Over the rainbow

Hoho, gud vad jag är rastlös just nu! Vi har precis sett en film som jag aldrig trodde skulle ta slut... "Boy A" hette filmen, lite smådryg sådär.. men bra på sitt sätt ändå? Ja, kanske.. jag slutade att se filmen för ett tag sen.. och såg slutet... hm.

Det handlar om en kille som icke har det så bra när han är liten.. han hamnar i fängelse och efter sin tid får han en ny identitet. Därefter söker det förflutna upp honom..
En drama.. och ja.. den funkar som sagt för folk som gillar den sortens filmer.. men snark zZzzZ

En annan film som däremot är sevärd är "The hounting in conneticut", en skräckis som ska vara baserad på en verklig händelse.. vidskepliga människor..
Den handlar om en familj, vars äldsta son är sjuk i cancer, dom bor långt ifrån sjukhuset och resandet fram och tillbaka tar på tid och krafter. Så de bestämmer sig för att flytta närmare. Sagt och gjort... väl i huset börjar märkliga saker inträffa.. främst med cancerpojken.
Bra film.. bästa skräckisen jag sett på länge.



Idag har varit en riktigt lugn dag.. inga större ovanligheter har inträffat.. men jag är pigg och kvällen får fasen inte ta slut. Jag vet inte vad jag ska göra, men det killar lite i fingrarna, så något ska man göra i några timmar till. På fredag ska man bege sig på stråket för en omgång.. kolla på folk och ta sig en öl. Härligt med lite socialisation i Östersund igen!
Nu är det bara till att hålla tummarna för vädret!!

/H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0