No sunshine


Nu är vi hemkomna ifrån stugan. Vi skulle egentligen bege oss hem imorgon, men hjärtat har åkt på en dunderförkylning och behöver vila, vila och åter VILA! Som vanligt var det riktigt skönt att vara borta ett tag, men synd att han inte mådde bra. Simon hade fullt upp hela dagen med kompisen som han har i stugan. Och själv tog man det lugnt.

Nu väntas en hård tid. Imorgon kommer pappsen hit och vi ska fixa med det sista här hemma.. köket SKA bli KLART imorgon.  Fasen vi är faktiskt 2 som ska dona här hemma, så vi borde klirra klart det sista. Sen blir det städningen i den mån man orkar.. och på Tisdag blir det storstädning.. putsa fönster, damma, torka ALLT, dammsuga torka golv etc etc..
Och på Fredag blir det en sväng till vännen som äntligen beslutat sig för att flytta hem igen! Ska bli riktigt trevligt. Det var länge sen man sågs.. eftersom man i princip varit uppbokad till öronen när hon kommit hem.. men nu har man koll på läget!

Neä, nu ska jag invänta att maskinen ska bli klar, ta en dusch, mysa och LÄNGTA TILL IMORGON då en massa paket (förhoppningsvis) väntar på mig!


/H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0