In front of me

"Baby, it´s a new way.." Tror att jag fått en ny favorit låt faktiskt. Trodde inte det skulle hända.. för de va länge sen jag hade en riktig favvo.
Ja, idag verkar vädret gå dit vi vill. Förlåt alla som ville ha sol idag, men det är så underbart skönt just nu!!! Man har haft det gottans sen halv 12 igår... svalt och skönt! Och det tycker jag inte är så dumt ibland.
För blir det skitväder, så är det till att fixa hemma!! Och hur mycket har jag inte längtat efter det?
Sen om alla kan sluta tvätta så vore livet ännu bättre, fy skäms tvätt tider!

Nu måste jag få i mig mat för jag har varit hungrig hela mitt liv..



/H

Break free


Puh, åh.. åh!! Nu får det faktiskt bli en dag med regn! Jag kan inte behöva gå runt med pung-svett varje dag! Och till råga på allt är jag tjej. Man vill även få till det hemma, för man har magsår gånger en miljard eftersom det står stilla,tack vare för fint väder, för mycket svett, för lite ork mm.
Idag ska vi iallafall till och foga, ringde till papps som skulle komma och hjälpa... samtidigt ligger hjärtat okry som en sjukling i sängen:( Jag hoppas att han är bra tills ikväll eller senast imorgon. Ingen ska behöva vara sjuk på sin semester!

Annars är det lugnt.. men man måste ju få klaga..

I´m singin in the rain


Hoho, fniss.. nej, det gör jag inte. Utan jag SVETTAS i fin sola! Eller ja, även inne. Man sover alltför mycket när det är sol. Hade marken varit närmare ytterdörren vår, då hade jag också kommit ut tidigare.
Helgen var kanoners med sol, värme, öl, vänner och brännboll... det hanns även med en krogrunda. 2 dagar denna vecka! Nu blir det lugnt med drickandet, för man är ju död i omkring 20 dagar efter sista ölen... så nu ska man njuta av att vara la ledig. Jag längtar fortfarande efter mina kvällar... där det ska spelas volleyboll. Det ska vi göra snart, men det är så mycket annat man ska göra och vill göra så det är galet. Men jag är glad så länge som jag är mig själv i min kropp, har en as sexig karl, solen skiner och jag kan göra vad jag vill.(punkt)
Idag vet jag inte vad man ska hitta på men en dejt med solen vore inte illa... igår var man ju bara inne och glodde på tvn.. och sov... och jag blir absolut inte ledsen om jag blir en superhet pingla den här sommaren. Så man ska väl försöka få brännan att yttra sig på min fesblekta hy!!

Åh, inga sommarkort är tagna.. men det kommer komma skall!!
Nu ska jag hitta en kaffe.... och jag ber till gud att jag klarar mig igenom detta utan att döda alla i min närhet! Men det ska nog gå an, jag är inte den första , och absolut inte den sista...så håll tummarna för mig och de i min närhet!

/H

i told you so

Bra nog lagom tills mitt sommarlov började så kom SOMMAREN oxå:)) Helt underbara dagar har det varit. Tom våra hundar tycker de är varmt;) Nelly är så underbart söt för hon har börjat ta efter lea i mycke saker....rulla i gräset och ÄTA gräset oxå:)

I torsdags va jag ut på krogen för första gången sen juldan! Men jävligt kul hade vi...Vi va först här utanför oss och spelade lite kubb och sol ade.  De som är så underbart skönt med semester är att man inte behöver bry sig om vilken dag de är...är de finväder och man är sugen på exempelvis en öl..så är det bara att ta sig en eller två...behöver inte oroa sig för att man ska upp och göra nåt...

Förra veckan va lillprinsen här hela veckan...vi hade jättekul! Va bl.a på djungelhuset och i badhusparken...

Idag är vi ett gäng som ska spela brännboll och dricka öl...ska bli så otroligt kul att festa lite med min underbara kompis M...inte så ofta nuförtiden:(

/ U


Ohla la


Oj, men ni vte.. lyssnar man på musik så gör man. Jisses amalia, vad man hittar bra skit som man vill höra och tycker e bra!!!Just nu lyssnar jag på såkallad Hanna-musik, Inte allt att veta vad det är men.. bra musik + gay. Och alla som känner mig vet att jag ICKE har något emot homosexuella, utan det är som musiken- ett Hanna-uttryck. Och jisses vad glad och på hugget man blir! Jeus amalia!
Sen det som är så underbart med midsommar är att det blir mörkare, vilket innebär att man somnar snabbare och bättre , samt att man slipper ha ångest för att man somnar när det är ljust och att man kliver upp för sent på dagen, ioförsig var det länge sen man la sig tidigt och klev upp utvilad i vettig tid, men ändå.Härligt att årstiden ska komma bli som man vill! Ljus, solig, grön och härlig på dagen, mörk, grön och mysig på kvällen.


