvagnen. Och jag gruvar mig. Tack gode gud så är det bra länge kvar och jag har fått massvis med tips och råd.
Men ändå.
Det kommer bli nyttigt att bege sig ut och kika, känna och klämma lite på vagnarna, för att åtminstonde kunna bestämma vad man verkligen vill ha.

Det finns på tok för många olika sorter, färger mm att jag och min käre beslutsångest kommer att bryta ihop. Tacka gud att jag har en man med bra mycket mer karaktär!(?)

               
                                                         
                                

Självfallet är det viktigaste med vagnen att den uppfyller alla kriterier.. MEN lilla damen i fråga tycker även om fina saker, vilket gör att allt måste kombineras. Så till att hålla tummarna att vi snabbt hittar en snygg vagn så vi får ännu ett elände ur världen!


/H

Jag blir så jävla förbannad!


Haft en bra dag.. hunnit med mycket i min värld. Och igår hann man också med mycket.. kul å träffa trevligt folk ju. Ibland känns det som om man inte har tid eller tid att träffa folk. Hur nu det hänger ihop. Men så är det.
Dagarna går på tok för fort.. men dom går ju så jävla sakta.

Fastän att dagen varit bra så är jag på dåligt humör.. det är så jävla mycket som är fel i min värld just nu att jag blir galen. Jävla pitt humör eller ja vad fan man nu ska skylla på.
Nu är det sådär förbaskat tråkigt.. man vill göra saker men man orkar inte.. och ibland känns det inte som att människor är riktigt på riktigt... att dom inte fattar att kroppen säger ifrån, och att man faktiskt inte ORKAR.
Det är inte så att man är lat, inte vill eller prioriterar fel saker, utan det handlar om att kropp och knopps energi går åt till så mycket när man är gravid att alla VILJA göra sakerna, borden och måsten.. helt enkelt behövs läggas åt sidan.

Neä, jag är allmänt jävla less på att vara gravid.. det är bara en evig väntan och det enda man har att se fram emot är bf. INGET annat!! That´s it!! Så dagarna går ut på att vänta, vänta, vänta, vänta och V Ä N T A !
Hur kul är det på en skala?
Och livet lär inte bli lättare ju närmare bf man kommer.. man kommer bli tyngre, klumpigare, få mindre energi, mindre ork, mer ont och ja.. bli mer invalid anpassad än någonsin.
Så HA!.. GUD VAD JAG HAR MYCKET ROLIGT ATT SE FRAM EMOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det jag verkligen kan se fram emot utan ironi är dagen då lillen är ute. Då kan man börja leva igen och vara som folk..
Ganska trist liv 14 veckor att pinas igenom innan jag får börja leva ett värdefullt liv igen. Kul.

En liten lyckotanke..



Fan, jag har nästan glömt bort..
Det positiva med att vara gravid må ju för guds skull vara tuttarna! Va, va, va?
Aldrig har man haft så stora. Okej, dom har inte exploderat, men vafan en kupstorlek större?? Är det inte nice så säg!!
Och HELT på naturlig väg... ja , det är då inte illa.


Helg!


Äntligen helg (??) .. som om det märks någon skillnda. Fniss!
Sitter och väntar på att Simon och Ubbe ska anlända och sen ska man väl ta och hitta på nått. Hittills har jag hunnit med att äta och haft HUMÖR.. och tålamodet idag existerar inte.
Usch..

En sån där dag de borde vara tillåtet att spöa skiten ur nått helt enkelt

/H

Rödvin




Gud vad jag är sugen på rödvin! Jag fattar inte att dom inte lyckats trolla fram en flaska rödvin- alkoholfritt som är gott?
Det finns ju både alkoholfri öl och VITT vin som smakar okej, men ingetr rött. Och jag Ä L S K A R rödvin! Och nu är jag sådär galet sugen på just det..
Och det är ingen idé att köpa en flaska alkoholfritt rött... för det smakar som saft med besk eftersmak, INTE okej!!!



Men jag får väl gotta mig med att det inte är sååå många månader kvar.. suck.


Sen undrar jag.. hör det till gravidas situation att få höra att man är stor för att bara vara i en viss vecka..???

