Sommarnatt

I helgen så begav vi oss till grannarnas stuga i Nordan nälden, sjukt mysigt!! Inte alls långt från vattnet, och vädret var kanoners! Utom en dag då väderkvarnarna bestämde att det skulle bli lite regn på kvällen. Inte gjorde de oss något dock. Annars har man stekt, naken badat, badat, spelat spel, druckigt öl, umgåtts och kissat på toadasset.
Eftersom det inte fanns rinnande vatten inne i stugan så duschade man i vattnet, men det gjorde la inget. Tvärtom, det var mysigt att ta sig ett dopp i kvällssolen och tvätta av sig.
Nere vid vattnet fanns det en båt som man tog sig någon tur i- Hur skönt är inte det?
Karlarna stog för käket, eftersom de fann abborre och harr i vattnet, som dom fick napp på. Och glada blev vi kvinnfolken!! Har aldrig smaka rökt/grillad fisk på en hårdbrödmacka med bredgott, men M M M M M!! Det var gottans!!

Det var grymt härligt att vakna, slänga på sig så lite som möjligt och lägga sig ute, och om man ville kunde man sänga sig i vattnet. GRYMT!


Just nu väntar jag på myskorten ifrån helgens fasoner, men datorer är som vi alla vet, egna maskiner som vill oss ala illa!! Men så fort dom kommer då ska vi sänga in en del kort. 
Men helgen var en kanon helg på alla sätt och vis, och vi ser minsann fram emot fler härliga sommarhelger, OCH veckodagar såklart!!

/H


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0