Wooho!


Oj vad konstigt det kan vara UTAN internet!!
Men som 99,9 % av er vet så har vi flyttat, numera är vi lugnviksbor! Och det känns så jävla bra!! Det gick snabbt och smärtfritt att flytta! Super att man har så bra folk omkring sig som ställer upp !
Så flytten påbörjades lite lätt i Fredags, och drog igång rejält i Lördags.. och avslutades samma dag. Vi var nästintill färdig på Söndagen. DOCK har vi förrådet och några småsaker kvar i gamla lägenheten som vi ska iväg och hämta nu i veckan, sen flyttstäda, sen - FINITO!

Vi har ju inskaffat ny Tv och ny soffa... Simon har fått en ny säng och ett skrivbord..och självfallett- Ett eget rum!
Så nu har vi det kanon! För att inte tala om- BADKAR!! Det blev provkört redan första kvällen.. och det har och kommer att användas flitigt!
Idag gör vi första körningen i Tvättmaskinen, och när den är klar så blir det torktumlaren som ska få slita ont! Hur härligt är inte det? Att ha både tvättmaskin och torktumlare i lägenheten!
Neä fy, vi har det bra vi!!



Vi har ju det vi gör med jobb, möten, frakta sista grejerna, flyttstäda och fixa med det sista här hemma i Lugnvik.. men snart så är vi helt hem installerade!



/H


Kommentarer
Postat av: Frida

badkaar de är grjer de :D minns när jag flyttade till min lägenhet, då jag oxå fick plats (äntligen) för min tvättmaskin och HAR plats för en diskmaskin och som sagt de bästa utav allt.. the bathtub ! lev och njut :D kram kram

2009-12-08 @ 23:38:32
URL: http://nfriida.blogg.se/
Postat av: Angelica

Vad skönt för er! :)

kram!

2009-12-09 @ 12:33:16
URL: http://aquaofvitae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0