/H

Black velvet


Helt ärligt... ni vet inte hur svårt det är att hitta på saker sent på kvällen i det här landet(?). Visst jag har ingen direkt världs-livs-erfarenhet. Men det jag vet är att jag älskar att resa och känna livet, lugnet och lyckan. Och de få länderna man hunnit uppleva är ändå underbara! Man kan komma på 05.00 att man är sugen på en öl... och GÅ UT OCH TA EN. Helt annorlunda än här. I detta land är det kört att träffa andra vakna människor efter 03.00, om man utgår efter krogfolket, annars så går det väl an kring 12 kanske? Helt otroligt hur olika alla länder är. Tror dom att alla är olika beroende på vilket land dom bor í? Tror dom att alla vill en och samma sak? ja de tror dom. Och ingen negativ kredd till dom. För visst vill dom, och tror dom att det är så. OCH till en  viss del ÄR det så, samtidigt som det inte är så.
Så hur fan skulle man själv vara som president eller annan "viktig" snubbe(eventuellt kvinna)? Jadu, lite jämnställdhet i världen vore ju en del att fortsätta i.

Jag är totalt sovalös.............åh... tänkt om man var i en annan värld och kunde göra nått kul.. typ spela volleybolla, flyga, se en bra film eller promenera på fin strand??????????????
Nu ska jag ta och göra lite grejer på "dattan", senare..innan tre hoppas jag på sömn iaf.


Hörs imorå!

/H



/H

Please forgive me

Det finns få låtar som är så bra som denna. Dock har jag förmågan att veta många.. men det är en av de bästa.

"It still feels like our first night together
Feels like the first kiss and
It's gettin' better baby
No one can better this
I'm still hold on and you're still the one
The first time our eyes met it's the same feelin' I get
Only feels much stronger and I wanna love ya longer
You still turn the fire on

So If you're feelin' lonely.. don't
You're the only one I'd ever want
I only wanna make it good
So if I love ya a little more than I should

Please forgive me I know not what I do
Please forgive me I can't stop lovin' you
Don't deny me

This pain I'm going through
Please forgive me
If I need ya like I do
Please believe me
Every word I say is true
Please forgive me I can't stop loving you
Still feels like our best times are together
Feels like the first touch

We're still gettin' closer baby
Can't get close enough I'm still holdin' on
You're still number one I remember the smell of your skin
I remember everything
I remember all your moves
I remember you
I remember the nights ya know I still do

One thing I'm sure of
Is the way we make love
And the one thing I depend on
Is for us to stay strong
With every word and every breath I'm prayin'
That's why I'm sayin'... "



/H

Infinty

kommer ni ihåg när man var liten? Det gör jag, alldeles för väl. Det är skrämmande, man minns varje steg, varje fel, varje rätt och ja.. allt man kan tänkas minnas. Det är totalt annorlunda mot vad man är nu. Förr kunde man tänka 100 % på sig själv.. nu tänker man på allt och alla UTOM sig själv. Vilken är en självklarhet, samtidigt som det är fel. Ibland är det svårt att " kompromissa" så att man hamnar på ett mellanläge... att man kan  visa att man bryr sig, finns där..., men ändå ha tid för sig själv, via och bevisa för sig själv att man finns där.
Sen tycker jag att vara vuxen inte borde existera förrän man varkligen är vuxen, sisådär efter man är 25 ( lika som andra avgörande föreningar gör) för då slipper man de här med massa vuxen problem. Jag har alltid hatat problem, bråk och ja, vad mer kan tänkas uppkomma när man e vuxen? Jo, juste, ekonomi......................................... fy fan.. tänk om dom som levde före oss kunde ha ordnat de bättre för oss? Ojoj, då kunde man vare prostituerad och tjänat multum ;) Haha.. skätm åsido.. men ändå.