Sinnessjuk


Puh nu har jag och hundarna gjort av med all tänkbar energi!! Hemmet är städat, och jag inväntar mannen som förhoppningsvis har med sig spacklet jag glömde i bilen. Idag ska jag göra nått åt dom där jävla hålen!! Fan jag hatar att se ALLT!! Och jag kan inte slå bort det när jag väl sett det, nej, då ältas det uta bara fan!


Igår var vi på biblan och jag lånade både böcker och en cd-rom (?), ojoj. Jag tycker det vore på tiden att man läser lite mer om vad som komma skall. Men frågan är om det verkligen är bra att veta så jävla mycket??
Jag vill inte påstå att jag är rädd för förlossningen, men samtidigt är jag det. Det skiftas så galet fort. Men så är det väl att vara gravid.. antingen är allt på TOPP och livet leker, eller så plaskar man på botten.
En av böckerna har jag börjat läsa och den verkar vara riktigt bra för gravida, speciellt om man är rädd för THE DAY. Och hur som haver så får man många bra tips och råd. Jag menar, som alla vet och som alla säger- Vi kvinnor är skapta för denna smärta och situation. M E N det gör INTE att man inte ligger och tänker både på skräckscenarion och vackra vyer om dagen. Och när man har sina nergångar hjälper det verkligen INTE att höra dom där förbaskade orden.

Jaha... jag är SKAPT för det hela, är allt frid och fröjd då????
Men det jag vill komma fram till är att vissa program borde vara förbjudna för gravida, som det jag såg igår.. det stärkte inte den positiva och nyfikna syn jag har på min förlossning, utan gjorde snarare att jag kände mig ensam och utstött och att.. ja, jag kommer att dö!

Men efter bokens uppiggande ord känner jag mig bättre och ska skita i hemska filmer osv och rikta in mig på bra böcker som skapar lugn och trygghet istället! För när dagen infinner sig vill jag känna positiva känslor!


/H

Vecka 25

                                       Du är i vecka 25.
                                       Du har gått 24 fulla veckor och 6 fulla dagar (v24+6).
                                       Du är i 6:e kalendermånaden.
                                       Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
                                       Du är i trimester två.
                                       Beräknat förlossningsdatum Mån 22 nov 2010 
                                       Du har 105 dagar kvar till beräknad förlossning.


Ojoj vad tiden går fort, eller sakta.. det beror lite på och det är olika från dag till dag. På ett vis känns det som om tiden bara rinner iväg och på ett annat vis så känns det som om det är en evighet kvar. Precis som det känts hela tiden vill säga.
Nu har jag börjat känna av nedre delen av ryggen i någon dag.. jag är inte döende, men jobbigt att känna av att man har ont. Fötterna och smalbenen är svullna mot kvällen och det tar emot att gå. Och det lät väl bli värre.
Ska bli tant och införskaffa stödstrumpor så man slipper det värsta av svullnaden iallafall.

Än så länge vet jag inte effekten utav järntabletterna man knaprar men någon nytta gör dom nog. Man äter dom ju av en anledning.
Lillen sparkar och lever rövare där inne, vilket är mysigt.. han har det nog bra där.. fast han kommer få det hundra gånger bättre när  han kommer ut!! Ojooj vilken älskad liten krabat det är, och han har inte kommit ut än!


Nu ska jag vara ledig några dagar och det är jag fasen värd, har varit kaos så här i semester tider!
Och min gubbe är hemma, så det är kärlek för hela slanten!!

/H


Ensamhet


Gud vad jag känner mig ensam!! I helgen är det jobb på schemat, eller ja imorgon. Ganska skönt , men ändå inte. Jag tycker om att jobba helgerna för det är så lugnt.. knappt nå folk på jobbet. Och då är det lugnt och skönt överallt.
Jag hann med att fara till stugan en sväng och umgås med nästan hela familjen. Skönt för doggsen att springa fritt ut i det vilda!!

Idag fick jag nog och drog på affären.. jag kom därifrån en byrå rikare (?). Det är farligt att tänka och kolla hur man bor för det finns så mycket man vill fixa och dona med. Problemet är att det är saker som måste KÖPAS innan man kan göra ändringarna. Men jag blev ändå nöjd med det jag köpte och Simons rum ser bättre ut än med den gigantiska rumsavdelaren.
Men det är en del kvar.. i veckan ska jag och mamms sy gardinerna som aldrig blir färdiga..

