Suck


Hur kan nånting som är SÅ nära kännas SÅ långt borta?
Har precis kommit hem från mvc, och ja.. vi är ju inte direkt glada familjen.. det har vi inte varit på någon vecka. Vi vill ju inget annat än ha en bebis hemma nu! Och vi blir galen!!
Vi har fått tid hos mödra specialistvården imorgon och ska dit och ja.. göra det man nu gör där. Mest troligt i vårt fall... höra vilka bra värden man har och säkerligen hur bra barnet har det.
Och, Jaaa, självklart är det bra att allt är BRA, missförstå mig rätt..

Än så länge är man bara öppen den där ynka centimetern och verkar och allt som har med en förlossning att göra visar inte en skymt. Men visst, det kan ju gå undan, ALLT KAN hända. Men på något höger känns det inte som om det kommer att göra det.
Om bebisen inte kommer av sig själv, kommer vi på nytt bege oss till specialistmödravården på Torsdag och sedan få tid för igångsättning på Fredagen. Det vill säga om inget händer där emellan. Det KAN ju vara så att vi blir igångsatt imorgon.. det KAN vara så att vi blir det på Torsdagen... det KAN vara så att det händer något av sig själv vilken sekund, dag som helst.
Men.. senast Fredag som sagt.

Och jag VILL INTE bli igångsatt för i helvete!! Jag vill att den där i magen tar och trycker igång kroppen så att man får ont så in i helvete och åker in till förlossningen och gör det man förväntas göra där!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0