Neä nu ska jag lyssna mera på musse sen nanna.. god natt folket och  GLAD MIDSOMMAR!



/H

Meet her eye


Idag har varit en härlig dag. Först träffade man släkt och familj på en födelsedagsfika, sen bort till syrran och surra lite. Imrogon är det midsommar och jag hoppas att det blir bra väder... vi ska nämligen grilla.. och jag vill inte ha nått annat än det!
Ikväll har vi kaklat klart.. så det händer saker fortfarande!!
Helt otroligt att man kan älska sin man så mycket som jag gör!
Nu är det fortsättning på myskvällen innan man ska lägga sig.







/H

Scooby doobi doo


Hehe, man blir psykad av att vara i närheten av barn, fastän dom är underbara! Och med det menar jag inte barnen i sig utan deras vanor.-Hur kan man gilla en film så mycket att man vill se den varje dag och gärna flera gånger om dagen? Själv är man less på filmen man sett framtill ett år efter.. på ett ungefär iallafall. Men det är charmen med barn. Nu har vi ätit frulle medan älskling ligger och har sovmorgon med Nelly. Snart ska jag bege mig till arbetsförmedlingen och göra det man ska göra där.. och sen bär det av till Momma på fika och gratulationer!

Igår när jag låg och kikade på tv så hamnade jag av misstag på 4:an, och jisses vad äckligt det var!! Jag har ingen aning om vad programmet hette men usch!!! Det var ett doktorprogram, för pinsamma sjukdomar. Man fick se personerna som kom dit i behov av hjälp, och även vad de hade för problem. En kille hade världens fotsvamp, så jag trodde jag skulle spy!! Det var omöjligt att inte kika på sina egna fötter... dock fann jag inget snusk. Och en herre som hade hemorojder.... *brrr*..tydligen så är det väldigt,väldigt vanligt med det, men neä, jag vill aldrig få det! Och inte sån där sjuk fotsvamp.. usch. Att dom visar sånt där på tvn. Okej, man MÅSTE inte kolla, rent tekniskt. Rent NYFIKENHETSMÄSSIGT så MÅSTE man kolla. Så man kan säga att dom tvingar en till att kolla på det emot ens vilja. Fniss.

Nu ska jag ta en lugn stund innan man ska bege sig.

/H

Get down with the sickness




Vet ni vad jag borde göra? Jo, jag borde börja lyssna på musik lite oftare. Det var länge sen nu. Sist jag lyssnade på musik, på riktigt, var i stugan då vi satte oss en sväng i bilen och röjde. Det finns så få härliga stunder som att vandra runt ute i skogen, eller ingenstans med en massa bra musik i öronen och hundarna kan få springa fritt och ha det skönt. Då hinner tankarna ploppa upp och försvinna. Inte för att jag har så mycket tankar i huvudet just nu, men de kanske dyker upp? Hehe.
Imorgon blir det af besök igen.. något vett ska det väl bli. Och Momma fyller år så vi ska dit och gratta henne. Det är alltför sällan man har tid att hälsa på folk runtomkring. Så det ska bli trevligt! Sen ska jag även putsa det sista på rapporten som ska in.. inte alltid så lätt med sånt där pluggande inte. Gör det inte.

Nu ska jag kolla upp om det är något vettigt på tv och ta det lugnt innan man kan ta och lägga sig i trötthetens namn.


/H

Maybe it´s..


Huga, idag är man helt slut! Men imorgon då ska jag minsan vara tokpigg och göra så mycket att jag kommer slå kullerbytta! Idag har man ju en karl hemma hos sig hela tiden också, det känns skönt.
Nu ska man snart  ta och mysa framför tvn, dö en skvätt och ha det som man ska ha det för en stund.
Jag hoppas att det blir finväder nu i dagarna, för nu har man tiden att ligga och glassa i solen. Jag vill ha en riktigt sommar! Ingen regnig, blåsig och kall, som det varit nu de senaste veckorna. Fan skärpning!!
I fjol då ni! Då var jag åtminstonde så brun jag kan bli utan att fuska med brun-utan-sol eller solarium. Nu däremot har jag inte fått varken den äkta eller fejkade varan..

