Vilken lycka!

Neä, fy tusan vad härligt det är med hösten! Redan nu så är det kanonfint ute och man vill vara där hela tiden! Och ännu bättre är det på kvällarna.. för det blir mörkt relativt tidigt och kolsvart. Då är man minsan ute och promenixar en värre runda ( eller så långt som benen och sinnet orkar med ).

Idag ska man in till staden en 2 sekunders veva för att lämna in pengalappen! Utan den skulle dagarna vara bra mindre lyckade!.. Jag väntar fortfarande på ett brev som jag hoppas kommer inom en snar framtid.. för den innehåller nämligen en viss den av min framtid.
Vi får se hur det blir imorgon, det var ju tänkt att det skulle bli Girls night. Eftersom vi brudar har aningen svårt att ses. Hittills är det en av oss fyra som var tvungen att avboka och en andra som var tvungen att komma med besked imorgon.
Det är så synd! Man har ju sett framemot en del tjatter i gott sällskap.. för vi ses oförskämt sällan! Men det blir ju oftast så när man blir äldre, att tiden inte riktigt räcker till av någon anledning.

/H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0