birthday and oneyear celebration




Den här underbara smörgåstårtan hade älskling gjort alldeles själv! Plus en massa annat gott oxå. Hon är så otroligt duktig! Vi hade massa vänner och släkt som kom hit och fikade i fredags. Trevligt! Av mig fick hanna en pyjamas som hon länge har önskat sig. Sen fick hon bl.a tekoppar blommor böcker godiskål presentkort strykbräda och strykjärn...jättebra presenter!

Vi har ju även firat ett år i helgen. Så i lördags hade jag fixat att vi skulle göra en grej. Hanna hade ingen aning om vad de va för de ville jag inte avslöja...Gissningar var de ingen brist på iaf:)) Först åkte vi till badhuset och simmade samt tog en relax med bubbelbad och bastu:) Sen skulle vi iväg på multihallen och köra gokart följt av middag på jack rabbit slims. Dom körde pulp fiction kväll där. De va en teatergrupp som spelade upp korta sketcher från filmen medans man satt och åt...Vi hade jättemysigt. Efter de åkte vi hem och drack champagne och myste...kanon dag verkligen!



Tack för de första av många år gumman. ÄLSKAR DIG!!


Kommentarer
Postat av: Jessica

Man får säga grattis i efterskott då:)

Vi funderat på att ha tv spelkalas i helgen,(greger fyller år på torssdag)Så funderar på att ha det i helgen nån gång vill ni komma?

2009-09-28 @ 11:49:59
URL: http://jessicalejonhearth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0