Ubbe är i skärgården, och GAAAH vad jag önskar att jag inte jobbade!! Då hade JAG också varit där och haft det lugnt och skönt med härligt folk och bara kopplat av. Suck. Men men, jag är ledig från och med Måndag halv 2, så jag ska inte klaga.
Fastän jag bara hunnit varit själv i nja.. omkring 3-4 timmar, så känner jag mig så ensam. Ändå har jag haft fullt upp med att skruva byrå.. och det ser för jävligt ut i hallen med kartonger och annat skit! Men ska ordna med det imorgon.. det är viktigt att ta det lugnt, speciellt i min situation.


Och nu är det hela 2 nätter kvar innan min man är hemma igen.. ojojoj! Hur ska detta gå??


/H

Vad händer?


Åh fy fan i helvete!! Är på sånt dåligt humör nu och INGET kan tänkas vara bra!! Hatar dom där attackerna som kan dyka upp ibland.. och jag kokar. ÅHHHHHH!! Vad ska man säga egentligen??????

Men hur som haver, var på stan med Jeanette idag och hittade några saker.. eller ja.. jag köpte bara det jag var ute efter samt en present till hjärtat. Det bara skrek UBBE om den, så jag var tvungen. Snygg var den och mannen blev snygg som fan!
Imorse fick jag en fin överasskning i brevlådan, mina byxor hade kommit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Snacka om lycka!! Jag skyndade mig iväg till statoil och hämtade paketet, och dra på trissor. Dom satt perfekt. ÄNTLIGEN! Jag gjorde det praktiskt taget omöjliga- Jag hittade ett par baggy jeans som en gravid kvinna kan använda tills hon ska kläcka!!!!!!!!!
Och snygg var dom.
Jag fattar verkligen INTE hur det kan komma sig att det ska vara sån brist på snygga gravidkläder... jag har sagt det förr även innan jag blev gravid.. att jag vill fan inte behöva gå runt i smutsiga, trasiga mjukiskläder bara för att jag är gravid.

Och med tanke på att jag totalt unnat min kropp 10,5 kg.. så är det kanske inte såå härligt att bara strutta runt i tajta byxor.. för boys and girls... det är INTE bara magen som växer... höfter,ben, rumpa, armar, haka.... you name it.. alla kroppsdelar får sin del av utfyllnad. Inget fel med det!! Men min poäng är bara att alla gravida kanske inte vill ha dom där jävla tajta stuprörs jeansen som gör allt annat än smickrar ens figur SAMT (!!!!!) inte ger samma härliga känsla som ett par i baggy modell.


Jaja, fröken positiv, fniss.. nu ska man väl snart krypa ner till sängs.. ska ju upp tidigt


/H

Vecka 24


Idag är vi i vecka 24, och det går galet fort!! Omkring 4 månader kvar nu bara! Vilket innebär att det snart bara är 3 månader kvar och sen är det dax!
Vi ska iväg på MVC idag och gud vad jag har längtat!! Man går runt helt ovetande om nått i flera veckor känns det som!! Inte för att jag haft några problem eller så, då finns det ju alltid någonstans man kan vända sig. Men ändå.
SKa bli kul att föräldragrupp snart drar igång också, det är ju iprincip nu, och det ska bli roligt!! Kan ju vara kul om man träffar någon fler vettig kvinna som är gravid. Än så länge finns det iallafall en bekant som ska kläcka strax efter mig.. men i övrigt har alla varit så galet snabba, hihi.

Och magen växer och nu syns det att det är något liv därinne. Ska ordna hem en kamera och sen ska man få till finfina kort på lillmagen!



Mr & Mrs Jonasson








Oj det var länge sen man var in här, men har varken haft tid eller ork. Numera är man en JONASSON! Hihi! Och dagen kunde inte ha blivit bättre! Allt var helt underbart och vi båda är helt galet nöjda!!
Snart kommer ALLA korten från bröllopet, eller ja dom som vår underbara fotograf tog!! Och då blir det till att pilla och pyssla. Fotoalbumet ska FYLLAS, och förstoringar mm ska göras!

/H


RSS 2.0