Testat allt


Idag har jag faktiskt gjort nästan alla knep som folk påstår ska sätta igång förlossningen. Bebis har varit galet livlig idag och tidigare under dagen verkade det som om han antingen körde med knät eller armbågen i sidan för att försöka ta sig ut.

Så, promenader sägs ju ska sätta igång.. och ja.. hej, Hanna heter jag och jag har en hund. Vilket innebär att jag måste ut varje dag. Och jobbar karln så är det ju jag och hon som är hemma och jag som måste se till att hon både får göra ifrån sig och får gå en längre sväng. Visst det blir ju inte flera MIL såklart.. men ändå tillräckligt långa. Har nyss kommit in från första promenaden idag så det får man ju påstå är checkat för igångsättning.

Kanel ska enligt vissa kunna sätta igång så även pepparkakor... hm... pepparkakor vettetusan.. det har jag ätit som fan för att suget var så enormt, dock idag men under de senaste veckorna.
Kanel däremot har jag intagit.

Hallonbladstét är i magen..

Trappor.. hmm.. springa i trappor ska man nog inte tolka bokstavligen. Skulle aldrig få för mig att SPRINGA i trapporna med dessa extrakilona som belastar mina leder eller med en bebis mellan benen. Däremot så har vi en trappa till lägenheten.. och som sagt den går man varje dag, så och idag. Check!

Putsa fönster tänker jag då inte ge mig på.. det skulle behövas.. men nej. Jag varken vill eller orkar.

Och självfallet har jag vilat och ätit! Vilket är något självklart för den gravida kvinnan. Det skönaste och mest behövliga.


Så, vågar man hoppas att alla dessa myter som enligt så många ska sätta igång förlossningen, verkligen gör det.
Hm.. jadu, hoppas gör man ju såklart..
Här önskar jag att man kan få slänga iväg meddelande till nära och kära att något verkligen händer!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Du glömde starkt kryddad mat! Och det viktigaste av allt..färdknäppen ;) Lycka till!

2010-11-26 @ 21:56:39
URL: http://hannagmwahlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0