Efter tio

Är nått som jag brukar se nästan varje dag.. ojoj, vilka vuxenpoäng! Hihi.
Men ibland är det faktiskt riktigt intressant.

Idag pratade dom med en mamma som hade mist sin 16 åriga dotter. Dottern hade tagit livet av sig. Fy fan vad hemskt det var att höra henne berätta om det!
Det är något som ingen människa ska behöva genomgå, att mista sitt barn, eller annan nära.

Sen blev jag även jävligt arg.. för dom hade inte fått korrekt hjälp från psykiatrin eller av annan hjälp"organisation".
Dom hade sagt att hennes första självmordsförsök endast var ett " rop på hjälp " och inget man skulle lägga vikt vid.
VA!? Hur fan kan man påstå att man INTE ska ta något sånt på ALLVAR!??
Är man legitimerad läkare, eller en proffessionell ( vilket man tar förgivet att man är ) arbetare inom psykiatrin så borde man veta att man ALLTID ska ta sånt på det allra största allvaret!
Sorgligt nog så slutade historien i att dottern tog sitt liv.. och efter dotterns död blev dom inte erbjuden någon hjälp. Det ska väl vara en SJÄLVKLARHET att ALLA i familjen- Mamma, Pappa och syskon ska bli erbjuden hjälp i form av terapi??

Neä, fy fan jag blir så jävla förbannad när man hör sånt där.. usch! Psykiatrin blir bara mer och mer opålitlig, vilket är förbannat synd... med tanke på att depressoner, självmordsförsök och annat fortsätter att stiga...
Men hamnar man i en sån sits så kan man tydligen INTE förvänta sig att få korrekt hjälp och stöd från dom som borde ha kunskapen och erfarenheten om det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0