Och om man får vara glad för nått då... jag säger åter igen- köket är snart klart! Och "snartare" kommer det att bli, eftersom vi har en händig karl hemma*blink blink*.  Man kan faktiskt se att det är ett kök, och snart, SNART(!!!!!!!!!!!!!!!!) kan vi storstäda!!!!! Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger, STORSTÄDNING ÄGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annars har vi barn under veckan och får hitta på en massa skoj och bus, samtidigt som man ska hinna med nytta och måsten.
Sen var det ju det här med kort... åh.. jag ska flörta med dom som nyligen flyttat in i närområdet att man ska ta en ta-kort-kväll och inskaffa lite nymodigheter!!!
Nu ska jag göra min thing så råkes man en piggare dag!


/H

Think about it


Åh vad jag är över trött nu.. men ändå så jävla pigg! Och vilken stress jag har i kroppen än!! Men imorgon då ska jag ha en egen tid och fixa, trixa, klistra och mixa för att sedan få lugnet över mig!!! I helgen hade vi det kanoners.. men man märkte fortfarande av en del stress bakanför tutt balken.. imorgon går älskling på S O M M A R L O V! Hm.. Jag vet.. jag vet inte om man ska smiska skinkan hans blå eller pussa han röd.. men det ska bli roligt att ha en herre hemma med mig.. för jag klassar mig ju som arbetslös.. med tanke på att jobb på mitt hm.. jobb(?) inte existerar, och ingen annanstans heller. Nu hoppas jag att de där *PiiiiP* på "pengabanken" är som dom ska och ger mig det jag vill ha!
Fan, samhället i dagens läge är inte ens på snäppet till normalt. Här får de normala, ärliga människorna skit och dom oärliga får banne mig det som behövs. Neä, jag ska inte ta ut ilskan i förtid.. utan jag får hoppas att det blir det det ska...
annars kommer jag, oh, belive me... jag kommer bli flyförbannad!

Idag har jag och pappa lagt nästan det sista kaklet i köket.. men eftersom det inte var kaklet som tog slut så var det fixet... så någon dag i veckan ska jag och my man iväg och inskaffa en liten påse till, smacka upp det sista.... låta det torka, foga... och jubla!
Neä, nu ska jag invänta Mr klockan 7-8 som är ute med arbetet på en öl, och ta en stund för mig själv, innan jag får pussa och krama han till potatismos!


/H

Everybody has a chance


Åh vad jag är glad! Det går framåt... och det känns underbart! Allt känns underbart! Det finns inget att klaga på. Förutom de här med skola.. varför skulle jag till och plugga för? Varför har jag inte mitt snillehuvud som jag hade på gymnasiumet? Hur fan kan en skalle ändras så totalt på fjuttiga 2+ lite mer år? Neä, inget mer plugg för min del.. jag får helt enkelt ta mig igenom världen med hjälp av min charm;)
Jag är så fruktansvärt lycklig just nu.. jag vet inte om det är för att jag har ett fint hem, en fin och underbar fästman, en underbar Nelly, det är sommar.. eller att jag druckigt för mycket / eller druckit kaffe för sent... men lycklig är jag! Och jag kan iallafall säga att det främst är för att jag trivs så vansinnigt bra med min karl, och jag älskar honom gränslöst.. och han gör detsamma med mig. Har man väl hittat rätt "hem", så har man. Då finns det inget annat!
Ikväll får jag dock snutta i mig hans närvaro inom tankarna.. för att sedan se han imorgon bitti!!

Jag är så lycklig att jag borde få däng! Jag drar upp världens lycka med 111383773636336333 %!

 -


/H

For better or for worst


" É det de här du kallar kärlek?, vill jag inte längre va med.."  Dum, dum, dum. Fan, hela dagen har snart gått!!! Och jag har inte gjort direkt något alls... jag har lagat lunch, druckit kaffe och snackat lite. Men ändå så rullar denna Tisdagen mot sitt slut. Skit!! Jag som tyckte att dagarna ÄNTLIGEN börjar gå i normal takt.
Jag har ju det jag gör senare... verkar som om jag ska med och kolla på ett hus som grannarna lagt ögonen på.. inget säkert ännu.. det beror lite på mon fadre. Ikväll börjar vi med K A K L I N G E N med stort utropstecken!
Jag ska även fixa med min sista uppsats.. som snart ska lämnas in.. sen kan jag glömma allt som har med skola att göra fram till hösten. Det kunde inte kännas bättre än det gör.




Jag kom på att jag glömde berätta en sak om studenten i Fredags.... vi + hela Östersund stod nedanför Wargen och såg alla glada studenterna fara runt fulla som yrväder på sina piffiga lastbilsflak.. och mitt i allt tyckte en herre att det var på sin tid att visa upp sig. Han hade förvisso en tjusig amerikanare, svart härligt sak... så han drog en "burn" mitt i allt. Det pojken inte såg.. var att herr poliserna stod ca 2-4 meter ifrån deras bil.....folkmassan drog till ett förbaskad högljutt asgarv när poliserna sprang fram till herrarna.. och pang försvann veckopengen!
Visst tanken var god... men ... ja.. vad kan man säga?

/H

Lea & Nelly










We belong




Nu är man en dag från att vara hemkommen ifrån stugan.. och gud vad vi har haft det skönt! Vi trivs alla så bra när man åker dit, både jag, Ubbe, lill killen, Lea och Nelly. Riktigt mys!! Vi såg på fotboll, åkte fyrhjuling, letade efter svamp, lekte i skogen och tog det riktigt lugnt. Vi 3 sov ute i "garaget", vilket är en riktigt smart sak som Moffa byggt.. garage kontra sovrum. Det enda negativa är att man måste gå upp för en liten backe innan man är inne på toa.. men kissa i skogen är väl inga problem för en riktig kvinna?

                  






/H


come on

En vecka och sen två dagar till kvar innnan jag går på "sommarlov"!! Fan, va terminen har gått fort alltså. Hoppas inte sommarn går lika fort:) Snart kommer lillprinsen och vi ska som hanna skrev ner på stan och titta lite på livsglada studenter. Hoppas dom vet vad dom tar studenten ut till. Lågkonjunktur och lite jobb....Men men...jag är inte pessimist. Dom hittar säkert nåt givande attt göra...Annat var de ju på stenåldern när jag tog studenten...dom slängde ju i stort sett jobb på en...Näe, nu blire lite packa innan vi sticker till stugan i eftermiddag...

Hej hopp...// U

You are the sickness in between



Åh vilken härlig morgon!! Idag har jag till och med hunnit sagt " God morgon" till älsklingen, fastän han inte är hemma än!
Idag längtar jag verkligen tills vi ska åka iväg till stugan och ha det mys.. jag , älskling, lill prinsen, mamma, pappa och så klart Lea och Nelly!! Vi ska ha det så mys... grilla... sova... vila...basta....pussas...kramas....och ha det super bra!
Snart ska vi iväg och kolla på studenterna också!!


/H

When you wish upon

"Let me in, I'll bury the pain"


Åh imorgon är det studenten!! Och jag får vara ute och kolla på vad som händer! Känner dock ingen som ska till och ta studenten, men ändå! Jag missade flak-åkningen förra året eftersom jag satt inne.. på en stol....när solen sken... och jobbade. I fjol var man iallafall ute och festade järnet bland alla nyblivna vuxna och firade en dam som gick ut.
I år ska jag däremot kolla på flakåkningen och sen åka till stugan. Om vädret blir skit så kommer det att kännas riktigt bra... däremot om det blir solsken så kommer jag nog att känna mig lite kluven. Studenten har jag inte missat på en herrans massa år. Inte för att man alltid känt någon, men man har oftat kalasat, begett sig ut på staden för att kolla runt, träffat några man känner... och njutit av att det är studenten.

Föressten.... jag hittar inte ETT ENDA kort på mig från min student. Hur kommer det sig? Jag vet att jag haft ett kort på mig, men inga fler. Förstår nu alla hur desperat jag är efter en kamera som fungerar som den ska så jag kan ta en massa kort?
Usch, jag känner mig riktigt jävla bitter nu.. eller jag borde nog kunna klassas som ett hormonmonster.. jag vet inte vad jag är.. om jag är arg eller ledsen. Jag vet bara att jag inte är som jag vill vara just nu.

Snart ska jag iväg och hälsa på syrran och A som ska till och flytta till Körfältet! Kul att dom hamnar närmare en. Men först.. supersize vrs super skinny... tack att jag redan ätit upp min "poppon" med smör.. njam njam!!


/H

Love affair


Aldrig mer ska jag hoppa över lunchen och gå ända till arbetsförmedlingen och tillbaka! Usch! Mat är mitt liv, och jag lever för att äta... har nog aldrig fattat de andra begreppet.. " ..Man äter för att överleva". Skulle man skicka mig till ett svältland då skulle jag vara död inom 24 timmar.
Har som sagt varit på arbetsförmedlingen idag.. kul med något annorlunda i min monotoma tillvaro! Men! Prisa Af, men...hur ofta får man inte höra samma saker som man inte redan hört, redan vet, redan kan ,redan gör eller redan gjort? Så det positiva i det där mötet för mig, det var att få komma och göra något "annorlunda" för en stund, samt att kopiera ett viktigt papper.

Idag har jag starka tankar på bullar.... dock känner jag mig så jävla lat!! Jag vill bara vara! Det innebär:

*Ligga ner utan hastiga rörelser
*Ha tvn och datorn igång non-stop
*Ha snus, telefon och vatten max en dm ifrån högerhanden
*Tankar är bannlysta, goda-som-onda
*Alla aktiviteter som ej innefattar ovanstående punkter är förbjudna.
................och jag ska vänta på den good-shittiga-filmen!



/H

Can I play with madness



Snart kommer hjärtat hem igen! Vad mysigt. Jag har fått bort det värsta snusket här hemma.. men riktigt snyggt är omöjligt.. sen vet man att imorgon kommer det se lika hemskt ut. Så motivationen är inte direkt närvarande.
Ligger och kikar på Sjukhuset. Vet inte vad jag ska tycka, sånna program blir jag bara nervös av..
Stackars kvinna som ska föda barn på tv... starkt jobbat! Dock är jag glad att jag inte är en havande kvinna i sina sista tjockisdagar och såg på det där programmet. Usch, man får en dålig känsla av att se andra förlossningar.,.. det enda jag kan tänka på är att " Så där ska det fan inte gå till när jag ligger där", " Karln bredvid mig skulle få en fethöger om han säger så där",  och mycket mer.

Eftersom det är så många runtomkring en som nyss fått barn eller snart ska få barn så har man ju lite koll på vad man ska göra under tiden man är med bebis i magen.. och bland annat kan man skriva förlossningsbrev om hur man önskar att den ska gå till. Och JA, BB KOMMER MINSANN ATT MOTTA EN FET BOK IFRÅN MIG, men utförliga instruktioner!
För redan nu.. eller ja, sen jag fick reda på hur barn verkligen kommer till, så vet jag vissa saker med säkerhet.
Även killen kommer att under ca 9 månader få höra exakt hur det ska gå till, vad som får göras och sägas... så det ska han kunna utantill! För säkerhetsskull kanske även han får en fet instruktionsbok utav mig?;)

Nu ska jag kika lite mer på tv innan jag ska bege mig för en kvällsdusch!

/H

Eh eh eh eh!



AJ aj aj!! Fy fan! Idag har jag hållt på och städat.. prff! Vilken överasskning! Man städar, städar, städar.. och det kommer mer och mer saker, mer och mer smuts.. åhh vad jag är less!!!! Nu vill jag att allt ska vara som det ska och kunna slappna av!! Man kan inte känna något lugn i kroppen. Fy FAN! Samtidigt som jag är mer frustrerad än en kåt fastbunden nymfoman så går det framåt.. det är inte alls mycket kvar på köket... lite lister här och där, sätta dit lite lampor och kaklet. Kaklet kommer att påbörjas på Måndag.. så i slutet på nästa vecka ska detta vara klart- Finito!

Idag när man så tappert försökte fixa lite i köket så for en träbit ner på mig... 0,000 mm ifrån skallen, men rast som man är hann jag undan. Men! Min lilla höger tumme fick smällen! Sä nu har jag en ont höger tumme som inte är som en frisk tumme ska. Den är bara lite svullen och det kommer nog komma ett blåmärke... men vem ska egentligen klaga? Jag kan röra han och jag fungerar som man ska ändå!!

Igår shoppade vi upp ikeapresentkortet!! Jihaa!! Nu har man allt, förutom vissa saker...!


En sak man märker hos folk som har blogg.. ojoj vad det händer saker överallt och hos alla! Själv känns det som om jag stampar omkring på samma ställe och gör samma sak varje dag!! * tack vare ljuvliga renoveringar... harkeln*
Så i helgen funderar jag på en komma-bort-från-stökeriet resa- off till stugan!(?).
Då gör man annat, kan koppla av.. kommer hem som en ny människa!


/H 

RSS 2.0